the_answer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Γεια σας παιδια.ειμαι νεος συνδρομητης οτε κ τις πρωτες 3 μερες εχω πολυ χαμηλη ταχυτητα.Περιπου 4-5. ο τεχνικος που ηρθε για τη συνδεση μου ειπε οτι στην αρχη θα εχω τοσο αλλα θα μου το πανε στα 7-8.Το θεμα ειναι οτι πρεπει να ξερω αν ειναι να κανω αιτηση υπαναχωρησης εντος διοριας. Μπορει να μου πει καποιος αν απο τα στατιστικα του ρουτερ φαινεται κατι?Επισης μου ειπαν οτι η αποσταση απ τον κομβο ειναι 2 και κατι χλμ.αλλα το line atten.νομιζω λεει αλλα...(ROUTER zte H108NS)
bill2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Αν θέλεις μπες στο cyta.gr και κάνε έλεγχο διαθέσιμοτητας αλλά έχει δύο στήλες εσύ θα βάλτε τη στήλη που σου ζητάει οδό πόλη νόμο και όχι την άλλη με τον αριθμό όταν το βαλτός μετά σου λέει ακριβώς πόσα μέτρα είσαι από το αστικό κέντρο Ρώτα κάποιον γείτονα είτε με ότε αν έχει είτε άλλη εταιρία να δούμε τι θα σου πει
NikosKallithea Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Έχεις το Μαξ της ταχυτητας για την απόσταση των 3,5 χλμ που εχεις από το κέντρο Δεν σε σώνει τίποτα
the_answer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 εκανα αυτο που μου ειπε ο παραπανω φιλος:Η απόσταση απο το πλησιέστερο αστικό κέντρο είναι 2732,8 μέτρα. To θεμα ειναι οτι απο τον οτε μου λενε οτι η αποσταση ειναι 2 και κατι.! Πριν που ειχα HOL η ταχυτητα μου ηταν 7-8..οπως και πιο πριν παλι με ΟΤΕ ηταν τοσο... Έχεις το Μαξ της ταχυτητας για την απόσταση των 3,5 χλμ που εχεις από το κέντροΔεν σε σώνει τίποτα Αυτα ειναι τα στατιστικα του ρουτερ στι hol ....
Grey29 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Τι ήθελες και εσύ και επέστρεψες στον ΟΤΕ Αίτηση υπαναχώρησης μπορείς να κάνεις μέσα σε 14 ημέρες αν δεν κάνω λάθος. Ρώτα κάποιον άλλον στο κτίριο που μένεις τις δικές του εμπειρίες αν υπάρχει κάποιος σχετικός
bill2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορείς αν θες και εισαι ακόμα μέσα στις 14 μέρες αλλάζεις εταιρία αλλά καλύτερα ρώτα κάποιον γείτονα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα