Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου, αναλόγως το επίπεδο χρήσης.....

Αν είναι βασικός χρήστης (facebook, youtube, lol, browser games) αξίζει να κάνεις την αναβάθμιση.

Αν πάλι χρησιμοποιείς προγράμματα (κυρίως παιχνίδια) που δεν έχουν αναβαθμιστεί πλήρως για να δουλεύουν σε win10 τότε μπορεί να αντιμετωπίσεις προβλήματα ασυμβατότητας.... 

Πάντως εγώ που τα έβαλα (και μιας και δεν είμαι ούτε στο ελάχιστο βασικός χρήστης) έχω να σου πω ότι είναι πολύ ωραία, με καλύτερη διαχείριση πόρων και με πολλές συμβατότητες σε προγράμματα σε σχέση με τα release των προκατόχων του.

Δημοσ.

Αν είναι βασικός χρήστης (facebook, youtube, lol, browser games) αξίζει να κάνεις την αναβάθμιση.

Αν πάλι χρησιμοποιείς προγράμματα (κυρίως παιχνίδια) που δεν έχουν αναβαθμιστεί πλήρως για να δουλεύουν σε win10 τότε μπορεί να αντιμετωπίσεις προβλήματα ασυμβατότητας.... 

Πάντως εγώ που τα έβαλα (και μιας και δεν είμαι ούτε στο ελάχιστο βασικός χρήστης) έχω να σου πω ότι είναι πολύ ωραία, με καλύτερη διαχείριση πόρων και με πολλές συμβατότητες σε προγράμματα σε σχέση με τα release των προκατόχων του.

Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου φίλε μου. Έτσι όπως μου τα λες φαίνεται καλή κίνηση και μάλλον θα το επιχειρήσω.

Δημοσ.

γύρω στα 40 παιχνίδια στο steam και 10 στο Origin και 8 στο uplay ξεκινάνε ολα κανονικά,δεν νομίζω να υπάρχει ασυμβατότητα σε νεα παιχνίδια εκτός κ αν εννοείς τα αρκετά παλαιότερα που με δυσκολία παίζουν στα 7.

georrrr

Να σε ενημερώσω,γιατί σίγουρα θα στο γράψουν,ότι τα 10άρια έχουν κάποια τηλεμετρία δηλαδή στέλνουν δεδομένα πίσω στην MS.Υπάρχει θέμα εδω μέσα περι της συζήτησης για το συγκεκριμένο και τα περι ιδιωτικότητας.

Προσωπικά τα θεωρώ μπούρδες γιατί και το android παρακολουθεί,και το fb παρακολουθεί και η google παρακολουθεί αλλα παρ ολα αυτά μια χαρα βλέπω κόσμο εν γνώση τους να τα χρησιμοποιεί.

Δημοσ.

georrrr έχω κάνει την συγκεκριμένη αναβάθμιση και δεν αντιμετώπισα μεχρι στιγμής κανένα θέμα συμβατότητας σε παιχνίδια και εφαρμογές. Απ' οτι έχω παρατηρήσει απο την χρήση τους εδώ και εναν μήνα είναι οτι ανταποκρίνονται αρκετά καλα σε multitask και δεν είχα θέμα με not responding διεργασίες. Επίσης το θετικό είναι οτι επανέφεραν το πολυαγαπημένο start button menu. Θα σου σύστηνα ανεπιφύλακτα να κάνεις την αναβάθμηση!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...