giorgos1966 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημερα.Θελω να παρω ενα πληκτρολογιο για σταθερο pc αλλα 1ον να ειναι τα πληκτρα οσο γινεται ποιο αθόρυβα και 2ον και σημαντικότερο να υπαρχει στο πληκτρο κεφαλαίων η μικρών γραμματων φωτακι.Η εαν δεν εχει στο πληκτρο καπου να ειναι εμφανες στα αριστερα.Δεν με νοιαζει για ασυρματο εαν δεν ειναι.Τα χρηματα που μπορω να δωσω μεχρι 20 - 25 ευρω το πολυ.Φυσικα να εχει ελληνικα πανω στα πληκτρα.
giorgos1966 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημερα.Θελω να παρω ενα πληκτρολογιο για σταθερο pc αλλα 1ον να ειναι τα πληκτρα οσο γινεται ποιο αθόρυβα και 2ον και σημαντικότερο να υπαρχει στο πληκτρο κεφαλαίων η μικρών γραμματων φωτακι.Η εαν δεν εχει στο πληκτρο καπου να ειναι εμφανες στα αριστερα.Δεν με νοιαζει για ασυρματο εαν δεν ειναι.Τα χρηματα που μπορω να δωσω μεχρι 20 - 25 ευρω το πολυ.Φυσικα να εχει ελληνικα πανω στα πληκτρα. Κανένας φιλος μαλον δεν εχει να προτεινει κατι σε αυτα που ζηταω.
voldemort Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Κανένας φιλος μαλον δεν εχει να προτεινει κατι σε αυτα που ζηταω. http://www.e-shop.gr/pliktrologio-microsoft-wired-desktop-400-gr-for-business-black-p-PER.575694 Δες αυτο. Χαμηλα πληκτρα που σημαινει αθορυβο,και λυχνια για το caps lock επανω δεξια ΑΝ δεν κανω λαθος που δεν κανω. Εχεις τρεις λυχνιες και η πρωτη πρεπει να ειναι για το caps lock ως συνηθως για το scrLk και για το πληκτρολογιο δεξια των αριθμων. 1
2.1Ohm Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.skroutz.gr/s/5598568/Modecom-MC-800M.htmlαπολυτα αθορυβο το πηρα για τ λαπτοπ μ το ειδα εδω στο φοροθμ το προτιναν και το δοκιμασα μ αρεσε πολυ και ειναι κ πολυ ομορφο!δν ειναι και η πιο στιβαρη κατασκευη αλλα τν δουλεια του τν κανει και εχει 2 χρονια εγγυηση οποτε εισαι κομπλε λγκα!
giorgos1966 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.e-shop.gr/pliktrologio-microsoft-wired-desktop-400-gr-for-business-black-p-PER.575694 Δες αυτο. Χαμηλα πληκτρα που σημαινει αθορυβο,και λυχνια για το caps lock επανω δεξια ΑΝ δεν κανω λαθος που δεν κανω. Εχεις τρεις λυχνιες και η πρωτη πρεπει να ειναι για το caps lock ως συνηθως για το scrLk και για το πληκτρολογιο δεξια των αριθμων. Αυτο μου κανει φιλε μου καλυτερα απο το αλλο που προτεινει ο 2.1Ohm λογω ογκου.Το θελω απλο αλλα λειτουργικο.Ευχαριστω και τους 2 που προτεινατε.
mitsus Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω εχω αυτο απο το eshop. Ειμαι πολυ ικανοποιημενος
La_MoRt Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω εχω αυτο απο το eshop. Ειμαι πολυ ικανοποιημενος Πολύ καλό πληκτρολόγιο Βρε έχεις ξεχάσει το link
mitsus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Εννοουσα αυτο που προτεινε ο voldemort(λινκ eshop). Το αλλο ειχε λινκ απο το skroutz. Απλα βαριομουνα να το γραψω(οχι οτι γλιτωσα γραψιμο αφου γραφω για. να το διευκρινισω) Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2015 από mitsus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα