pblithis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 είχαν επικοινωνήσει πρώτα μαζί σου σχετικά με την αλλαγή/αντιπρόταση του bitmore? Ναι αυτοι με πηραν. μου προτειναν την αλλαγη στα ιδια χρηματα και αποστολη δωρεαν στον σπιτι.
p_under Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι αυτοι με πηραν. μου προτειναν την αλλαγη στα ιδια χρηματα και αποστολη δωρεαν στον σπιτι. μάλιστα. πως και έτσι? υπερβολικά καλό μου φαίνεται!
George! Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι αυτοι με πηραν. μου προτειναν την αλλαγη στα ιδια χρηματα και αποστολη δωρεαν στον σπιτι. Είχες βάλει παραλαβή από κατάστημα ή αποστολή στο σπίτι;
xristoforos89 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 κατέφθασε το δικό μου με κουριερ, νωρίς νωρίς, 4 παρά το μεσημέρι. tnx topic starter! 1
xristoforos89 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Το καλύτερο ξέχασα να το αναφέρω. Τον κούριερ τον πλήρωσε η κοπέλα μου γιατί έλειπα από το σπίτι. Βλέπω μόλις τα ρέστα, 12 και κάτι ευρώ. (είχα αφήσει 20ρικο) Η απόδειξη δείχνει να έχει χρεωθεί κανονικά το psu αλλά πουθενά δεν βρίσκονται τα μεταφορικά. Τα ξέχασαν μάλλον. Τελικά παρέλαβα με 7.50 ευρώ. Καθόλου δεν με χάλασε. Topic starter, ο αυριανός καφές θα είναι στην υγειά σου. 2
dobro Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Το καλύτερο ξέχασα να το αναφέρω. Τον κούριερ τον πλήρωσε η κοπέλα μου γιατί έλειπα από το σπίτι. Βλέπω μόλις τα ρέστα, 12 και κάτι ευρώ. (είχα αφήσει 20ρικο) Η απόδειξη δείχνει να έχει χρεωθεί κανονικά το psu αλλά πουθενά δεν βρίσκονται τα μεταφορικά. Τα ξέχασαν μάλλον. Τελικά παρέλαβα με 7.50 ευρώ. Καθόλου δεν με χάλασε. Topic starter, ο αυριανός καφές θα είναι στην υγειά σου. να σαι καλα 1
Alxnks Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Εμένα μου έδωσαν αυτό εδώ στα ίδια λεφτά: http://www.skroutz.gr/s/311241/Hantol-Atx-Silent-550-Watt-120mm-Fan.html?from=autocomplete&keyphrase=hantol+550 Ευχαριστώ ts! 2
rounsmith Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά προσοχή! Κωτσόβολος ποτέ ξανά! Λοιπόν, Παρήγγειλα και εγώ το γνωστό του θέματος και μέσα στην ταλαιπωρημένη συσκευασία είχε HP τροφοδοτικό 300W που φαινότανε μεταχειρισμένο... Πήρα τηλέφωνο τους είπα ότι δεν το έλεγξα κατά την παραλαβή και ΧΩΡΙΣ αντίρρηση συμφώνησαν να μου στείλουνε courier σπίτι μου να το παραλάβει και να μου στείλουν άλλο. Φωτό σε λίγο.
dobro Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Πεπαιδευμένων εστί και σωφρόνων ανδρών προς τε τας δοδοκούσας ευτυχίας τον αυτόν είναι και προς τας ατυχίας γενναίως φυλάξαι το πρέπον -Πλούταρχος (Χαρακτηριστικό των μορφωμένων ανθρώπων και των γνωστικών είναι και μπροστά στην εύνοια της τύχης να είναι πάντα οι ίδιοι και μπροστά στη δυσμένειά της να κρατούν την αξιοπρέπεια και τη γενναιότητά τους) 2
xristoforos89 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Πεπαιδευμένων εστί και σωφρόνων ανδρών προς τε τας δοδοκούσας ευτυχίας τον αυτόν είναι και προς τας ατυχίας γενναίως φυλάξαι το πρέπον -Πλούταρχος (Χαρακτηριστικό των μορφωμένων ανθρώπων και των γνωστικών είναι και μπροστά στην εύνοια της τύχης να είναι πάντα οι ίδιοι και μπροστά στη δυσμένειά της να κρατούν την αξιοπρέπεια και τη γενναιότητά τους) Γιάννης; 1
vasman15 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Σεμενα απο δευτερα και καθε μερα μου το στελνουν ακομα...ετσι λενε καθε μερα που τους ρωτω...μαλλον θα ψαχνουν τι να μου στειλουν,οχι οτι το βιαζομαι, αντε να δουμε τι θα κανουν...
rounsmith Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Τελικά μετά από λίγο ταλαιπωρία και χωρίς πίεση από μέρος μου θα μου κάνουνε επιστροφή χρημάτων...τους έχουνε εξαντληθεί από ότι φαίνεται όλα τα τροφοδοτικά.
p_under Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Με εμενα ακομα δεν εχουν επικοινωνησει. Και τα 7 λεπτα αναμονης στο τηλεφωνικο κεντρο δεν αξιζει να ξαναχαθουν!
skar1983 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Εμένα μου έδωσαν αυτό εδώ στα ίδια λεφτά: http://www.skroutz.gr/s/311241/Hantol-Atx-Silent-550-Watt-120mm-Fan.html?from=autocomplete&keyphrase=hantol+550 Ευχαριστώ ts! http://www.hardwaresecrets.com/blog/Hantol-PSU-Fake-PFC-Made-of-Cement/220
Alxnks Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.hardwaresecrets.com/blog/Hantol-PSU-Fake-PFC-Made-of-Cement/220 No Results Found The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα