Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας,

Πρόσφατα μου δώσαν ένα laptop με English Windows XP SP3 Professional για φτιάξιμο. Του καθάρισα ιούς κτλ, αλλά μου είπε χωρίς format να αλλάξω την γλώσσα των ΧΡ από Αγγλικά σε Ελληνικά.

Επειδή έψαξα , και δε βρήκα άκρη, ας μου πει κάποιος.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Αν δεν κανω λαθος, σε sp3 δεν λειτουργει το προγραμμα που αλλαζει την γλωσσα. Πρεπει πρωτα να εισαι με sp2. Οποτε αστο οπως ειναι.

Δημοσ.

Αν δεν κανω λαθος, σε sp3 δεν λειτουργει το προγραμμα που αλλαζει την γλωσσα. Πρεπει πρωτα να εισαι με sp2. Οποτε αστο οπως ειναι.

Αυτό με το sp2 είναι και το σωστό. Η σωστή διαδικασία είναι xp sp2 en --> greek mui --> greek sp3

Βρήκα έναν τύπο που αναφέρει μια άλλη διαδικασία και δεν ξέρω αν δουλεύει.

https://jekkilekki.wordpress.com/2009/01/05/changing-os-languages-in-windows-xp/

Θα πρέπει να κατεβάσεις δηλαδή το ΕΛληνικό sp3 για τα xp και αφού αλλάξεις στη registry την τιμή στο default από 0409 σε 0408 (το λέει παρακάτω στη λίστα με τις γλώσσες) και κάνεις επανεκκίνηση, βάζεις το ελληνικό sp3 από πάνω.

Μια άλλη διαδικασία είναι η παρακάτω

Πώς αλλάζετε τα Windows XP SP3 Αγγλικά σε Ελληνικά.

Προσοχή: απαραίτητη προυπόθεση να έχετε την Professional έκδοση!

Κατεβάζετε και εγκαταστήστε το  Windows XP Service Pack 3 MUI Pack Update (WindowsXP-KB942766-v6-x86-ENU).

Στη συνέχεια επανεκκινήστε τον υπολογιστή:

Κατεβάστε το ελληνικό interface και κάνετε εγκατάσταση: Greek (ELL) (WindowsXP-KB841625-x86MUI-ELL)

Επανεκκινήστε τον υπολογιστή.

Πηγαίνετε στο control panel->Regional settings και επιλέξτε στην καρτέλα Languages τα Ελληνικά.

Κάνετε restart ή logoff και είσαστε έτοιμοι.

Δοκίμασε και πες μας τι έγινε. Θα έλεγα να προσπαθήσεις πρώτα με τη 2η λύση.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παντως θυμαμαι οτι περναγα το παλιο MUI (επι εποχης SP2) σε αγγλικα XP με αγγλικο SP3

Μπορει καποια εικονιδια να μην μεταφραζονταν σωστα αλλα προβληματα σοβαρα δεν ειχα δει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...