Stoliver Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Όλες οι online υπηρεσίες είναι αυάλωτες. Αν κάποιοι περιμένετε για κάποια η οποία θα είναι 100% απαραβίαστη τότε μάλλον θα πρέπει να το ξεχάσετε εντελώς το άθλημα. Τι δουλειά κάνεις; Άμα κάποιος θέλει να προστατέψει τα δεδομένα του, δεν θα βασιστεί στην υπηρεσία. Θα ασφαλίσει τα δεδομένα του, ο ίδιος ο χρήστης. 1
boogie_thief Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ δεν θα υπήρχε αυτή η υπηρεσία αν είχαν τα κινητά της apple θύρα SD και ξεκινούσαν με μεγαλύτερες χωρητικότητες πέρα των 32GB... το βρηκες... σιγουρα γι αυτο... Δεν χρειάζεται το 64αρι? Δηλαδή αν εγώ θέλω να έχω ολόκληρες σειρές των 20-30gb μου προτείνεις να τις ανεβάσω στο cloud και να έχω πακέτα δεδομένων με κάνα 100αρικο το μήνα για να τις βλέπω? Είμαστε σοβαροί? βαλε το movie box δεν χρειαζεται jailbreak ο μονος λογος πλεον για να εχεις χωρο στο κινητο σου ειναι για να χωρανε οι μεγαλες εφαρμογες απο την στιγμη που πολλες ξεπερνανε το 1gb ειδικα τα games... και η sd δεν βολευει γιατι πολλα δεν λειτουργουν σωστα η δεν τα δεχεται καθολου αρα οσο και να βαλεις δεν παυει να ειναι επιλεκτικη μνημη... αρα πας ετσι κι αλλιως σε μεγαλυτερη εσωτερικη χωρητικοτητα ασχετος εταιριας.... πριν 5 χρονια χρειαζομασταν πολυ περισσοτερα gb απ'οτι τωρα... streaming μουσικη streaming ταινιες 2015 εχουμε.... Κατα τη γνωμη μου προς το παρον στην κορυφη ειναι το dropbox το icloud δεν με εχει πεισει ακομα και δεν υπαρχει σε ολες τις πλατφορμες και αυτο ειναι ενα βασικο μειον το google drive δεν το μυριζει και πολυ το αθλημα... 2
ManiaC32 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 δεν εχει λογικη....να εισαι καπου που δεν εχει ιντερνετ και να θες να δεις καποια φωτο ή βιντεο...αντε γεια...βαλτε sd θυρα να τελειωνει το πανηγυρι και μην με αναγκαζεις να ακολουθησει το δικο σου μονοπατι...δωσε μου επιλογες και ελευθερια...μην με καθοδηγεις ρε φιλε..μου τα πηρες με την αγορα...στην ελλαδα δεν εχεις παρουσια πολλων υπηρεσιων και χαλια σερβις...και θες να μου πουλησεις και icloud?οχι ευχαριστω .... 3
Bourdoulas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Πολλοί συγχέετε το cloud με την τοπική αποθήκευση. Άλλο το ένα, άλλο το δεύτερο. Διαφορετικός ο σκοπός του πρώτου και ο σκοπός του δεύτερου. Η τιμολόγηση του 1ε/μήνα είναι εξαιρετική κίνηση. 2
D.Luffy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Τι δουλειά κάνεις; Άμα κάποιος θέλει να προστατέψει τα δεδομένα του, δεν θα βασιστεί στην υπηρεσία. Θα ασφαλίσει τα δεδομένα του, ο ίδιος ο χρήστης. Το αυτονόητο θα λέμε τώρα? Επίσης τι σχέση έχει τι δουλειά κάνω με αυτό που λέμε? Παρόλα αυτά αφού ρωτάς, στην επιχείρηση που δουλεύω τα πάντα είναι διαθέσιμα μέσω dropbox. Φυσικά και υπάρχει κίνδυνος και πρέπει να υπάρχει backup αλλά δεν είμαστε και η MI6 να φοβόμαστε τι θα γίνει αν η δουλειά μας βγει προς τα έξω... 1
boogie_thief Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 δεν εχει λογικη....να εισαι καπου που δεν εχει ιντερνετ και να θες να δεις καποια φωτο ή βιντεο...αντε γεια...βαλτε sd θυρα να τελειωνει το πανηγυρι και μην με αναγκαζεις να ακολουθησει το δικο σου μονοπατι...δωσε μου επιλογες και ελευθερια...μην με καθοδηγεις ρε φιλε..μου τα πηρες με την αγορα...στην ελλαδα δεν εχεις παρουσια πολλων υπηρεσιων και χαλια σερβις...και θες να μου πουλησεις και icloud?οχι ευχαριστω .... τι εννοεις χαλια service? εχεις παει στο istorm ας πουμε και το service ηταν χαλια? και απο τα public να το εχεις παρει εκει το πανε κι αν θες μπορεις να το πας κατευθειαν εκει με την αποδειξη... μην λεμε οτι θελουμε χωρις να ξερουμε... οσο για την sd αλλη επιλογη που εχεις ειναι να παρεις το μεγαλυτερο μοντελο... ναι ειναι πιο ακριβο αλλα η ποιοτητα του internal storage δεν εχει καμια σχεση με την sd σε αποδοση και ταχυτητα η φιλοσοφια της εταιριας ειναι αυτη εδω και χρονια σε ολα της τα προιοντα μονο σωστη αποδοση... love it or hate it κανεις δεν σε υποχρεωνει να το παρεις ουτε σε καθοδηγει... 1
pcos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 διαβαστε λιγο για το storj να δειτε πως μπορει η κρυπτογραφηση και η αποκεντρωση να αυξησει την ασφαλεια blockchain+torrent = FTW
Stoliver Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Το αυτονόητο θα λέμε τώρα? Επίσης τι σχέση έχει τι δουλειά κάνω με αυτό που λέμε? Παρόλα αυτά αφού ρωτάς, στην επιχείρηση που δουλεύω τα πάντα είναι διαθέσιμα μέσω dropbox. Φυσικά και υπάρχει κίνδυνος και πρέπει να υπάρχει backup αλλά δεν είμαστε και η MI6 να φοβόμαστε τι θα γίνει αν η δουλειά μας βγει προς τα έξω... Υπάρχουν βέβαια υπηρεσίες που κρυπτογραφούν τα δεδωμένα μας, ίσως οι περισσότερες. https://www.dropbox.com/help/27 Τυπικά, εάν ο χρήστης χρησιμοποιεί αδύναμο κωδικό, ή εάν, ο κωδικός αποκαλυθεί(πχ. μέσω κακόβουλου λογισμικού), τότε πάυει να είναι τα δεδομένα ασφαλές στο συννεφο. 1
Papakaliati Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ δεν θα υπήρχε αυτή η υπηρεσία αν είχαν τα κινητά της apple θύρα SD και ξεκινούσαν με μεγαλύτερες χωρητικότητες πέρα των 32GB... Tι σχεση εχει η sd card με το cloud space? Οι μονες φωτος που ξερω που βρισκονται ειναι αυτες απο τοτε που αρχισα να χρησιμοποιω το dropbox με automatic upload , οι παλιοτερες απλα ενας θεος ξερεις που τις εχω αποθηκευσει. 2
D.Luffy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 στην ελλαδα δεν εχεις παρουσια πολλων υπηρεσιων και χαλια σερβις...και θες να μου πουλησεις και icloud?οχι ευχαριστω .... Ναι γιατί μη ξεχνάμε πως το χωριό μας είναι το κέντρο του κόσμου και οι ξένες εταιρίες πρέπει να προσαρμόζουν τα προιόντα τους σύμφωνα με τις δικές μας προτιμήσεις και δυνατότητες. Δεν θεωρώ παράλογο να έχουμε επιλογές. Αλλά το να κράζουμε για τη χώρα μας που έτσι κι αλλιώς είναι μηδαμινή αγορά είναι λίγο κουτό. Εδώ η Sammy έριξε άκυρο σε ολόκληρη Ευρώπη, η Apple θα κάτσει να αλλάξει τη νοοτροπία της για μας? 2
_filippos_ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Καλοδεχούμενες οι μειώσεις. Προσπάθησα να κάνω upload απο το iphone σε φάκελο στο icloud.app και δεν τα κατάφερα. Δεν ειναι δυνατό ή εγω δεν κάνω κάτι σωστά;
tecnologygeek Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Πότε δεν δούλεψα τέτοια πράγματα και ούτε πρόκειται. Τα θέλω όλα άμεσα και χωρίς ίντερνετ.
tsompa Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ δεν θα υπήρχε αυτή η υπηρεσία αν είχαν τα κινητά της apple θύρα SD και ξεκινούσαν με μεγαλύτερες χωρητικότητες πέρα των 32GB... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως αν η apple είχε θύρα sd o κάθε τσομπάνης θα έβαζε κάρτα μνήμης τον 10-20€ και μετά θα παραπονιόταν για το γεγονός ότι η συσκευή του σέρνεται. 4
mants118 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Το cloud γενικά (όχι μόνο της Apple) έχει και άλλες χρήσεις που αφορούν θέματα παραγωγικότητας πέραν της απλής αποθήκευσης δεδομένων. Πχ να έχεις εύκολη πρόσβαση και να μπορείς να επεξεργαστείς τα έγγραφά σου από οποιαδήποτε συσκευή. Πριν πείτε την κλασική κουταμάρα σας επειδή το θέμα αφορά την Apple, βάλτε το και λίγο να δουλέψει πέραν της απλής fanboyίστικης λογικής. προφανώς είναι γενικό το δεύτερο μέρος του σχόλιου σου.. κοίτα, δεν είμαστε όλοι επιχειρηματίες και αρχηγοί πολυεθνικών επιχηρήσεων, εγώ (μιας και έκανες παράθεση το σχόλιο μου) ΘΕΛΩ να έχω 30GB σειρές-ταινίες και μουσική στη συσκευή μου για να τις βλέπω ΟΠΟΤΕ γουστάρω εγώ και μάλιστα σε flight mode, αρκετό καρκίνο απορροφάμε όλη μέρα από την ακτινοβολία του κινητού. Τι να μου κάνει λοιπόν μια υπηρεσία cloud της Apple,της Google, του Facebook (dropbox), κτλ κτλ;;;; ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως αν η apple είχε θύρα sd o κάθε τσομπάνης θα έβαζε κάρτα μνήμης τον 10-20€ και μετά θα παραπονιόταν για το γεγονός ότι η συσκευή του σέρνεται. όντως, το note 3 μου το πέταξα σε ένα γκρεμό για να το τιμωρήσω που σερνόταν τόοοοοοοοοοοοοσο πολύ...
eXoS Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν χρειάζεται το 64αρι? Δηλαδή αν εγώ θέλω να έχω ολόκληρες σειρές των 20-30gb μου προτείνεις να τις ανεβάσω στο cloud και να έχω πακέτα δεδομένων με κάνα 100αρικο το μήνα για να τις βλέπω? Είμαστε σοβαροί? 20-30GB σε σειρές στο τηλέφωνο ..... τι άλλο θα ακούσουμε δεν ξέρω. Σκοπεύεις να κλειστείς σε κανένα καράβι για κανα 2 μήνες? Καλή κίνηση από την Apple... μπορεί και καλύτερα όμως 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα