Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι αλλά για τη δουλειά μου είναι απαραίτητη αυτή η δυνατότητα. Με μια 128αρα κάρτα βάζεις ότι θες. Έχω 25gb comics και 25gb σειρές+30gb παιχνίδια και 10gb εφαρμογές σε ένα note 3. Lag δεν έχω καθόλου οπότε αυτά που ακούγονται για αργές sd είναι απλά μύθος. Με μια samsung evo δεν έχεις κανένα θέμα ακόμα και παιχνίδια να έχεις στην sd. Επίσης δεν γίνεται να κυκλοφορω με laptop η την 55αρα που έχω οπότε το κινητό των 5.7" είναι μια χαρά και για σειρές και για ταινίες και για παιχνίδια και για διάβασμα. Τώρα αν κάποιος έχει ένα απλό 16αρι χωρίς sd τότε απλά δεν θα επρεπε να πάρει smartphone αλλά και ένα lumia των 100ευρω του έφτανε μια χαρά.

Ρε φίλε αυτός "ο κάποιος" ποιος είναι?? Μήπως μπερδεύεις τον αυτό σου με όλο τον πληθυσμό της γης? 

Κάθεσε και μας περιγράφεις ολόκληρα κατεβατά γιατί το cloud δεν είναι για σένα και πόσο απαραίτητη σου είναι μια sd card...

Οι υπόλοιποι δηλαδή που δεν θέλουμε να δούμε κόμικς, σειρές, ταινίες γιατί πρέπει σώνει και καλά να λέμε "μακάρι να είχα μια sd θύρα όπως ο King2009 στο κινητό μου".

Επαναλαμβάνω. Κάθεσε και περιγράφεις τι χρήση κάνεις εσύ με το κινητό σου και περιμένεις τι ακριβώς? Να συμφωνήσουμε και οι υπόλοιποι? Αφού ο καθένας έχει άλλες προτιμήσεις.

Θα δανειστώ τα δικά σου λόγια της πρώτης σελίδας. Είσαι σοβαρός? 

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε αυτή τη περίπτωση θέλεις laptop η tablet. Εκτός αν είσαι μαζόχας και απολαμβάνεις σε 5' / 6' σειρές και ταινίες.

Ρε μεγάλε δεν διαβάζεις παραπάνω τι γράφω? Μόνο το κινητό βολεύει πως θα πάρω laptop χωράει στην τσέπη? Όχι τότε τι μου λες. Σπίτι εννοείται ότι βλέπω σειρές σε 55αρα με καλό ηχοσυστημα αλλά όταν είμαι έξω θέλω να έχω τη δυνατότητα να έχω ότι θέλω μαζί μου στο κινητό και όχι να με περιορίζει ένα κινητό των 1000 ευρώ.

Επειδή βλέπω είστε κολλημένοι και χρησιμοποιείται τα Smartphones σαν dumbphones δεν προκειτε να καταλάβετε αυτά που σας λέω. Συνεχίστε το candy crush.

Δημοσ.

τι εννοεις χαλια service?

εχεις παει στο istorm ας πουμε και το service ηταν χαλια?

και απο τα public να το εχεις παρει εκει το πανε κι αν θες μπορεις να το πας κατευθειαν εκει με την αποδειξη...

μην λεμε οτι θελουμε χωρις να ξερουμε...

οσο για την sd αλλη επιλογη που εχεις ειναι να παρεις

το μεγαλυτερο μοντελο...

ναι ειναι πιο ακριβο αλλα η ποιοτητα του internal storage δεν εχει καμια σχεση με την sd σε αποδοση και ταχυτητα

η φιλοσοφια της εταιριας ειναι αυτη εδω και χρονια σε ολα της τα προιοντα

μονο σωστη αποδοση...

love it or hate it

κανεις δεν σε υποχρεωνει να το παρεις

ουτε σε καθοδηγει...

Φίλε το αν ξέρω άσε να το κρίνω εγώ. Έχω αλλάξει 40 iPhone 6.δεν με γνωρίζεις. Εσύ είσαι άσχετος και δεν ξέρεις τπτ αντί να μου πεις για infoquest isystem document arvato μου λες public istorm δηλαδή σημεία πώλησης! Άστο αδερφέ κοιμησου τώρα! Και ναι είναι χάλια το σέρβις διότι αν σπάσει η οθόνη σε ένα 6αρι στο αλλάζουν όλο με 400 ευρώ ενώ στο εξωτερικό μόνο οθόνη τα istores με 120 ευρώ! Αντε βγήκες να μιλήσεις!

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή βλέπω είστε κολλημένοι και χρησιμοποιείται τα Smartphones σαν dumbphones δεν προκειτε να καταλάβετε αυτά που σας λέω. Συνεχίστε το candy crush.

Ενώ εσύ "ο προχωρημένος" διαβάζεις και κανένα comic βλέπεις και καμιά σειρά....

• Like 1
Δημοσ.

Ρε φίλε αυτός "ο κάποιος" ποιος είναι?? Μήπως μπερδεύεις τον αυτό σου με όλο τον πληθυσμό της γης?

Κάθεσε και μας περιγράφεις ολόκληρα κατεβατά γιατί το cloud δεν είναι για σένα και πόσο απαραίτητη σου είναι μια sd card...

Οι υπόλοιποι δηλαδή που δεν θέλουμε να δούμε κόμικς, σειρές, ταινίες γιατί πρέπει σώνει και καλά να λέμε "μακάρι να είχα μια sd θύρα όπως ο King2009 στο κινητό μου".

Επαναλαμβάνω. Κάθεσε και περιγράφεις τι χρήση κάνεις εσύ με το κινητό σου και περιμένεις τι ακριβώς? Να συμφωνήσουμε και οι υπόλοιποι? Αφού ο καθένας έχει άλλες προτιμήσεις.

Θα δανειστώ τα δικά σου λόγια της πρώτης σελίδας. Είσαι σοβαρός?

Διάβασες το πρώτο σχόλιο που έκανα και που απάντησα?

Ένας παραπάνω είπε ότι δεν χρειάζεται ούτε sd ούτε τίποτα και είπε να τα βάζουμε όλα στο cloud ξεχνοντας ότι το cloud θέλει και χρήματα κάθε μήνα και απεριοριστα δεδομένα που σημαίνει λίγο πολύ κάνα 60αρι κάθε μήνα για να έχω ότι θέλω στο cloud. Που και πάλι δεν έχω lte σε κάποιες περιοχές που πάω. Εκεί απάντησα τώρα σε τι απαντάς εσύ δεν ξέρω.

Ενώ εσύ "ο προχωρημένος" διαβάζεις και κανένα comic βλέπεις και καμιά σειρά....

Τουλάχιστον το χρησιμοποιώ σαν Smartphone όχι όπως κάποιοι που περνουν κινητό των 900 ευρώ και το έχουν για κανα Facebook fruit ninja ktl ktl που γίνονται και με ένα κινητό τον 90 ευρώ.

Όποιος έχει τη μύγα μυγιαζεται λέω εγώ. Αφού σας πείραξε τόσο πολύ αυτά που γράφω ως προσωπική άποψη.

Δημοσ.

Διάβασες το πρώτο σχόλιο που έκανα και που απάντησα?

Ένας παραπάνω είπε ότι δεν χρειάζεται ούτε sd ούτε τίποτα και είπε να τα βάζουμε όλα στο cloud ξεχνοντας ότι το cloud θέλει και χρήματα κάθε μήνα και απεριοριστα δεδομένα που σημαίνει λίγο πολύ κάνα 60αρι κάθε μήνα για να έχω ότι θέλω στο cloud. Που και πάλι δεν έχω lte σε κάποιες περιοχές που πάω. Εκεί απάντησα τώρα σε τι απαντάς εσύ δεν ξέρω.

Ο άλλος όμως δεν έχει 10TB σειρές να βλέπει στο κινητό του. Οι δικές του απαιτήσεις σε χωρητικότητα δεν είναι οι ίδιες με τις δικές σου και τον βολεύει καλύτερα το cloud χωρίς να χρειάζεται να δώσει 60 το μήνα.

Αλλά ξέχασα. Αυτός το χρησιμοποιεί ως dumbphone ενώ εσύ ως smartphone... 

Δημοσ.

Ο άλλος όμως δεν έχει 10TB σειρές να βλέπει στο κινητό του. Οι δικές του απαιτήσεις σε χωρητικότητα δεν είναι οι ίδιες με τις δικές σου και τον βολεύει καλύτερα το cloud χωρίς να χρειάζεται να δώσει 60 το μήνα.

Αλλά ξέχασα. Αυτός το χρησιμοποιεί ως dumbphone ενώ εσύ ως smartphone...

Τον βολεύει καλύτερα το cloud γιατί έτσι του είπε η Apple. Αν είχε επαρκη χωρητικότητα δεν θα χρειαζόταν το cloud. Δεν κατηγορώ την Apple αυτή χρήματα θέλει να βγάλει με αυτά που κάνει όπως και οι Android κατασκευαστες που βγάζουν σιγά σιγά τις sd. Εμείς σαν καταναλωτές τι κάνουμε που τρώμε ότι μας δώσουν αμάσητο.

Δημοσ.

Τουλάχιστον το χρησιμοποιώ σαν Smartphone όχι όπως κάποιοι που περνουν κινητό των 900 ευρώ και το έχουν για κανα Facebook fruit ninja ktl ktl που γίνονται και με ένα κινητό τον 90 ευρώ.

Όποιος έχει τη μύγα μυγιαζεται λέω εγώ. Αφού σας πείραξε τόσο πολύ αυτά που γράφω ως προσωπική άποψη.

Καταλαβαίνουμε πολύ καλά ποιος έχει τη μύγα εδώ μέσα. Δεν χρειάζεται παραπάνω εξήγηση.

Και μη ξεχάσεις να κάνεις like στο επόμενο random άκυρο σχόλιο περί Apple bashing. Γιατί είπαμε οποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται... 

Δημοσ.

Τον βολεύει καλύτερα το cloud γιατί έτσι του είπε η Apple. Αν είχε επαρκη χωρητικότητα δεν θα χρειαζόταν το cloud. Δεν κατηγορώ την Apple αυτή χρήματα θέλει να βγάλει με αυτά που κάνει όπως και οι Android κατασκευαστες που βγάζουν σιγά σιγά τις sd. Εμείς σαν καταναλωτές τι κάνουμε που τρώμε ότι μας δώσουν αμάσητο.

Ό,τι να ναι και η συζήτηση ξαναγυρνάει στο μηδεν απο κει που ξεκινήσαμε.

Γιατί είπαμε ότι όλοι θέλουμε να έχουμε 200Gb δεδομένων αποθηκευμένα στο κινητό μας...

Κράτα εσύ ψηλά το λάβαρο της επανάστασης και σφύρα μας κλέφτικα όταν η Apple βάλει sd. 

Δημοσ.

Ό,τι να ναι και η συζήτηση ξαναγυρνάει στο μηδεν απο κει που ξεκινήσαμε.

Γιατί είπαμε ότι όλοι θέλουμε να έχουμε 200Gb δεδομένων αποθηκευμένα στο κινητό μας...

Κράτα εσύ ψηλά το λάβαρο της επανάστασης και σφύρα μας κλέφτικα όταν η Apple βάλει sd.

Ας μην κάνουμε πως δεν καταλαβαινουμε. Στον ανιδεο κόσμο βασίζεται η apple/Samsung και κάνουν αυτά που κανουν(No sd,τρελές τιμές,no removable battery, κλειστο λειτουργικο,bloatware κτλ κτλ) και όσο ο κόσμος δεν αντιδράει θα κανουν τα ίδια και χειρότερα. Πάρτε το χαμπάρι μερικοί.

Δημοσ.

Ρε μεγάλε δεν διαβάζεις παραπάνω τι γράφω? Μόνο το κινητό βολεύει πως θα πάρω laptop χωράει στην τσέπη? Όχι τότε τι μου λες. Σπίτι εννοείται ότι βλέπω σειρές σε 55αρα με καλό ηχοσυστημα αλλά όταν είμαι έξω θέλω να έχω τη δυνατότητα να έχω ότι θέλω μαζί μου στο κινητό και όχι να με περιορίζει ένα κινητό των 1000 ευρώ.

Η παθητική θέαση ταινιών είναι εξ ορισμού πολύ πιο dumb από οποιοδήποτε interactive παιχνίδι.

Επίσης, έχει γραφτεί πολλές φορές, ας το ξαναπούμε: Άλλο cloud υπηρεσία, άλλο αποθηκευτικός χώρος.

Δημοσ.

Εμένα δεν μου κάνουν οι SD,θέλω τουλάχιστον 500 gb για σειρές,1 ΤΒ για HD ταινίες,350 gb για mp3 και άλλα τόσο για photos,μη πω τα διπλά για games και comics,+ άλλα τόσα για προγράμματα και pdf.

Τις offline σελίδες που κατέβασα;Πχ όλη την Wikipedia για να την έχω offline,θέλω 750 gb το λιγότερο.

Γενικά δεν θέλω το smartphone να με περιορίζει.

Πες ότι βγαίνω για καφέ,να μην έχω 5 seasons Game of Thrones μαζί μου;Μπορεί να βαρεθώ.

Ή πάνω στην κουβέντα να αναφερθεί μια ατάκα του Χλαπάτσα,να μην έχω μαζί όλες τις seasons του "Της Ελλάδος τα παιδιά" να γελάσουμε;

Στην τελική θέλω να δω το Ρετιρέ ρε φίλε στην διαδρομή Παγκράτι-Μοναστηράκι,πωωωωω,να μη μπορώ;

Laptop δεν μου κάνει,δε χωράει στην τσέπη,αλλά και στην τουαλέτα δε βολεύει,ενώ ένα κινητό 5.5" να δεις το Avatar 3D 1080p Extended είναι ΟΚ.

Το χρησιμοποιώ σαν smartphone ομως ε,όχι σαν κι εσάς που δεν ξέρετε.

• Like 10
Δημοσ.

Εμένα δεν μου κάνουν οι SD,θέλω τουλάχιστον 500 gb για σειρές,1 ΤΒ για HD ταινίες,350 gb για mp3 και άλλα τόσο για photos,μη πω τα διπλά για games και comics,+ άλλα τόσα για προγράμματα και pdf.

Τις offline σελίδες που κατέβασα;Πχ όλη την Wikipedia για να την έχω offline,θέλω 750 gb το λιγότερο.

Γενικά δεν θέλω το smartphone να με περιορίζει.

Πες ότι βγαίνω για καφέ,να μην έχω 5 seasons Game of Thrones μαζί μου;Μπορεί να βαρεθώ.

Ή πάνω στην κουβέντα να αναφερθεί μια ατάκα του Χλαπάτσα,να μην έχω μαζί όλες τις seasons του "Της Ελλάδος τα παιδιά" να γελάσουμε;

Στην τελική θέλω να δω το Ρετιρέ ρε φίλε στην διαδρομή Παγκράτι-Μοναστηράκι,πωωωωω,να μη μπορώ;

Laptop δεν μου κάνει,δε χωράει στην τσέπη,αλλά και στην τουαλέτα δε βολεύει,ενώ ένα κινητό 5.5" να δεις το Avatar 3D 1080p Extended είναι ΟΚ.

Το χρησιμοποιώ σαν smartphone ομως ε,όχι σαν κι εσάς που δεν ξέρετε.

Πάνε μπες στο Facebook τώρα στο κινητό των 800 ευρώ και άσε εμάς να έχουμε την ελευθερία να εχουμε ότι θέλουμε στο κινητό μας. Ώρες ώρες λες και μιλάω με 15χρονα

Δημοσ.

Πάνε μπες στο Facebook τώρα στο κινητό των 800 ευρώ και άσε εμάς να έχουμε την ελευθερία να εχουμε ότι θέλουμε στο κινητό μας. Ώρες ώρες λες και μιλάω με 15χρονα

Δεν καταλαβαίνω απο πηγάζει αυτή η επιθετικότητα προς το πρόσωπό μου.

Μόλις σου εξήγησα γιατί δεν με καλύπτει η λύση της SD!

Δηλαδή ενοχλεί ότι εγώ θέλω 500 gb για σειρές ενώ εσύ μόνο 25; 

Περιορίζεσαι με τις SD στα 25. Απορώ πως το δέχεσαι σαν καταναλωτής και χρήστης smartphone,δλδ τι θέλουν οι εταιρίες;

Ή να τους τα σκάμε ή να τα χρησιμοποιούμε σαν dumpbphones;

Έλεος πια!!!

• Like 2
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω απο πηγάζει αυτή η επιθετικότητα προς το πρόσωπό μου.

Μόλις σου εξήγησα γιατί δεν με καλύπτει η λύση της SD!

Δηλαδή ενοχλεί ότι εγώ θέλω 500 gb για σειρές ενώ εσύ μόνο 25;

Περιορίζεσαι με τις SD στα 25. Απορώ πως το δέχεσαι σαν καταναλωτής και χρήστης smartphone,δλδ τι θέλουν οι εταιρίες;

Ή να τους τα σκάμε ή να τα χρησιμοποιούμε σαν dumpbphones;

Έλεος πια!!!

Keep trolling

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...