Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!!Μου εδωσε ενα στικακι με ενα αρχειο .odt ενας φιλος μου να του το εκτυπωσω(το εφτιαξε ο ιδιος στο σπιτι του σε open office που του κατεβασα απο το Ninite)αλλα στον δικο μου υπολογιστη το κειμενο μου βγαινει ολο αγκυλες.Τι μπορει να φταιει?Εννοειται οτι εχω και εγω open office.Ευχαριστω!!

Δημοσ.

Μήπως χρησιμοποίησε custom γραμματοσειρά που εσύ δεν την έχεις περασμένη;;

Δεν το νομιζω,αλλα για να καλυψω και αυτο το ενδεχομενο υπαρχει καποιος τροπος να εισαγω καποιο πακετο αν υπαρχει με ολες τις γραμματοσειρες που υπαρχουν απο το ιντερνετ?

Δημοσ.

Δεν το νομιζω,αλλα για να καλυψω και αυτο το ενδεχομενο υπαρχει καποιος τροπος να εισαγω καποιο πακετο αν υπαρχει με ολες τις γραμματοσειρες που υπαρχουν απο το ιντερνετ?

Όχι. Πες του να σου δείξει στον υπολογιστη του το αρχείο και δες ποια γραμματοσειρά έχει και κατέβασε την.

Δημοσ.

Όλες τι γραμματοσειρές;;;

Ακόμα και να καταφέρεις να περάσεις όλες τις γραμματοσειρές που υπάρχουν, μετά το σύστημα θα σερνόταν προσπαθώντας να φορτώσει μερικά εκατομμύρια fonts στην εκκίνηση.

Πες να στο σώσει σε μορφή doc (office xp-2003) μήπως κάτι δεν πήγε καλά στην αποθήκευση.

Δες επίσης μήπως χρησιμοποίησε κανένα encryption/

Πάντως δεν είναι θέμα γραμματοσειράς. Ακόμα και να μην έχεις αυτήν που χρησιμοποιήθηκε, θα σου έβαζε κάποια άλλη παραπλήσια το open office.

• Like 1
Δημοσ.

Όλες τι γραμματοσειρές;;;

Ακόμα και να καταφέρεις να περάσεις όλες τις γραμματοσειρές που υπάρχουν, μετά το σύστημα θα σερνόταν προσπαθώντας να φορτώσει μερικά εκατομμύρια fonts στην εκκίνηση.

Πες να στο σώσει σε μορφή doc (office xp-2003) μήπως κάτι δεν πήγε καλά στην αποθήκευση.

Δες επίσης μήπως χρησιμοποίησε κανένα encryption/

Πάντως δεν είναι θέμα γραμματοσειράς. Ακόμα και να μην έχεις αυτήν που χρησιμοποιήθηκε, θα σου έβαζε κάποια άλλη παραπλήσια το open office.

Αν ισχύει αυτό που λες τότε μάλλον είναι θέμα αποθήκευσης.... Επομένως συμφωνώ στο να αποθηκεύσει το αρχείο σε άλλη μορφή.

Δημοσ.

Απο εμπειρία με τα open office, καλύτερα βάλε LibreOffice.

Με τα openoffice είχα πολλά θέματα με τα καινούργια αρχεία του ms word (docx) κτλ (έβγαζε ακατανόητο κείμενο επίσης). Τα libre τα θεωρώ καλύτερα από άποψη συμβατότητας-plug n play!

Δημοσ.

Μόνο μια λίγο off topic επισήμανση.

[off topic]

Είναι TO open office, ΤΟ libre office και ΤΟ ms office (ενικός).

Αν ήταν TA θα έπρεπε να πούμε ΤΑ offices (πληθυντικός).

Το ακούω συχνά αυτό και είναι λάθος.

[/off topic]

Δημοσ.

Μόνο μια λίγο off topic επισήμανση.

[off topic]

Είναι TO open office, ΤΟ libre office και ΤΟ ms office (ενικός).

Αν ήταν TA θα έπρεπε να πούμε ΤΑ offices (πληθυντικός).

Το ακούω συχνά αυτό και είναι λάθος.

[/off topic]

Και έλεγα ότι είμαι ο μόνος που το βλέπει έτσι :D :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...