poulinos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 On 28/07/2023 at 01:40, Lokatzis205 said: Κι εγώ έκανα αίτηση στη Vodafone μέσω ίντερνετ και περιμένω κάνα μήνα.Τους παίρνω τηλέφωνο μου λένε ότι έχουν λάβει τα δικαιολογητικά, αλλά θέλουν και τον αριθμό βρόγχου.Τους λέω εγώ που να ξέρω τον βρόγχο, και μου λένε ότι πρέπει να πάρω εγώ τον ΟΤΕ να μάθω τον βρόγχο.Αν είναι δυνατόν.Παλια με το που έκανες αίτηση σε άλλη εταιρεία σε μια βδομάδα είχες τηλέφωνο. κοιτα σε λογαριασμο εντυπο ή online αν γραφει κατι ή κοιτα σε κανα app που πληρωνεις λογαριασμο αν αναφερει κατι. αλλιως καλεσε μια τον οτε και ζητησε τον και ελπιζω να μην σου πουν βλακειες. 3 hours ago, afm said: Στα δικαιολογητικά δεν σου ζήτησαν αντίγραφο παλιού λογαριασμού; Γι' αυτόν το λόγο τον ζητούν, για τον αριθμό βρόγχου. Αν έκανες ένα κόπο και διάβαζες τον λογαριασμό σου (είτε έντυπο, είτε ηλεκτρονικό) θα έβλεπες ότι σ' αυτόν αναγράφεται ο αριθμός βρόγχου. Βρες λοιπόν τον αριθμό βρόγχου και δώσε τον στην vodafone. Η vodafone (και κάθε vodafone) δεν έχει τρόπο να βρει μόνη της αυτόν τον αριθμό παρά μόνο από τον παλιό σου λογαριασμό ή αν της τον δώσεις εσύ. Αν τώρα στα δικαιολογητικά τους έχεις στείλει αντίγραφο παλιού λογαριασμού πάρε τους τηλέφωνο και πες τους ότι είναι πολύ μ@λ@κες. οσο θυμαμαι νομιζω ζητανε παλιο λογαριασμο εκτος αν μιλαμε για νεα γραμμη. και πλεον δεν μπορεις να δωσεις αριθμο τηλεφωνου αφου πολλα τηλεφωνα δεν ειναι στο φασμα του οτε αρα και ο οτε δεν ξερει ποιος βροχος ειναι απο πισω απο το συγκεκριμενο νουμερο. ο καθε παροχος εχει δικο του φασμα αριθμοδοτησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Βροχος λεγεται ρε παιδες, μας πονανε τα ματια καθε φορα… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα