georgeadams Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ έχω ένα Kingston MobileLite Wireless G2. Παίρνει κάρτα SD, USB (Stick ή δίσκο) και συνδέεται μέσω WiFi με iOS & Android. Είναι και Wi-Fi router (μπορεί να συνδεθεί σε ένα Wi-Fi και να μοιράσει τη σύνδεση στο κινητό) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν PowerBank (έχει μπαταρία 4640 mAh). Μέσω της εφαρμογής του (iOS, Android) μπορείς να μεταφέρεις άρχεια από - προς το κινητό. Κάποια (πχ εικόνες & βίντεο) μπορείς να τα δεις απευθείας, χωρίς μεταφορά, μέσω της ίδιας της εφαρμογής (έχω δοκιμάσει μέχρι 720p MP4 με ελληνικούς υπότιτλους), ή μέσω VLC. Είναι ιδανικό για ταξίδια. Το καλοκαίρι είχα φορτώσει ένα δίσκο USB με ταινίες & σειρές, το είχα βάλει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, και βλέπαμε μια χαρά. Το είχα συνδέσει και με το Wi-Fi του ξενοδοχείου και είχαμε internet στα κινητά μέσω αυτού. Υπάρχει και σε πιο φθηνή έκδοση, με μικρότερη μπαταρία και χωρίς θύρα Ethernet. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτο ειναι καλο. Δειχνει οτι η sandisk το υποστηριζει αμεσα. http://www.amazon.com/dp/B00XZP92SI/ref=psdc_3151491_t3_B013JI3CBS#Ask Apple MFI Certified [iOS9 Compatible]- the product has been tested and certified by Apple, you will not get the error warning message on your phone Good Sync and Charge Performance Licensed lightning USB Flash Drive Compatibility - compatible with the latest iOS devices and iOS 9 system, no more annoyed warning message. Made for iPhone 5,5s,5c,6,6 Plus,6s,6s Plus, iPod touch 5,6, iPod nano 7, iPad Mini 1,2,3,4, iPad 4,Air,Air 2, iPad Pro 18 months warranty
macosx4 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 καλησπέρα θα ήθελα να αγοράσω,απο Ελλάδα αν γίνεται, ένα USB OTG stickaki 32gb ή κι παραπάνω που να είναι συμβατό με το iphone 6,έχετε να προτείνετε καποιο? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Δες στο Istorm το ileef bridge το εχει σε 32gb και σε 64 gb Εγώ εχω πάρει το 64 κατεβάζεις την εφαρμογή απο το Apple Store και κάνει παπάδες .Τραβαει κατευθείαν φωτό βίντεο 1080 αποθηκεύεις Ότι θέλεις μπορείς να το έχεις μόνιμα και να το φορτίζεις κιόλας απλά καταπληκτικό .http://www.leefco.com 1
Dr.Fuzzy Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δες στο Istorm το ileef bridge το εχει σε 32gb και σε 64 gb Εγώ εχω πάρει το 64 κατεβάζεις την εφαρμογή απο το Apple Store και κάνει παπάδες .Τραβαει κατευθείαν φωτό βίντεο 1080 αποθηκεύεις Ότι θέλεις μπορείς να το έχεις μόνιμα και να το φορτίζεις κιόλας απλά καταπληκτικό .http://www.leefco.com Μπορείς να μεταφέρεις αρχεία αμφίδρομα; Παράδειγμα, φωτό απο το iPhone στο ileef και φωτό απο το ileef στο iPhone και αν στη δεύτερη περίπτωση το σώζει στο camera roll;
voldemort Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορείς να μεταφέρεις αρχεία αμφίδρομα; Παράδειγμα, φωτό απο το iPhone στο ileef και φωτό απο το ileef στο iPhone και αν στη δεύτερη περίπτωση το σώζει στο camera roll;
Dr.Fuzzy Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Οκ, γίνεται. Γνωρίζουμε αν το ίδιο ισχύει και αρχεία μουσικής (αντιγραφή προς-απο το τηλέφωνο);
macosx4 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Οκ, γίνεται. Γνωρίζουμε αν το ίδιο ισχύει και αρχεία μουσικής (αντιγραφή προς-απο το τηλέφωνο); Με την μουσική δεν εχω δοκιμάσει θα δω και θα σου πω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα