Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας, ειμαι συνδρομητης ΟΤΕ και θελω να παω στην forthnet.Απο forthnet για να μου παρουν την γραμμη μου ζηταν αριθμο τοπικου βρογχου. Ο ΟΤΕ δεν μου τον δινει, λεει να μας το ζητησει η forthnet,η forthnet λεει οτι εγω πρεπει να τον μαθω απο τον ΟΤΕ.H Γραμμη μενει στον ΟΤΕ και η μεταφορα δεν προχωραει. Πως μπορω να πιεσω;

Δημοσ.

Από ότι έχω δει γενικά και σε on line αιτήσεις αλλά και τηλεφωνικά, σε HOL και Wind ζητάνε τον αριθμό βρόγχου, οπότε είναι ίσως κάτι απαραίτητο για τη διαδικασία της φορητότητας. Το θέμα είναι πως τουλάχιστον σε αυτούς τους 2 και στη Forthnet τον αναγράφει στο λογαριασμό. Στον ΟΤΕ δεν;

Δημοσ.

Από ότι έχω δει γενικά και σε on line αιτήσεις αλλά και τηλεφωνικά, σε HOL και Wind ζητάνε τον αριθμό βρόγχου, οπότε είναι ίσως κάτι απαραίτητο για τη διαδικασία της φορητότητας. Το θέμα είναι πως τουλάχιστον σε αυτούς τους 2 και στη Forthnet τον αναγράφει στο λογαριασμό. Στον ΟΤΕ δεν;

O ote δεν εχει βρόχο, τα τρέχει ολα στο δικο του δίκτυο, βρόχο αποκτας μολις φύγεις απο τον οτε και αυτον στον χορηγεί ο οτε ενδοεταιρικά, εσυ (ο πελάτης) δεν εχεις πρόσβαση στα στοιχεία βρόχου που στην προκειμένη περίπτωση ουτε καν εχουν εκδοθεί

και ξανα ρωτάω, Μήπως χρωστάς στον ΟΤΕ?

• Like 1
Δημοσ.

Καλό, καταπληκτικό, εξαίσιο η forthnet ζητά από τον πελάτη τον βρόχο !!!

Μήπως χρωστάς στον ΟΤΕ?

ο παροχος που ειναι πατας δεν γινεται να ξερει ποτε τον αριθμο βροχου του παροχου που ησουν.δεν το λεω για αυτο το case αλλα γενικα.

απλα ναι δεν στεκει να θελουν αριθμο βροχου αφου ουτε εγω οταν ειχα γυρισει απο οτε σε forthnet ειχα δωσει κατι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν λεμε το ιδιο, στον κατανεμητη της πολυκατοικιας υπαρχουν καποιοι αριθμοι. Εγω, χωρις αυτους δεν μπορουσα να παω στη hol απο ΟΤΕ, ουτε να βαλω νεα γραμμη.

Δημοσ.

o αριθμος βροχου δεν ειναι το νουμερο που αναγραφεται στο box /κατανεμητη.

αλλα αν θυμαμαι σωστα στον οτε μπορεις να δωσεις να σου ενεργοποιησει  μια γραμμη χωρις τον αριθμο βροχου αλλα απλα δινοντας το κκ /ρεγκλετα που ανηκεις πχ KK 23 11-13.συνηθως αναγραφονται στον κατανεμητη πανω οπως και στο box οταν μιλαμς για box.Προσοχη οταν ειναι box τα νουμερα αναγραφονται στο αρχικο box που ερχεται υπογεια το καλωδιο(περισσοτερα στο Θεμα στην υπογραφη μου) και οχι στα ενδιαμεσα box/χωνευτες.

ολα αυτα εφοσον τα νουμερα εχουν γραφτει και δεν εχουν σβηστει ειδικα σε παλια box

Δημοσ.

Ο αριθμός βρόχου ξεκινάει κάπως 21Β αλλά στον ότε δεν το γράφει σε άλλη εταιρεία ναι πάντως εγώ από ότε που πήγα σε vodafone business connect δεν ζήτησαν κάτι μόνο τον τηλεφωνικό αριθμό

Δημοσ.

Οπως ειπωθηκε και παραπανω, οταν μεταφερεσαι απο ΟΤΕ σε αλλο παροχο ΔΕΝ χρειαζεται να δωσεις αριθμο βροχου. Η φορητοτητα και η μεταφορα της γραμμης γινεται μονο δινοντας τον αριθμο τηλεφωνου.

Ο αριθμος βροχου ζητειται μονο στις περιπτωσεις μεταφορας απο εναλλακτικο σε εναλλακτικο παροχο.

Κακως λοιπον σου ζητανε αριθμο βροχου απο την forthnet εφοσον μεταφερεσαι απο ΟΤΕ

Δημοσ.

Ο αριθμός βρόχου ξεκινάει κάπως 21Β αλλά στον ότε δεν το γράφει σε άλλη εταιρεία ναι πάντως εγώ από ότε που πήγα σε vodafone business connect δεν ζήτησαν κάτι μόνο τον τηλεφωνικό αριθμό

21Β και καποιες φορες πιο σπανια 210χχχχχχ αν θυμαμαι καλα.μια απο τα ιδια οταν πηγα απο οτε σε forthnet ιδιοκτητο πριν αρκετα χρονια.

Οπως ειπωθηκε και παραπανω, οταν μεταφερεσαι απο ΟΤΕ σε αλλο παροχο ΔΕΝ χρειαζεται να δωσεις αριθμο βροχου. Η φορητοτητα και η μεταφορα της γραμμης γινεται μονο δινοντας τον αριθμο τηλεφωνου.

Ο αριθμος βροχου ζητειται μονο στις περιπτωσεις μεταφορας απο εναλλακτικο σε εναλλακτικο παροχο.

Κακως λοιπον σου ζητανε αριθμο βροχου απο την forthnet εφοσον μεταφερεσαι απο ΟΤΕ

κανονικα δεν θα επρεπε να του ζητησουν.αλλιως ας παει σε κανα αλλο καταστημα ή καπου αλλου να κανει την αιτηση μηπως απλα εκει του ειπαν κατι λαθος και νομιζαν οτι ειναι απο αλλον παροχο.

Σωστός ο φίλος πιο πάνω και εξάλλου πες τους αν δεν με αλλάξετε να έρθω στο δίκτυο σας θα πάω ας άλλη εταιρία

καλα ναι αν παει και αλλου και του πουν το ιδιο εκει απλα πας σε αλλο παροχο και τελειωνεις.δεν παρακαλας 10 ωρες.

• Like 1
  • 7 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Κι εγώ έκανα αίτηση στη Vodafone μέσω ίντερνετ και περιμένω κάνα μήνα.Τους παίρνω τηλέφωνο μου λένε ότι έχουν λάβει τα δικαιολογητικά, αλλά θέλουν και τον  αριθμό βρόγχου.Τους λέω εγώ που να ξέρω τον βρόγχο, και μου λένε ότι πρέπει να πάρω εγώ τον ΟΤΕ να μάθω τον βρόγχο.Αν είναι δυνατόν.Παλια με το που έκανες αίτηση σε άλλη εταιρεία σε μια βδομάδα είχες τηλέφωνο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα δικαιολογητικά δεν σου ζήτησαν αντίγραφο παλιού λογαριασμού; Γι' αυτόν το λόγο τον ζητούν, για τον αριθμό βρόγχου.

Αν έκανες ένα κόπο και διάβαζες τον λογαριασμό σου (είτε έντυπο, είτε ηλεκτρονικό) θα έβλεπες ότι σ' αυτόν αναγράφεται ο αριθμός βρόγχου.

Βρες λοιπόν τον αριθμό βρόγχου και δώσε τον στην vodafone. Η vodafone (και κάθε vodafone) δεν έχει τρόπο να βρει μόνη της αυτόν τον αριθμό παρά μόνο από τον παλιό σου λογαριασμό ή αν της τον δώσεις εσύ.

Αν τώρα στα δικαιολογητικά τους έχεις στείλει αντίγραφο παλιού λογαριασμού πάρε τους τηλέφωνο και πες τους ότι είναι πολύ μ@λ@κες.

Επεξ/σία από afm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...