Προς το περιεχόμενο

Elephone Γνωμες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Ενδιαφερομαι να παρω το πρωτο μου Κινεζικο και ειχα καταληξει στο Xiaomi redmi note 2. Kαθως εψαχνα στο Kimovil ομως βρηκα το Elephone Vowney το οποιο εχει φοβερα χαρακτηριστηκα και με εψησε!

Δεν εχω δει μεχρι τωρα κατι αξιολογο ομως για την εταιρια. Ειναι καλο το λογισμικο της και τα υλικα κατασκευης των Elephone Ειναι αξιοπιστη εταιρια Smarthphone?

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Ενδιαφερομαι να παρω το πρωτο μου Κινεζικο και ειχα καταληξει στο Xiaomi redmi note 2. Kαθως εψαχνα στο Kimovil ομως βρηκα το Elephone Vowney το οποιο εχει φοβερα χαρακτηριστηκα και με εψησε!

Δεν εχω δει μεχρι τωρα κατι αξιολογο ομως για την εταιρια. Ειναι καλο το λογισμικο της και τα υλικα κατασκευης των Elephone Ειναι αξιοπιστη εταιρια Smarthphone?

OXI. Παρε Xiaomi και δε θα το μετανιωσεις.

• Like 2
Δημοσ.

Η Xiaomi θεωρείται χιλιόμετρα καλύτερη από την Elephone. Η elephone όμως έχει επίσημη αντιπροσωπία στην Ελλάδα, που δεν έχει η Xiaomi. Η Xiaomi έχει μία τεράστια ελληνική κοινότητα που την υποστηρίζει. Τελευταία μοντέλα που έβγαλε η elephone και ήταν καλά, είναι το p7000 & p8000. Υπάρχει σχετικό θέμα εδώ στο φόρουμ για το πρώτο, το είχα δει κάπου.

• Like 1
Δημοσ.

Σιγουρα δεν θα το μετανιωσω εχω δει τι μπορει να κανει και με καλυπτει απλα με χαλανε τα 2GB ram και μολις ειδα οτι το Elephone εχει παρομοια χαρακτηριστηκα βλεπε CPU και 3GB ram μου κινησε την περιεργεια.. Ευχαριστω!

Θα περιμενω και αλλες γνωμες για να αποφασισω.

Εχει της Ελληνικες τιμες η αντιπροσωπια οποτε δεν θα εμπαινα στον κοπο ετσι κι αλλιως. Οποτε να προτιμησω Xiaomi redmi note 2 αντι του Elephone και ας ειναι καλυτερο?

Δημοσ.

Οι τιμές των elephone στην Ελλάδα, είναι ελληνικές. Του Xiaomi....κινέζικες. Σαν εταιρεία, η δευτερη ειναι πολύ καλυτερη από την πρώτη, πιο αξιόπιστη. Αγοράζοντας από Ελλαδα elephone, θα εχεις κινητό με ελληνικές τιμές και 2 χρόνια εγγύηση (με το xiaomi θα έχεις 1).

• Like 1
Δημοσ.

+1 σε οτι ειπε η mary.... Κατοχος του elephone p3000s 64bit με 3gb ram , mt6752 soc , 1080p.... Στα specs;;;;. Μαμαει..... Τωρα στην πραγματικοτητα... Παναθλια ποιοτητα κατασκευης, ειδικα στα πλαστικα.... Τριζουν απο παντου.... Ρομ ή λογισμικο οπως το λες;;;. Τρισαθλιο, γεματο bugs... Οταν κουμπωνεις τον φορτιστη η οθονη τρελενεται.... Αλλα πατας, αλλα ακουει ή και παταει απο μονη της.... Η μπαταρια;;;;. Χεσε μεσα... Δηλωνει 3165 αλλα δεν ουτε 2000.... Οποτε θελει φορτιζει, οποτε θελει οχι και οποτε της γουσταρει παει μεχρι 89% και αρνειται σαν γαιδαρος να παει πιο περα.... Μονη λυση η αφαιρεση και επανατοποθετηση.... Bug της rom και αυτο.... Το κερασακι... Το πουλουσε η elephone με υποσχεση για lollipop... Εεεε στην πορεια αλλαξαν γνωμη και αποφασισαν να σταματησουν την παραγωγη , μαζι και την υποστηριξη... Οριστε και η αποδειξη. Οσο για το vowney δεν ειναι ακομα στην παραγωγη

post-328006-0-15387900-1442521838_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Ναι διαβασα παρομοια πραγματα σχετικα με τα δικα σου θεματα. Ετσι οπως τα λες μακρια και αγαπημενοι! Απο την αλλη απο τα λαθη τους δεν παιζει να εχουν μαθει? Λενε οτι με το Elephone Vowney θα μπουν στην Premium κατηγορια στο Myphone τουλαχιστον..

Εγω ενδιαφερομαι για το Elephone Vowney Lite που ειναι σε Presale αλλα μαλλον ματαια αν ειναι τοσο αποτυχημενα δεν αξιζει.

Δημοσ.

Φιλε μου μακρια απο elephone.... Το δικο μου στο antutu χτυπαει 35600 σκορ..... Αλλα με ιδιο ακριβως soc χτυπανε 45κ.... Θεμα ρομ... Μακρια και αγαπημενοι οπως ειπες...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...