adtakhs Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Ειπα και εγω,nvidia chipset με επιλογη για ξεκλειδωμα πυρηνων δεν υπαρχει.Τεσπα αφου εβαλες αλλη μητρικη και τον ξεκλειδωσες,εισαι μια χαρα.Παντως χαμηλα τον τρεχεις.Εγω ειχα εναν phenom ii 555 ξεκλειδωμενο σε x4 B55 σε μητρικη ιδια με την δικια σου(εμενα ηταν η gxh) και ετρεχε στα 4.0ghz απο το 2010 μεχρι τελος του 2014.Τωρα εδω και 8 μηνες τρεχει σε εναν φιλο μου,και η μητρικη και ο επεξεργαστης.Δεν παθαινει τιποτα με τοσο λιγο ρευμα,καπου στο 1.40 το ειχα και εγω το ρευμα.Αμα ομως κανεις την δουλεια σου,αστο οπως το εχεις. Από ένα σημείο και μετά υπήρχε επιλογή και με Nvidia chip νομίζω για ξεκλείδωμα. 1
korfiatis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μεχρι 3900 παει σιγουρα το δικο μου αμα τον βάλω Χ20 Στα 4.0GHZ Δεν ξεκινάει μετα ο υπολογιστής..Να ανεβάσω το ρεύμα ?Μεχρι πόσο ειναι ασφαλες?
adtakhs Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Μεχρι 3900 παει σιγουρα το δικο μου αμα τον βάλω Χ20 Στα 4.0GHZ Δεν ξεκινάει μετα ο υπολογιστής..Να ανεβάσω το ρεύμα ?Μεχρι πόσο ειναι ασφαλες? Δες το AMD Dragon Platform Performance Tuning Guide που σου ανέβασα εδώ. Αυτό θα σε κατατοπίσει κατάλληλα. https://www.scribd.com/doc/282997582/AMD-Dragon-AM3-AM2-Performance-Tuning-Guide-pdf Η AMD λέει μέχρι 1.5v με αέρα όπως θα δεις. Εγώ μέχρι 1,45 θα ανέβαζα ίσως και λίγο παραπάνω. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2015 από adtakhs 1
TheELF Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Το shadowplay είναι άριστο, δεν ζορίζει τον επεξεργαστή. Αν δεν απατώμαι είναι μόνο για nvidia το shadowplay έτσι ; Η AMD έχει το raptr/VCE που κάνει τα ίδια. http://www.anandtech.com/show/8224/hands-on-with-amds-gaming-evolved-client-game-dvr Δεν ζορίζουν πολύ τον επεξεργαστή αλλά κόβουν από την GPU και μπορεί να ρίξουν έτσι τα FPS,αν δεν έχεις δηλαδή πολύ ποιο δυνατή GPU από ότι χρειάζεται το παιχνίδια στης ρυθμίσεις που του έχεις θα σου κόψει ταχύτητα. 1
korfiatis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Θα πειραματιστώ και θα σας ενημερώσω για τα αποτελέσματα...Ευχαριστώ σας.
korfiatis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Tον πηγα μεχρι 4150 με 1.45ν αλλα εφτασε 58c....
Millennium Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Εντάξει είσαι.Και ΝΒ ανεβάζεις αν θες αλλά γενικά είναι στη κρίση σου που θα τον αφήσεις αν σε καλύπτει κλπ..που βλέπω πως σε καλύπτει με το σύστημα που έχεις. 1
LouCi4er Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Από ένα σημείο και μετά υπήρχε επιλογή και με Nvidia chip νομίζω για ξεκλείδωμα. Aν εβγαλε μετα το 2010 δεν ξερω.Το 2009 που εψαχνα για μητικη με το συγκεκριμενο feature,θυμαμαι που ολοι ελεγαν οτι nvidia chipset με acc δεν υπηρχε.Τεσπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα