GiwrgosP- Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Θα μπορω να τρεξω κανονικα τα windows αν μεταφερω τον ssd μου σε εναν αλλον υπολογιστη χωρις να κανω φορματ; Μπορει να μου δημιουργησει προβλημα;
SPANK Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι δεν θα τρέχουν τα windows γιατι ο δίσκος θα ειναι σε διαφορετικό hardware απο αυτο που είχες
micos000 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ δεν θα ήμουν τόσο απόλυτος. Εξαρτάται από το hardware. Αν είναι παρόμοιο, ιδίως η μητρική, πιστεύω θα δουλέψει. Επίσης παίζει ρόλο και ποια windows είναι. τα xp είναι χλωμό να δουλέψουν, τα 7άρια μπορεί, ενώ τα 8/10 πιστεύω θα δουλέψουν. Θα χρειαστεί όμως να τα ξαναενεργοποιήσεις σε περίπτωση που δουλέψουν γιατί δεν θα περάσει το activation. Έχω καταφέρει να περάσω image από xp που πήρα με το paragon adaptive restore σε διαφορετικό hardware.
GiwrgosP- Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Θελω να βαλω τον ssd μου σε παλιο pc με 1gb ram, στον ssd εχω win10 (ξερω οτι το 1gb ραμ δεν φτανει ουτε για το καλημερα αλλα οκ). Αν το δοκιμασω υπαρχει περιπτωση να εχω θεματα στο pc μου οταν τον ξαναβαλω;
micos000 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Σε αυτήν την περίπτωση μην το κάνεις. Μάλλον θα σου σκίσει την εγκατάσταση και μετά μπορεί να μην δουλεύουν τα 10άρια στο άλλο pc. Μπορείς να πάρεις ένα image όλου του δίσκου και να το μεταφέρεις στο παλιό pc να το δοκιμάσεις
warlock9_0 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 η μεταφορά σε διαφορετικό hardware είναι εφικτή πάντως με το sysprep, την έχω κάνει 2 φορές τωρα εσύ που θες να τον κάνεις βόλτες το δίσκο είναι θέμα
darkdragon Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Αναρωτιέμαι αν δημιουργήσει ένα σημείο επαναφοράς δεν είναι εξασφαλισμένος κατόπιν με την επαναφορά. Νομίζω είναι το ευκολότερο που μπορεί να κάνει για να ασφαλιστεί. από το να κάνει image ή back-up ολόκληρο δίσκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα