Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Ok Mr Elliot! Μην τον προκαλείς και σου χακάρει τον υπολογιστή και μπει και βρει τις γυμνές φωτογραφίες που έχεις με την Angelina Jolie. Κόφτο κι εσύ... 1
sepsekasan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 2 mods τρολλαρουν; Ειστε πολυ εξυπνα παιδια; Δεν πειραζει βρε σε λιγο που θα σας κλεψουν και τα δαχτυλικα σας αποτυπωματα παλι δεν θα φταει η apple αχαχα 1
king2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Αδυναμια του συστηματος ειναι να μην εχει 2-factor authentication για τα icloud data και να επιτρεπει πολλαπλες προσπαθεις και να μην κλειδωνει μετα απο απειρες προσπαθειες λανθασμενου κωδικου. Αυτες τις 2 τρυπες για τις οποιες εφταιγε η Apple και για αυτο διερρευσαν τοσο προσωπικα δεδομενα και φωτογραφιες διασημων, η Apple τις εχει διορθωσει πια. Y.Γ.: Πολυπλοκο κωδικο ειχαν οι χρηστες/διασημοι που διερρευσαν φωτογραφιες, γιατι απλους κωδικους δεν επετρεπε το συστημα. Επρεπε να ειναι 8 αλφαρηθμιτικα με υποχρεωτικα ενα γραμμα κ ενα ψηφιο κ υποχρεωτικα ενα κεφαλαιο γραμμα. Αλλα και αυτοι οι πολυπλοκοι κωδικοι σπανε, επειδη η Apple ειχε τρυπα ασφαλειας και επετρεπε σε αυτοματοποιημενα προγραμματα να κανουν απειρες προσπαθειες μεχρι να βρουν τον πολυπλοκο κωδικο. Μην τρωτε το κουτοχορτο που σερβιρουν οι εταιριες, ψαξτε το λιγο παραπανω, μεχρι κ αρθρο το ιδιο το insomnia ειχε. Ετσι ακριβώς Επι της ουσίας τώρα, μια χαρά τα 50gb στο icloud με την τιμή αυτή! Τη στιγμή που υπηρεσίες cloud όπως mega δίνουν εδώ και χρόνια 50gb free χώρο και ειναι πολυ πιο ασφαλές από το icloud. Συνελθε τε μερικοί δείτε την πραγματικότητα <p></p><p> </p><p> Αμφιβάλω αν τόσα hacked users είχανε 1234 για codes και ακόμα και το πιο απλό password σου ζητάει να βάλεις κεφάλαιο και ειδικό χαρακτήρα.. Και εγώ fan iPhone ειμαι αλλά έχω όρια <br /> </p> Ισως παιζουν μετοχές στη μέση δεν εξηγείται αλλιώς. 2 mods τρολλαρουν; Ειστε πολυ εξυπνα παιδια; Δεν πειραζει βρε σε λιγο που θα σας κλεψουν και τα δαχτυλικα σας αποτυπωματα παλι δεν θα φταει η apple αχαχα Αυτό έχει γίνει εδώ και 2 χρόνια 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 2 mods τρολλαρουν; Ειστε πολυ εξυπνα παιδια; Δεν πειραζει βρε σε λιγο που θα σας κλεψουν και τα δαχτυλικα σας αποτυπωματα παλι δεν θα φταει η apple αχαχα Οτι είμαστε ...είμαστε δεν μπορώ να το διαψεύσω! Ετσι ακριβώς Τη στιγμή που υπηρεσίες cloud όπως mega δίνουν εδώ και χρόνια 50gb free χώρο και ειναι πολυ πιο ασφαλές από το icloud. Συνελθε τε μερικοί δείτε την πραγματικότητα Ισως παιζουν μετοχές στη μέση δεν εξηγείται αλλιώς. Αυτό έχει γίνει εδώ και 2 χρόνια Θα πρέπει να είμαι μαζόχας αν έχοντας όλο το οικοσύστημα των αρχείων μου (photos, apps, music, backups, κλπ) σε συσκευές apple, πάω να επιλέξω storage plans κάπου αλλού. Δεν επιθυμώ να δυσκολέψω την καθημερινότητά μου χωρίς λόγο.
king2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Οτι είμαστε ...είμαστε δεν μπορώ να το διαψεύσω! Θα πρέπει να είμαι μαζόχας αν έχοντας όλο το οικοσύστημα των αρχείων μου (photos, apps, music, backups, κλπ) σε συσκευές apple, πάω να επιλέξω storage plans κάπου αλλού. Δεν επιθυμώ να δυσκολέψω την καθημερινότητά μου χωρίς λόγο. Έχω mega στο laptop με Windows 10 στο κινητό και στο tablet. Και σε Mac μπορείς να βάλεις mega. Ψαξτο και μετά πες μου αν δυσκολεύει τη ζωή σου.
kirileman Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω mega στο laptop με Windows 10 στο κινητό και στο tablet. Και σε Mac μπορείς να βάλεις mega. Ψαξτο και μετά πες μου αν δυσκολεύει τη ζωή σου. Άστο καλύτερα. Έχει καλύτερα πράγματα να κάνει από το να ψάχνει να βρει γιατί σταμάτησε να δουλεύει ο desktop client, γιατί έχει κολλήσει ο συγχρονισμός ενός μικρού αρχείου εδώ και μισή ώρα ή γιατί χάθηκε κάποιο αρχείο κατά το συγχρονισμό του από πολλούς υπολογιστές ταυτόχρονα. 1
king2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Άστο καλύτερα. Έχει καλύτερα πράγματα να κάνει από το να ψάχνει να βρει γιατί σταμάτησε να δουλεύει ο desktop client, γιατί έχει κολλήσει ο συγχρονισμός ενός μικρού αρχείου εδώ και μισή ώρα ή γιατί χάθηκε κάποιο αρχείο κατά το συγχρονισμό του από πολλούς υπολογιστές ταυτόχρονα. Στο 2011 είμαστε? Εδώ και 2 χρόνια δεν έχω κανένα θέμα. Όταν πρώτο βγήκε λογικό να είχε κάποια bugs. Εδώ το icloud ήταν τρυπιο στον συγχρονισμό του mega κολλησες?
kirileman Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Στο 2011 είμαστε? Εδώ και 2 χρόνια δεν έχω κανένα θέμα. Όταν πρώτο βγήκε λογικό να είχε κάποια bugs. Εδώ το icloud ήταν τρυπιο στον συγχρονισμό του mega κολλησες? Όχι, στο 2015 και τα προβλήματα καλά κρατούν. Ίσως ξαναδοκιμάσω το 2016, αν και δεν το νομίζω.
king2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι, στο 2015 και τα προβλήματα καλά κρατούν. Ίσως ξαναδοκιμάσω το 2016, αν και δεν το νομίζω. Δεν έχω τέτοια θέματα πάντως και εχω 24gb στο mega που χρησιμοποιώ πολύ συχνά. Ίσως παίζει ρόλο η σύνδεση.
kirileman Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν έχω τέτοια θέματα πάντως και εχω 24gb στο mega που χρησιμοποιώ πολύ συχνά. Ίσως παίζει ρόλο η σύνδεση. Σε ένα εργαλείο δουλειάς, το τί φταίει είναι αδιάφορο, από τη στιγμή που υπάρχουν πιο αξιόπιστες εναλλακτικές. Δε θέλω κάθε πρωί που ξυπνάω και τροποποιώ ένα αρχείο doc να αναρωτιέμαι για το αν αργότερα το βρω συγχρονισμένο στον υπολογιστή της δουλειάς ή όχι, δε θέλω καν να απασχολείται το μυαλό μου με το αν λειτουργεί σωστά ο υπολογιστής, το κινητό κ.α.. Το dropbox λειτουργεί μια χαρά, το onedrive επίσης. Δεν υπάρχει, λοιπόν, ούτε λόγος, ούτε χρόνος, ούτε διάθεση για πειραματισμούς.
king2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Σε ένα εργαλείο δουλειάς, το τί φταίει είναι αδιάφορο, από τη στιγμή που υπάρχουν πιο αξιόπιστες εναλλακτικές. Δε θέλω κάθε πρωί που ξυπνάω και τροποποιώ ένα αρχείο doc να αναρωτιέμαι για το αν αργότερα το βρω συγχρονισμένο στον υπολογιστή της δουλειάς ή όχι, δε θέλω καν να απασχολείται το μυαλό μου με το αν λειτουργεί σωστά ο υπολογιστής, το κινητό κ.α.. Το dropbox λειτουργεί μια χαρά, το onedrive επίσης. Δεν υπάρχει, λοιπόν, ούτε λόγος, ούτε χρόνος, ούτε διάθεση για πειραματισμούς. Αν μιλάς για 1-2gb χώρου μια χαρά είναι αυτά που είπες. Για παραπάνω το mega είναι μονόδρομος. Λογικά έχεις καιρό να το δοκιμάσεις. Η v2 που κυκλοφορησε δεν έχει κανένα θέμα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Αν μιλάς για 1-2gb χώρου μια χαρά είναι αυτά που είπες. Για παραπάνω το mega είναι μονόδρομος. Λογικά έχεις καιρό να το δοκιμάσεις. Η v2 που κυκλοφορησε δεν έχει κανένα θέμα. Δεν μπορώ να εμπιστευτώ τη δουλειά μου πρώτα και μετά τις φωτογραφίες μιας ζωής στο mega και το κάθε mega. Επιπλέον όλες οι osx και ios συσκευές μου αλληλεπιδρούν μια χαρά με το icloud και δεν υπάρχει λόγος να βγάλω τα μάτια μου μόνος μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα