Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγα στο κατάστημα του Κωτσόβολου και δίνουν την 4K LG 55UF8507 1380 ευρώ και μαζί δίνουν ώς δώρο μια τηλεόραση LG 32LF510B HD Ready  + έναν σκληρό δίσκο 500gb HITACHI TOURBO MOBILE MX3.Με λίγα παζάρια που έκανα την έκλεισα στα 1.200 ευρώ!!

Επεξ/σία από Liako25
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά μια χαρά προσφορά το βρίσκω...Η τιμή της είναι 1379 χωρίς δώρα...στον Κωτσόβολο σου κάνουν έστω και αυτά τα 2 δώρα μέχρι τις 20/09.Χωρίς να θέλω να διαφημίσω το συγκεκριμένο κατάστημα βέβαια!

Δημοσ.

Έχουμε και λέμε για να έχουμε και links:

LG 55UF8507 = 1375€

LG 32LF510B = 265€

Hitachi Touro Mobile MX3 500GB = 52€

Σύνολο = 1692€

Την συγκεκριμένη περίοδο όποιος χρειάζεται 2 τηλεοράσεις (μια σαλόνι - μια δωμάτιο), τότε τα 1380€ που ζητάει ο Κώτσος είναι πολύ καλή τιμή. Πόσο μάλλον τα 1200€ που τα πήρες εσύ. Απλά επειδή δεν ξέρουμε την διαπραγματευτική ικανότητα του καθένα ούτε το πόσο σκόντο μπορεί να κάνει ο εκάστοτε Κώτσος, σαν τιμή προσφοράς ορίζουμε τα 1380€.

Approved. :P

ΥΓ Φτιάξε τον τίτλο και βάλε την τιμή μαζί με τα δώρα αναφορικά

• Like 8
Δημοσ.

Ευχαριστώ που με συμπληρώνεις φίλε μου.Τώρα σχετικά με την διαπραγματευτική ικανότητα του καθενός δεν είναι και τόσο δύσκολο ούτε είμαι περισσότερο έξυπνος από άλλους,απλά πας εκεί και προσπαθείς να φτιάξεις όσο το δυνατόν καλύτερη τιμή για τον εαυτό σου!Το λιγότερο που θα στη δώσουν είναι 1300 ευρώ.

Με ποιον μιλησες και σου εκανε καλυτερη τιμη?

Με το διευθυντή του καταστήματος...Επίσης να προσθέσω ότι πρόκειται για αγορά μετρητοίς!

• Like 2
Δημοσ.

Με το διευθυντή του καταστήματος...Επίσης να προσθέσω ότι πρόκειται για αγορά μετρητοίς!

Εκθεσιακό κομμάτι μου μυρίζει...

Ένα κομμάτι στο Ηράκλειο Κρήτης βλέπω σε φυσικό κατάστημα.

• Like 2
Δημοσ.

Εκθεσιακό κομμάτι μου μυρίζει...

Όχι καμία σχέση γιατί δεν την είχαν διαθέσιμη.Σε 10 μέρες θα την πάρω την τηλεόραση,απλά την παρήγγειλα!

Δημοσ.

Όχι καμία σχέση γιατί δεν την είχαν διαθέσιμη.Σε 10 μέρες θα την πάρω την τηλεόραση,απλά την παρήγγειλα!

Μάλλον θα την βάλουν να παίζει 10 ημέρες για να σου την δώσουν εκθεσιακή! :P

Πάντως διασταύρωσέ το αυτό που λέει ο @plpapadopoulos.

• Like 2
Δημοσ.

Μπα δεν νομίζω.Έτσι και αλλιώς γι'αυτό επέλεξα το συγκεκριμένο κατάστημα για λόγους εγγύησης και για να μπορώ να την αλλάξω άμα γίνει κάτι!Πάντως απ΄ότι έχω δει και στα άλλα μεγάλα καταστήματα δίνουν μαζί με την τηλεόραση εκπτωτικό κουπόνι των 250 ευρώ!

Δημοσ.

και με την ίδια λογική το Public δίνει και ένα blue-ray,

ενώ το Mediamarkt την δωροκάρτα των 250€...

Σαν συνολική προσφορά όμως αξίζει του Κωτσόβολου πιο πολύ από τους άλλους...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...