fingolfingr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Πάνε μπες στο Facebook τώρα στο κινητό των 800 ευρώ και άσε εμάς να έχουμε την ελευθερία να εχουμε ότι θέλουμε στο κινητό μας. Ώρες ώρες λες και μιλάω με 15χρονα Δηλάδη θεωρείς λογικό να δώσεις ενα σκασμό λεφτά για μια καλή 128GB SD και όχι παραλογο το να "χρειαζεσαι" όλα αυτά τα δεδομένα μαζί σου ανα πασα στιγμή. Τα 30GB games μου θυμιζουν κατι screenshot από οθονη PC που είναι γεματες με εικονιδια games αλλα στην ουσία ο χρήστης παίζει 3-4. Τα υπολοιπα απλά πιανουν χώρο. Ή τα παζει μεσα γιατί απλά βαριεσαι να συνδεεις το τηλεφωνο καθε μήνα στο pc για μεταφορά ή απλά δεν ξερεις τι θες οποτε τα εχει όλα εκεί μέσα. Προφανώς για να υπαρχουν οι 128GB καρτες, είναι χρησιμες για καποιους αλλά όχι για να εχεις "ready to play" 25GB σειρες. Μία ολόκληρη σεζόν είναι ~7GB. Εκτός αν τις θες και σε HD όταν είσαι εξω. Παντως πρεπει να εχεις πολύυυυυυ ελευθερο χρόνο για να χρειαζεσαι όλα αυτά στο κινητό
D.Luffy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δηλάδη θεωρείς λογικό να δώσεις ενα σκασμό λεφτά για μια καλή 128GB SD και όχι παραλογο το να "χρειαζεσαι" όλα αυτά τα δεδομένα μαζί σου ανα πασα στιγμή. Τα 30GB games μου θυμιζουν κατι screenshot από οθονη PC που είναι γεματες με εικονιδια games αλλα στην ουσία ο χρήστης παίζει 3-4. Τα υπολοιπα απλά πιανουν χώρο. Ή τα παζει μεσα γιατί απλά βαριεσαι να συνδεεις το τηλεφωνο καθε μήνα στο pc για μεταφορά ή απλά δεν ξερεις τι θες οποτε τα εχει όλα εκεί μέσα. Προφανώς για να υπαρχουν οι 128GB καρτες, είναι χρησιμες για καποιους αλλά όχι για να εχεις "ready to play" 25GB σειρες. Μία ολόκληρη σεζόν είναι ~7GB. Εκτός αν τις θες και σε HD όταν είσαι εξω. Παντως πρεπει να εχεις πολύυυυυυ ελευθερο χρόνο για να χρειαζεσαι όλα αυτά στο κινητό Μην πέφτεις στην παγίδα του. Θα σου πει ότι αυτός θεωρεί αυτή τη χρήση ως φυσιολογική και λογικά αυτό θα έπρεπε να θέλουν και οι υπόλοιποι. Όταν του τελιώσουν τα "επιχειρήματα" θα σου πει τράβα μπες στο facebook με κινητό των 900 ευρώ και ότι η Apple σου ταίζει κουτόχορτο. Και ξανά από την αρχή μετά. Αμ το άλλο? Εμείς και καλα έχουμε τη μύγα και μυγιαζόμαστε ενώ αυτός επιμένει να επιβεβαιώνει ότι κάνει χρήση "smart"phone (βλέποντας... ταινίες) και εμείς όχι! 1
mants118 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Βασικα, δεν μας νοιαζει αν θελεις να βγαζεις τα ματια σου και να βλεπεις σειρες στο κινητο σου. Το λες και το ξαναλες λες και ειναι η νόρμα. όχι, πήρα βλέπεις κινητό με 5,7" οθόνη επειδή έχω πρεσβυωπία και θέλω να βλέπω μεγάλα τα γράμματα... ναι φυσικά και είναι η νόρμα, όλοι όταν ταξιδεύουμε ή πάμε στη δουλειά μας με λεωφορείο ή τρένο έχουμε χάσει την ικανότητα να καθόμαστε και να μη κάνουμε τίποτα, ή μουσική θα έχουμε ή θα βλέπουμε κάτι ή θα κ*λοβαράμε σε κανά facebook.. Εσύ υποθέτω κάνεις διαλογισμό.. το βρηκες... σιγουρα γι αυτο... την ειρωνία αλλού.. γίναμε όλοι μεγάλοι επιχειρηματίες που θέλουμε το cloud για τις απίστευτες εφαρμογές μας και τα τεραστίου όγκου αρχεία της εταιρείας μας... -------------------- Επίσης διαβάζω και τα υπόλοιπα σχόλια.. Σας πέφτει λόγος σε κάποιους αν ο άλλος έχει 50GB παιχνίδια;; από εσάς τα στέρησε;; ή κλεμμένο το έχει το κινητό;;; Ο καθένας κάνει ότι γουστάρει με τη συσκευή του των 1" ή 5,7" ή 6"... Ο ένας γουστάρει να το έχει μόνο για δουλειά, ο άλλος το έχει μόνο για διασκέδαση (παιχνίδια - βίντεο). Το συννεφάκι του facebook (dropbox) ή της google (Drive) ή της Apple (icloud) ή οποιοδήποτε άλλου σε μια χώρα με εταιρείες που κοστολογούν στο θεό τα ΜΒ που σου δίνουν, ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ είναι για μεγάλο όγκο αρχείων να τα βλέπεις στο δρόμο.. Εννοείται στο δίκτυο του σπιτιού ή της δουλειάς είναι ωραίο να έχεις όλα σου τα αρχεία σε ένα μέρος να τα βλέπεις από όλες σου τις συσκευές!!! 1
D.Luffy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 γίναμε όλοι μεγάλοι επιχειρηματίες που θέλουμε το cloud για τις απίστευτες εφαρμογές μας και τα τεραστίου όγκου αρχεία της εταιρείας μας... Δηλαδή επειδή δεν ανήκεις εσύ σε αυτή την κατηγορία αποκλείεις την περίπτωση να ανήκει κάποιος άλλος? Τι να κάνουμε ο κόσμος όλος δεν είναι μόνο το χωριό σου και φυσικά υπαρχουν άνθρωποι με διαφορετική δουλειά από σένα που αυτές οι υπηρεσίες τους είναι χρήσιμες. Shocking ε? Κάθε φορά ακούμε τον πόνο του κάθε πικραμένου που παραπονιέται για την τάδε εταιρία που δεν του δίνει αυτό που θέλει αυτός (ενώ ήδη έχει προιόν άλλης και υποτείθεται είναι ευχαριστημένος). Αφού τη βρίσκετε έτσι δικαίωμα σας... κανένα πρόβλημα με αυτό. Η μλκ όμως είναι να μας λέτε ότι αυτό που κάνετε εσείς, αυτό κάνει ή πρέπει να κάνει και ο υπόλοιπος κόσμος. 2
sepsekasan Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Ντροπή να πρέπει να χρεώνεται η υπηρεσία που έρχεται για να καλύψει καπως το κενό των sd card αλλα και παλι δεν το καλύπτει. Οτι και να λένε τα φανμποις τα ακουω βερεσέ Ισως στο iphone 9s να δουμε sd slot 1
kirileman Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Ντροπή να πρέπει να χρεώνεται η υπηρεσία που έρχεται για να καλύψει καπως το κενό των sd card αλλα και παλι δεν το καλύπτει. Ε ναι, γιατί σαν την αποθήκευση/επεξεργασία αρχείου στην sd card, βγάλσιμο της κάρτας, βάλσιμο στον/στους υπολογιστές που θέλεις να διατηρείς ταυτόχρονα τα αρχεία σου, αντιγραφή του αρχείου εκεί, επανατοποθέτηση της sd card στο κινητό και ξανά μανά τα ίδια για οποιαδήποτε αλλαγή, δεν έχει! 1
fingolfingr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Ντροπή να πρέπει να χρεώνεται η υπηρεσία που έρχεται για να καλύψει καπως το κενό των sd card αλλα και παλι δεν το καλύπτει. Οτι και να λένε τα φανμποις τα ακουω βερεσέ Ισως στο iphone 9s να δουμε sd slot Μακαρι επίσης να υπαρχει Sd slot και στο Note 6 για να καλύψει και το κενό του Note 5 που δεν εχει. Η υπηρεσία δεν καλύπτει κανενα κενό SD card. Αλλο το cloud αλλο η sd.
sakekosan Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Comics, ταινίες, κτλ σε smartphone δεν είναι περίεργο και αρκετοί θέλουν να έχουν τα πάντα μαζί τους, οκ. Προσωπικά έχω τον Η/Υ για database και αν θέλω να δω κάποια σειρά/ταινία στο δρόμο επιλέγω τι θα είναι αυτό που θα έχω μαζί μου. Όπως ανέφερε και κάποιος παραπάνω προτιμάω κανονικό storage space αρκετή ακτινοβολία τρώμε. Η χρήση του cloud δεν αντικαθιστά το main storage για μένα αλλα το memory stick. Παλαιότερα έπρεπε να μεταφέρω τα αρχεία που δούλευα στο γραφείο σε στικάκι, τώρα αυτό ποια δεν χρειάζεται. 2
Black Demis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν καταλαβαίνω απο πηγάζει αυτή η επιθετικότητα προς το πρόσωπό μου. Μόλις σου εξήγησα γιατί δεν με καλύπτει η λύση της SD! Δηλαδή ενοχλεί ότι εγώ θέλω 500 gb για σειρές ενώ εσύ μόνο 25; Περιορίζεσαι με τις SD στα 25. Απορώ πως το δέχεσαι σαν καταναλωτής και χρήστης smartphone,δλδ τι θέλουν οι εταιρίες; Ή να τους τα σκάμε ή να τα χρησιμοποιούμε σαν dumpbphones; Έλεος πια!!! δεν ξερω τι λες εγω μια χαρά εχω μαζί μου 2 tb slim external drive και το συνδέω με otg και εχω οτι χρειαστώ και ναι το εχω τσάμπα και χωρις να βιαζω την μπαταρία σαν ενα φίλο χαρτί (βλεπε 4g usage) 1
iPhoTe64 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Διάβασες το πρώτο σχόλιο που έκανα και που απάντησα? Ένας παραπάνω είπε ότι δεν χρειάζεται ούτε sd ούτε τίποτα και είπε να τα βάζουμε όλα στο cloud ξεχνοντας ότι το cloud θέλει και χρήματα κάθε μήνα και απεριοριστα δεδομένα που σημαίνει λίγο πολύ κάνα 60αρι κάθε μήνα για να έχω ότι θέλω στο cloud. Που και πάλι δεν έχω lte σε κάποιες περιοχές που πάω. Εκεί απάντησα τώρα σε τι απαντάς εσύ δεν ξέρω. Τουλάχιστον το χρησιμοποιώ σαν Smartphone όχι όπως κάποιοι που περνουν κινητό των 900 ευρώ και το έχουν για κανα Facebook fruit ninja ktl ktl που γίνονται και με ένα κινητό τον 90 ευρώ. Όποιος έχει τη μύγα μυγιαζεται λέω εγώ. Αφού σας πείραξε τόσο πολύ αυτά που γράφω ως προσωπική άποψη. Αγαπητέ King2009 η άποψη σου είναι απόλυτα σεβαστή αλλά παύει να είναι προσωπική από την στιγμή που επαναλαμβάνεις συνεχώς το ίδιο τροπάριο με την (128) sd όχι μόνο εδώ αλλά και σε άλλες ειδήσεις. Η άποψη γίνεται περισσότερο επιβλητική. Η sd φυσικά και είναι απαραίτητη όπως επίσης και το cloud καλό είναι γι' αυτό που προσφέρει. Η sd δεν αντικαθιστά το cloud ούτε το cloud την sd. Όχι μόνο επιμένεις στην sd που προσωπικά την χρησιμοποιώ και εγώ, αλλά υποδεικνύεις ότι μόνο 128GB sd έχει ο "ψαγμένος" χρήστης smartphone. Επίσης εδώ μέσα δεν γράφουν μονο Έλληνες που μένουν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και αυτοί μιλούν με τα δικά τους δεδομένα. Τέλος οι καινούργιες τιμές του iCloud είναι πάρα πολύ καλές ειδικά αυτή με τα 50GB για 1€.
sepsekasan Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Ε ναι, γιατί σαν την αποθήκευση/επεξεργασία αρχείου στην sd card, βγάλσιμο της κάρτας, βάλσιμο στον/στους υπολογιστές που θέλεις να διατηρείς ταυτόχρονα τα αρχεία σου, αντιγραφή του αρχείου εκεί, επανατοποθέτηση της sd card στο κινητό και ξανά μανά τα ίδια για οποιαδήποτε αλλαγή, δεν έχει! αν ειναι να ηταν ετσι στο iphone καλυτερα τοτε icloud επι πληρωμη. Μακαρι επίσης να υπαρχει Sd slot και στο Note 6 για να καλύψει και το κενό του Note 5 που δεν εχει. Η υπηρεσία δεν καλύπτει κανενα κενό SD card. Αλλο το cloud αλλο η sd. παιρνει ακομα ο κοσμος samsung κινητα;
voldemort Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 παιρνει ακομα ο κοσμος samsung κινητα; Γιατι χολερα εχουν; Και για οσους δεν θελουν sd ας πληρωνουν icloud.Προσωπικα...να μην πω που και ποσο με νοιαζει... Δικη τους τσεπη δικα τους χρηματα. Αλλα ενα ατομο με 64-128 sd δεν θα χρειαστει οντως ποτε icloud και ουτε 4g και νετ και ουτε extra μπαταρια. Πληρη ελευθερια. Τα αυτονοητα να τα κανετε δυσκολα για να δικαιολογησετε τον-το οποιοδηποτε απλα ειναι αστειο. http://www.leefco.com/ Αντε να ξυπνανε και οι Iphone-ακηδες... 1
sepsekasan Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατι χολερα εχουν; εχουν λιγο και απο αυτο
voldemort Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 εχουν λιγο και απο αυτο Γιατι τα περασες απο αιματολογικες εξετασεις;
Black Demis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Ε ναι, γιατί σαν την αποθήκευση/επεξεργασία αρχείου στην sd card, βγάλσιμο της κάρτας, βάλσιμο στον/στους υπολογιστές που θέλεις να διατηρείς ταυτόχρονα τα αρχεία σου, αντιγραφή του αρχείου εκεί, επανατοποθέτηση της sd card στο κινητό και ξανά μανά τα ίδια για οποιαδήποτε αλλαγή, δεν έχει! απειρα wifi file sinc κυκλοφορούν για android με χίλιες δυο δυνατότητες... + σε κατι εχεις δίκαιο για απλά έγγραφα ειναι άψογο το cloud(και πάλι οχι icloud dropbox κλπ γιατί εκεί διαβάζουν και σαρώνουν οτιδιποτε ανεβάζεις μιλαω για 2 side κτπτογραφιση ) για multimedia με της χρεώσεις που υπαρχουν και της μπαταρίες που εχουμε το ξεχναμε....... για τα υπολιπα αρχεία (storage) εκει γελάνε και η πέτρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα