Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Βρισκομαι στην θεση για να αγορασω λαπτοπ και θελω να μαθω αν υπαρχει διαφορα αναμεσα σε αυτες τις δυο καρτες(ο επεξεργαστης και για τις δυο ειναι 5200υ). Πρωτη ειναι η r5 330 και η επομενη η ενσωματωμενη hd 5500. Σας ευχαριστω.

Δημοσ.

Ναι υπάρχει διφορά.

με την R5 θα πας καλύτερα σε εφαρμογές που απαιτουν 3D επεξεργασία(παιχνίδια κλπ)

η HD5500 είναι μια ενσωματωμενη low power κάρτα η οποια ειναι αρκετά δυνατή για τις δουλειές γραφείου,για ιντερνετ και ταινίες χωρίς να ιδρώσει και για ελαφρά παιχνιδια τυπου flash.

Υπόψιν αυτά που αναφέρω τα κάνει και η δικια μου HD3000 με περίπου 25% χρηση σε 60fps 1080p video. Φαντάσου η μερικές γενιές μετά HD5500 πως θα τα πηγαίνει.

Εαν δεν σε απασχολουν τα παιχνίδια η γενικότερα εφαρμογές που χρησιμοποιουν openCL στο rendering πήγαινε για την intel καρφί,δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω.

Δημοσ.

Μην το πολυεμπιστεύεσαι.Έχω αυτή την κάρτα και το site λέει ότι δε μπορώ να τρέξω battlefield 4 ή crysis 3 αλλά εγώ παίζω τώρα το 1ο και το 2ο το τερμάτισα χωρίς σπασίματα σε medium settings με χειρότερο επεξεργαστή από τον i5 5200u.Εξάλλου αν δε σου χρειάζεται μπαίνεις στις ρυθμίσεις,επιλέγεις επιβολή γραφικών εξοικονόμισης ενέργειας και χρησιμοποιείς την hd5500.

• Like 1
Δημοσ.

Μην το πολυεμπιστεύεσαι.Έχω αυτή την κάρτα και το site λέει ότι δε μπορώ να τρέξω battlefield 4 ή crysis 3 αλλά εγώ παίζω τώρα το 1ο και το 2ο το τερμάτισα χωρίς σπασίματα σε medium settings με χειρότερο επεξεργαστή από τον i5 5200u.Εξάλλου αν δε σου χρειάζεται μπαίνεις στις ρυθμίσεις,επιλέγεις επιβολή γραφικών εξοικονόμισης ενέργειας και χρησιμοποιείς την hd5500.

με την R5 επαιξες τα συγκεκριμένα παιχνίδια;

Δημοσ.

Με την r5 m330.Σε low μαλιστα που η hd5500 φαίνεται να συνεχίζει να ψιλοκολλάει,δε μου έκανε καθόλου σπασίματα σε κανένα παιχνίδι και δεν ανεβάζει πάνω από 75 βαθμούς που είναι μια χαρά για gpu σε τόσο απαιτητικό παιχνίδι.Εμένα το μόνο ''θέμα'' που μου παρουσιάζεται είναι ότι η cpu που είναι της AMD επίσης παίζει στους 75-80 βαθμούς αλλά ο i5 5200u λογικά θα λειτουργεί με πιο χαμηλές θερμοκρασίες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...