k_skidrow Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα. Με εναν φιλο λεμε να αγορασουμε αυτο εδω το κινητο που βγαινει σε λιγες μερες. 3gb ram 8-core cpu στα 1,5ghz κτλπ στα 125 ευρω. Στα χαρακτηριστικα αυτα απο οτι βλεπουμε παιζουνε 200αρια και πανω. http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_234308.html Εχουμε μεχρι τις 28 του μηνος να το σκεφτουμε ετσι ωστε να προχωρησουμε σε παραγγελια πριν το release για να μην γινει τυχον αυξηση και στην τιμη του επειτα. Τι λετε παιδια..;
newsformobiles Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ θα κοιτούσα άλλο μαγαζί για να είμαι ειλικρινής, γιατί τελευταία μόνο αρνητικά διαβάζω για το gearbest σε διάφορα φόρουμ. Μπορείς να δεις εδώ άλλα Http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-doogee-f2015
panostr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Θα ήθελα να ξέρω κι εγώ γι'αυτό ή, όταν το πάρεις, να μας πεις εντυπώσεις.
k_skidrow Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Θα ήθελα να ξέρω κι εγώ γι'αυτό ή, όταν το πάρεις, να μας πεις εντυπώσεις. Φιλε το θεμα ειναι οτι πριν τελειωσει το pre-sale θελω να το παρω μην ανεβει η τιμη του. Δεν ξερω ακριβως πως πανε και αν οντως ανεβαινει μετα το pre-sale. Γιαυτο ψαχνομαι τωρα να δω αν τελικα καταληξω εκει. Μην ανεβει κανα 50αρικο μετα. Εγώ θα κοιτούσα άλλο μαγαζί για να είμαι ειλικρινής, γιατί τελευταία μόνο αρνητικά διαβάζω για το gearbest σε διάφορα φόρουμ. Μπορείς να δεις εδώ άλλα Http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-doogee-f2015 Εγινε φιλε σ'ευχαριστω για την προειδοποιηση. Η συσκευη πως σου φαινεται; Σχετικα με το μαγαζι, https://www.trustpilot.com/review/gearbest.com, βλεπω εδω εχει αρκετα reviews και σχετικα λιγα ειναι τα αρνητικα. Στο λινκ που μου εστειλες θα προτεινες καποιο μαγαζι απο τα πρωτα δυο που εχουνε το κινητο στα 125;
_chris_ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 άποψη μου μη το πάρεις. απορώ με αυτούς που πηγαίνουν και αγοράζουν presale. κάτσε να κυκλοφορήσει το κινητό, να δεις κανένα review και μετά αποφασίζεις. ειδικά για κινέζικο που η πιθανότητα εμφάνισης προβλήματος αυξάνεται.
k_skidrow Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 άποψη μου μη το πάρεις. απορώ με αυτούς που πηγαίνουν και αγοράζουν presale. κάτσε να κυκλοφορήσει το κινητό, να δεις κανένα review και μετά αποφασίζεις. ειδικά για κινέζικο που η πιθανότητα εμφάνισης προβλήματος αυξάνεται. To f3 και το f3 pro που εβγαλε η συγκεκριμενη εταιρεια βγηκανε αρκετα καλα κινητα. Επισης το f5 εχει περασει απο benchmarks με αρκετα μεγαλα score για την τιμη του. Pre-sale ειπα γιατι το προτιμω στην συγκεκριμενη αγορα. Γιατι οταν βγει μπορει να εχει 200 ευρω. Και γιαυτο αλλωστε εγραψα εδω,μπας και ξερει κανεις κατι παραπανω για το συγεκριμενο μοντελο που θα βγει.
newsformobiles Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Φιλε το θεμα ειναι οτι πριν τελειωσει το pre-sale θελω να το παρω μην ανεβει η τιμη του. Δεν ξερω ακριβως πως πανε και αν οντως ανεβαινει μετα το pre-sale. Γιαυτο ψαχνομαι τωρα να δω αν τελικα καταληξω εκει. Μην ανεβει κανα 50αρικο μετα. Εγινε φιλε σ'ευχαριστω για την προειδοποιηση. Η συσκευη πως σου φαινεται; Σχετικα με το μαγαζι, https://www.trustpilot.com/review/gearbest.com, βλεπω εδω εχει αρκετα reviews και σχετικα λιγα ειναι τα αρνητικα. Στο λινκ που μου εστειλες θα προτεινες καποιο μαγαζι απο τα πρωτα δυο που εχουνε το κινητο στα 125; Θέλεις να σου δώσω link από το thelab συγκεκριμένα που κάποιος χρήστης έλεγε με τι κόλπο εχει τέτοια βαθμολογία το gearbest!? Επίσης η τιμη του presale δεν ειναι τελική. Εννοείται ότι οταν ειναι να βγει, άν εχει υψηλότερη τελική τιμή, θα πληρώσεις την διαφορά!
k_skidrow Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Επίσης η τιμη του presale δεν ειναι τελική. Εννοείται ότι οταν ειναι να βγει, άν εχει υψηλότερη τελική τιμή, θα πληρώσεις την διαφορά! Αν οντως αυτο ισχυει θα περιμενω πρωτα να βγει να δω πως πηγε και μετα θα κανω την αγορα. Πες μου 1-2 αξιοπιστα κινεζομαγαζα να τσεκαρω. Και αν μπορεις στειλε μου σε p.m ή εδω αν δεν εχεις θεμα το link απο το thelab. Ευχαριστω για την βοηθεια.
newsformobiles Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Αν οντως αυτο ισχυει θα περιμενω πρωτα να βγει να δω πως πηγε και μετα θα κανω την αγορα. Πες μου 1-2 αξιοπιστα κινεζομαγαζα να τσεκαρω. Και αν μπορεις στειλε μου σε p.m ή εδω αν δεν εχεις θεμα το link απο το thelab. Ευχαριστω για την βοηθεια. http://www.thelab.gr/topic/144266-lenovo-k3-note-αξίζει-και-από-που-αν-είναιminidealnet/#entry2161981 Υπόψιν το κόλπο δεν πιανει πια γιατί διαδώθηκε τι εκανε και μάλλον το έμαθε και το σταμάτησε.... Γενικώς πάντως αν διαβασεις adslgr, avclub, ολοι τα χώνουνε γιατί ενώ εχει καλές τιμές, απο υποστήριξη και κάλυψη πελατών είναι μηδέν.
GeoMura Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Κατ'αρχάς για το Doogee, να πώ οτι απ'την μία φαίνεται για παγίδα με τέτοια τιμή, μα απ'την άλλη, η Doogee έχει κερδίσει πόντους σαν εταιρεία τελευταία, δεν ξέρω.. Τέλος πάντων. Χρειάζομαι μια βοήθεια σε ένα θέμα.. Θέλω κ εγώ να κάνω μια αγορά μέσω κινέζικου site, (είτε gearbest, είτε vickmall.) Μα δεν έχω ξανακάνει, κ τώρα με τα capital controls δεν ξέρω πως γίνεται να το κάνω. Στην Τράπεζα πειραιώς που έτυχε κ ρώτησα μου είπαν πως δεν γίνεται αγορά από το εξωτερικό. Προσπάθησα να ανοίξω λογαριασμό PayPal αλλά δεν μου έχει φάει ακόμα το 1.5€ για να κάνω επαλήθευση της κάρτας στον λογαριασμό μου. Έχετε να μου προτείνετε κάτι; Ξέρετε τίποτα πάνω στο θέμα; Ευχαριστώ (το κινητό που με ενδιαφέρει είναι το Asus Zenfone 2)
newsformobiles Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Αναφορικά με το paypal και τα cc, υπάρχει θέμα στο φόρουμ, ψάξτο. Όσο για τα δύο μαγαζιά, το vickmall ασυζητητή, το gearbest θα το απέφευγα για πιο σιγουριά. Υπαρχουν και άλλα μαγαζια να δεις οπως honorbuy, coolicοοl, to2c, banggood. Τα asus γενικώς εχουν βγει καλά.
GeoMura Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Αναφορικά με το paypal και τα cc, υπάρχει θέμα στο φόρουμ, ψάξτο. Όσο για τα δύο μαγαζιά, το vickmall ασυζητητή, το gearbest θα το απέφευγα για πιο σιγουριά. Υπαρχουν και άλλα μαγαζια να δεις οπως honorbuy, coolicοοl, to2c, banggood. Τα asus γενικώς εχουν βγει καλά. Καλησπέρα φίλε μου κ σε ευχαριστώ που απάντησες, λόγω εργασίας τώρα βρήκα λίγο χρόνο για internet.. Κ εγώ τελικά κατέληξα vickmall, να σε ρωτήσω θέλω, μήπως τυχαίνει να έχεις κάποιο link να με βοηθήσει; Έκανα μια γρήγορη αναζήτηση, μα δεν βρήκα κάτι σχετικό, μόνο θέματα "αγοράς κινητού απο κίνα" μα αυτά είναι απο 2013-2014 κ δεν βοηθάνε όσο αφορά τα capital control. Ρωτάω εδώ γιατί βλέπω οτι είναι κάποιοι που λένε οτι τώρα πρόσφατα αγόρασαν απο κίνα κ τους ήρθε κ είναι όλα κομπλέ.. Πώς το καταφέρνουν;
leo06 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα φίλε μου κ σε ευχαριστώ που απάντησες, λόγω εργασίας τώρα βρήκα λίγο χρόνο για internet.. Κ εγώ τελικά κατέληξα vickmall, να σε ρωτήσω θέλω, μήπως τυχαίνει να έχεις κάποιο link να με βοηθήσει; Έκανα μια γρήγορη αναζήτηση, μα δεν βρήκα κάτι σχετικό, μόνο θέματα "αγοράς κινητού απο κίνα" μα αυτά είναι απο 2013-2014 κ δεν βοηθάνε όσο αφορά τα capital control. Ρωτάω εδώ γιατί βλέπω οτι είναι κάποιοι που λένε οτι τώρα πρόσφατα αγόρασαν απο κίνα κ τους ήρθε κ είναι όλα κομπλέ.. Πώς το καταφέρνουν; http://www.insomnia.gr/forum/20-internet/
newsformobiles Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/574635-capital-controls-paypal-ebay-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D/?view=getnewpostγια το cc.
greco-rubi Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 καλησπερα!!αγορασα απο το aliexpress αυτο το κινητο.... Smart wake 5.5'' 4G LTE Huawei Ascend Mate7 M7 phone Octa Core 4GB RAM 16GB ROM dual sim WCDMA 3G GPS Android 4.4 mobile.το εχω 2 μηνες και δουλευε μια χαρα.εδω και 2 μερες δεν δουλευει.οταν προσπαθω να το φωρτισω η οθονη του αναβοσβηνει σαν να αργοπεθαινει και δεν ανοιγει.οταν βαζω την μπαταρια δε εκει ειναι που ειναι εντελος νεκρο.εχω αλλαξει και μπαταρια και φωρτιστη αλλα τιποτα.ξερει κανεις να μου πει τι εχει παθει??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα