NtinosShm Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Γεια σας, με λενε Κωστα και ειμαι 16-17 ετων.. Αλλαξα απο Γενικο σε Επαλ θελοντας να παω στον τομεα της πληροφορικής (προγραμματισμος-τεχνικος ΗΥ, το θεμα ειναι οτι αλλαξα τελευταία στιγμή επιλογη και πηγα για ηλεκτρονικος(!!!), υστερα απο συμβουλη καθηγητριας οτι μπορω να παω προγραμματισμο και απο εκει... Τις πρωτες μερες ομως δεν μ αρεσε η ολη φάση και θελω ν αλλαξω οριστικά και να παω στην αλλη ειδικοτητα(πληροφορικη "καθαρη") Ρωτησα την διευθυνση αν μπορω να κανω κατι για την αλλαγη(γτ υπάρχουν και προθεσμιες) και μ ειπαν να μιλησω με την καθηγήτρια των ηλεκτρικων, η οποία προσπαθει υπερβολικά να με κρατησει στο τμημα, τι να κανω? Πως μπορω να της φερω "χαλαρα" οτι θα αλλαξω χωρις να την "ακυρωνω" σαν καθηγήτρια ?( το λεω γτ εκεινη μ επεισε να αλλαξω):3 Κοντευουν να με πιασουν τα νευρα μ με ολη αυτη την κατάσταση.. 1
stavrosyomafias Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Γεια σας, με λενε Κωστα και ειμαι 16-17 ετων.. Αλλαξα απο Γενικο σε Επαλ θελοντας να παω στον τομεα της πληροφορικής (προγραμματισμος-τεχνικος ΗΥ, το θεμα ειναι οτι αλλαξα τελευταία στιγμή επιλογη και πηγα για ηλεκτρονικος(!!!), υστερα απο συμβουλη καθηγητριας οτι μπορω να παω προγραμματισμο και απο εκει... Τις πρωτες μερες ομως δεν μ αρεσε η ολη φάση και θελω ν αλλαξω οριστικά και να παω στην αλλη ειδικοτητα(πληροφορικη "καθαρη") Ρωτησα την διευθυνση αν μπορω να κανω κατι για την αλλαγη(γτ υπάρχουν και προθεσμιες) και μ ειπαν να μιλησω με την καθηγήτρια των ηλεκτρικων, η οποία προσπαθει υπερβολικά να με κρατησει στο τμημα, τι να κανω? Πως μπορω να της φερω "χαλαρα" οτι θα αλλαξω χωρις να την "ακυρωνω" σαν καθηγήτρια ?( το λεω γτ εκεινη μ επεισε να αλλαξω):3 Κοντευουν να με πιασουν τα νευρα μ με ολη αυτη την κατάσταση.. Επιτελους η πρωτη φροα που μπορω να βοηθησω πραγματικα σε αυτο το forum. Ειμουν ακριβως στην ιδια κατασταση με εσενα φετος εδωσα πανελληνιες απο ηλεκτρονικο ΕΠΑΛ και περασα ΤΕΙ Μηχανικων Πληροφορικης ΤΕ Λαμιας, εκτος οτι διαβαζα 8 μηνες μαθηματα που ειναι εντελως αχρηστα (με την ενοια οτι παω σε ΤΕΙ Πληροφορικης με απολυτως μηδενικες γνωσεις προγραμματισμου και δικτυων). Ειχαμε και τους καθηγητες που εφτιαξαν τα θεματα των Πανελληνιων (κυβερνηση) να σαμποταρουν τα παιδια του ηλεκτρονικου που ηθελαν να περασουν Πληροφορικη. Πως? Βαζοντας τα πιο ευκολα θεματα ποτε στους Πληροφορικους, και βαζοντας τα πιο δυσκολα ποτε στους ηλεκτρονικους (αντιστροφως αναλογα). Ως αποδειξη αυτου (και αν θες ψαξε και τις βασεις του 2015) η βαση του ΤΕΙ Πληροφορικης Αθηνα (απο ΕΠΑΛ παντα) ειναι 1.740 και του ΤΕΙ Ηλεκτρονικων ειναι 1.269 (μιλαμε για τεραστια διαφορα). 1
NtinosShm Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Επιτελους η πρωτη φροα που μπορω να βοηθησω πραγματικα σε αυτο το forum. Ειμουν ακριβως στην ιδια κατασταση με εσενα φετος εδωσα πανελληνιες απο ηλεκτρονικο ΕΠΑΛ και περασα ΤΕΙ Μηχανικων Πληροφορικης ΤΕ Λαμιας, εκτος οτι διαβαζα 8 μηνες μαθηματα που ειναι εντελως αχρηστα (με την ενοια οτι παω σε ΤΕΙ Πληροφορικης με απολυτως μηδενικες γνωσεις προγραμματισμου και δικτυων). Ειχαμε και τους καθηγητες που εφτιαξαν τα θεματα των Πανελληνιων (κυβερνηση) να σαμποταρουν τα παιδια του ηλεκτρονικου που ηθελαν να περασουν Πληροφορικη. Πως? Βαζοντας τα πιο ευκολα θεματα ποτε στους Πληροφορικους, και βαζοντας τα πιο δυσκολα ποτε στους ηλεκτρονικους (αντιστροφως αναλογα). Ως αποδειξη αυτου (και αν θες ψαξε και τις βασεις του 2015) η βαση του ΤΕΙ Πληροφορικης Αθηνα (απο ΕΠΑΛ παντα) ειναι 1.740 και του ΤΕΙ Ηλεκτρονικων ειναι 1.269 (μιλαμε για τεραστια διαφορα). Οποτε λες να συνεχίσω σαν ηλεκτρονικος, right ? Btw ξεχασα να πω οτι -τις βασικες γνωσεις απο Pascal (που θα δωσουν αυτοι τις πληροφορικής) τις έχω ηδη. -Αυτη στους ηλεκτρονικους επιμενει οτι θα μετανιωσω οταν θα ειναι αργα κλπ. αν αλλαξω τομεα -Ενω οι καθηγητές της πληροφορικής (2) μ ειπαν οτι επειδη ειναι λιγοι μαθητες στους ηλεκτρικους προσπαθουν (η καθηγήτρια με τον διευθυντη) να μν αφησουν ατομα να φυγουν απο τον τομεα της... (!!)
stavrosyomafias Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Οποτε λες να συνεχίσω σαν ηλεκτρονικος, right ? Btw ξεχασα να πω οτι -τις βασικες γνωσεις απο Pascal (που θα δωσουν αυτοι τις πληροφορικής) τις έχω ηδη. -Αυτη στους ηλεκτρονικους επιμενει οτι θα μετανιωσω οταν θα ειναι αργα κλπ. αν αλλαξω τομεα -Ενω οι καθηγητές της πληροφορικής (2) μ ειπαν οτι επειδη ειναι λιγοι μαθητες στους ηλεκτρικους προσπαθουν (η καθηγήτρια με τον διευθυντη) να μν αφησουν ατομα να φυγουν απο τον τομεα της... (!!) Πιστεψε με θα το μετανιωσεις οσο θα ειναι αργα αν συνεχισεις στο ηλεκτρονικο. Καλα απο ολα αυτα που σου ειπα, σοβαρα εβγαλες το συμπερασμα οτι πρεπει να συνεχισεις στο ηλεκτρονικο? Αμφιβαλω αν εστω και 10 παιδια σε ολη την Ελλαδα περασαν απο το ηλεκτρονικο Πληροφορικοι (μηλαω παντα για φετος το 2015), και ο μονος λογος που σε θελει η καθηγητρια σου στο Ηλεκτρονικο ειναι επειδη υπαρχει περιπτωση να εισαι το μονο παιδι απο το τμημα της που να πηγαινει σοβαρα για Πανελληνιες (και θελει εστω κι εναν να κανει μαθημα). Το τελευταιο σου το λεω απο την εμπειρια μου απο το δικου μου ΕΠΑΛ και απο τα αλλα των γυρω περιφερειων. EDIT: αν σου πει "μα μου" η καθηγητρια σου, πες της "στερεοφωνικος κωδικοποιητης" και θα αλλαξει αποψη. 1
NtinosShm Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Καλα απο ολα αυτα που σου ειπα, σοβαρα εβγαλες το συμπερασμα οτι πρεπει να συνεχισεις στο ηλεκτρονικο? Με μπέρδεψες ρε συ, ημουν και με την "τσιμπλα" στο ματι,αλλο καταλαβα :ρ 1
stavrosyomafias Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Με μπέρδεψες ρε συ, ημουν και με την "τσιμπλα" στο ματι,αλλο καταλαβα :ρ Οκ, ισως να ελαβες ως επιθετικο το σχολιο μου. Εγω προσπαθω απλα να βοηθησω.
NtinosShm Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Οκ, ισως να ελαβες ως επιθετικο το σχολιο μου. Εγω προσπαθω απλα να βοηθησω.Οχι ρε συ, ουτε καν. 1
Bax90 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Ντίνε, εσύ τι θέλεις να ακολουθήσεις τμήμα πληροφορικής ή τμήμα ηλεκτρονικών;
SwAToNeR Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μην ακούς κανέναν. Είναι το δικό σου μέλλον. Ας στεναχωρηθεί η οποιαδήποτε καθηγήτρια. Πολύ απλά πες της θέλω να πάω Θεσσαλονίκη. Θα πάω από Λάρισα ή από Ρίο ποιο εύκολα; Στο λέω γιατί και εγώ ήθελα να πάω Τεχνικό Λύκειο και να περάσω σε ΤΕΙ. Δε με άφησαν, πήγα γενικό. Έδωσα 14 μαθήματα Πανελλήνιες, δεν είχα κέφι κιόλλας για όλα αυτά και πάτωσα. Πήγα μετά Δημόσιο ΙΕΚ. Μετά όταν το λέω σε αυτούς που δε με άφησαν τότε μου λένε συγνώμη δεν ήξερα. Τι να το κάνω όμως αφού θα είχα στα χέρια μου ένα καλύτερο χαρτί απότι έχω τώρα. 2
NtinosShm Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Ντίνε, εσύ τι θέλεις να ακολουθήσεις τμήμα πληροφορικής ή τμήμα ηλεκτρονικών; Τμημα Πληροφορικής.. Βέβαια ουτε εγω καταλαβα πως με επεισε να αλλαξω σε Ηλεκτρονικων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα