βασίλης33 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημερα. απο σημερα νωρις το πρωι ανοιγοβτας τον υπολογιστην μου μου βγαζει το εξης επακριβως μηνυμα. κρισιμο σφαλμα το μενου "εναρξη" και η Cortana δεν λειτουργουν. θα προσπαθησουμε να επιδιορθωσουμε το προβλημα μεχρι την επομενη φορα που θα εισελθετε. εχει μοβο μια επιλογη στο παραθυρο αυρο "εξοδος τωρα" οταν την παταω με βγαζει σε μια ουονη με ενα τοπιο και δειχνει με μεγαλα γραμματα ωρα και ημερομηνια. κατω δεξια εχει ενα εικονιδιο που οταν το παταω με βγαζει στην οθονη λιγο πριν την επιφανεια εργασιαςπου δειχνει ενα μεγαλο παραθυρο. απο τις 9 το πρωι γινεται το ιδιο. μεσα στην επιφανεια εργασιας δεν μου ανοιγει τιποτα μονο το "ο υπολογιστης μου" ουσιαστικα ειναι νεκρος. ξερεις.κανεις τι μπορει να ειναι;
micos000 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δοκίμασε τερματισμό και εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία (πατώντας επαναλαμβανόμενα f8 κατά την εκκινηση) και αν εκεί δουλέψει κάνε πάλι επανεκκίνηση. Εμένα έτσι μου δούλεψε. Επίσης δες αυτό... https://www.techmesto.com/fix-start-menu-broken-windows-10-technical-preview/ Το είχα κάνει την πρώτη φορά και δούλεψε. Μετά δεν ξαναδούλεψε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα