farcry2 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μπα δεν την πουλαμε αλλα αμα ειναι ποσο μπορει να φτασει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 αναλογα τους αγοραστη πωλητη κατασταση κοινωνικες συνθηκες κτλ κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry2 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Ξερετε ποια ειναι η αναλογια βενζίνης λαδιου; Να αλλαξω μπουζι; Το γκαζι μου ειπε οτι δεν γυρίζει καλα πως μπορούμε να το φτιάξουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 www.google.com αν δεν βγαλεις ακρη και με αυτο, παρατα τα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry2 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Τη να μου πει το google πως να φτιάξουμε το γκαζι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastoras007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Τη να μου πει το google πως να φτιάξουμε το γκαζι; χοβολη the best, αλλα αργει λιγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry2 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 πανω στο καμακι λεει mix 1:50 αυτο ειναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastoras007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 κατα πάσα πιθανότητα ναι. Στα 5 λίτρα βενζίνας βάζεις 100 ml λαδιου. Αν βάλεις πολυ παραπάνω θα βγάζει ντουμανια και κατα πάσα πιθανότητα θα σου λαδώσει το μπουζί και δέν θα δουλευει το μηχανάκι. Αν βάλεις πολυ λιγότερο θα κάψεις το μηχανάκι. Πρόσεξε βάζεις λάδι για 2χρονο το ειδικό το κόκκινο οχι οτι λάδι νάναι. Το μηχανάκι είναι 2χρονο? ξερεις τι είναι 2χρονο και τι 4χρονο? Οσο για το μπουζι καλό είναι να το αλλάξεις αλλα πρίν το κάνεις τσέκαρε αν δουλευει σωστα αυτο που έχεις πάτα μανιβέλα με ανοιχτο διακόπτη το μπουζι πάνω στη πιπα και ξεβιδομένο ακουμπα τα πάσα του μπουζιου πάνω στη μηχανη για να κάνει κλυκλωμα και πάτα μανιβέλα κανονικά πρέπει να πετάει μια σπίθα-ρευματος η ακίδα του μπουζιου αν δέν πετάει ξεκινα με αλλαγη μπουζιου και βλέπουμε μπορει να ειναι 100 πράγματα μετα. δες αυτο το βιντεο για να καταλάβεις τι ενωω σπίθα στην ακίδα στο 2:37 περίπου είναι το χαλασμένο μπουζί μετα απο 1 λεπτο είναι το καλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry2 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Zundapp 50 cc ειναι Βαζω λαδι σαν αυτο που βάζουν στα αλυσοπριονα και χορτοκοπτικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastoras007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 ναι. το κοκκινο, βγαινει και σε πράσινο νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry2 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Κοκκινο ειναι τελικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Τι έγινε τελικά πήρε μπροστά; Έχω βγάλει μάστερ στα 2 stroke. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastoras007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Τι έγινε τελικά πήρε μπροστά; Έχω βγάλει μάστερ στα 2 stroke. :confused: ναι και εγώ θέλω να μάθω πήρε μπροστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Τη να μου πει το google πως να φτιάξουμε το γκαζι; Έλα ντε! Μόνο από φρένο ξέρει αυτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα