Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Δεν υπήρχε πρόβλεψη κόστους για την παροχή ρεύματος, τη συντήρηση των εγκαταστάσεων και τη λειτουργία του Internet στα 4.000 hot spots ενώ τα χρονικά περιθώρια ήταν ελάχιστα για τον καταμερισμό όλων των σημείων hot spot στους διάφορους Δήμους."

Συκοφαντίες!!!Κάποιο λάθος έχει γίνει... :-D

ΥΓ1:Καλύτερα που ακυρώθηκε γιατί θα βλέπαμε περισσότερους στον δρόμο κολλημένους στην οθόνη του κινητού και θα είχαμε αύξηση των ατυχημάτων.Σκοντάφτουν και κουτουλάνε σε κολόνες. :lol:

ΥΓ2:Αφαίρεση άδειας και διπλώματος 1 μήνα σε όσους/ες οδηγούν και χρησιμοποιούν το κινητό.

αν ήτανε σε ισχύ το ΥΓ2 τότε θα έπρεπε όλα τα περιπολικά να ήταν μονίμως στάσιμα  :-(  λολ  :P

• Like 1
Δημοσ.

Όσοι λέτε ότι δεν αφορά την πολιτική η είδηση κάνετε τραγικό λάθος, ήταν προσωπική εξαγγελία του Σαμαρά σε συνέντευξη του σε κανάλι το 2013.... link

Αλλά προσωπική μου άποψη είναι ότι η έκβαση θα ήταν η ίδια όποια κυβέρνηση και αν είχαμε γιατί το συγκεκριμένο εγχείρημα αποτελεί φαντασίωση ενός πρώην πολιτικού και όχι ιδιωτική προσπάθεια. (βλέπε μετρό θεσ/νίκης)

Δημοσ.

Αλλά προσωπική μου άποψη είναι ότι η έκβαση θα ήταν η ίδια όποια κυβέρνηση και αν είχαμε 

Ακριβώς. Οπότε ας μη στεκόμαστε στο ποιος το πε αλλά στην είδηση αυτή καθαυτή 

Δημοσ.

έχετε μεγάλη πλάκα,βάζετε ένα πολιτικό θέμα και ζητάτε να μην το σχολιάσουμε πολιτικά.........

Το λένε αυτό γιατί ακόμα και εδώ μέσα υπάρχουν τυπάδες που πετάνε ότι τους καπνίσει και μόνο συζήτηση δεν γίνετε μετά

Δημοσ.

Και να το κάνουν θα παραφορτονεται το δίκτυο και θα κολαι σινεχια με πρόβληματα άμα δεν το κάνουν σωστά

Αυτό ήταν ένα ακόμα θέμα. Υπάρχουν οι υποδομές για να υλοποιηθεί απροβλημάτιστα?

Δημοσ.

-Η ελεύθερη πρόσβαση στην πληροφορία είναι το ίδιο σημαντική με το νερό και το φαγητό γιατί είμαστε άνθρωποι και όχι γελάδια.

-Ποιες έρευνες; Δώσε πηγή.

Πέρα απο τη λογική.

Το ίντερνετ εγώ το γνώρισα, μέσα απο το PSTN δηλαδή απο το τηλέφωνο.

Tην Ελευθερη πρόσβαση στην πληροφορία να την υλοποιήσουνε με τις επίγειες γραμμές του ξεπουλημένου (τζάμπα) ΟΤΕ που έχουμε χρυσοπληρώσει.

Χωρίς ακτινοβολίες και χωρίς έξοδα.

Με 10χρονα μιλάω, γαμώτο;

Όταν μιλάς, μιλάς, δεν σερφάρεις..

Όταν περπατάς, περπατάς, δεν σερφάρεις.

Οταν οδηγάς, οδηγάς, δεν σερφάρεις.

Όταν σερφάρεις, σερφάρεις.

ΟΚ?

Τι το θέλεις το WiFi παντού δηλαδή;

Για να μην είσαι άνθρωπος;  Να είσαι μηχανή ή μάλλον μηχανοκίνητος; Ζόμπι;?

Αν θέλεις να κάνεις τρέλες, πληρωσε την κινητή σύνδεση και να είσαι παντού online.

Εμείς που θέλουμε να ζούμε και να μην κουραδιάζουμε πάνω σε ένα σμαρτφοουν πρωι-βράδυ, δεν γουστάρουμε,

παντού WiFi.

Μάλλον, έχουμε χάσει τη μπάλα.

Όσο για τις ερευνες ψάξε μόνος σου..  Δεν έχω χρόνο. Αρκετά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...