Προς το περιεχόμενο

[PSU]Supercase Force 500W @kotsovolos 7.47 €[ΤΕΛΟΣ &ΑΚΥΡΑ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είχαν επικοινωνήσει πρώτα μαζί σου σχετικά με την αλλαγή/αντιπρόταση του bitmore?

Ναι αυτοι με πηραν. μου προτειναν την αλλαγη στα ιδια χρηματα και αποστολη δωρεαν στον σπιτι.

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι αυτοι με πηραν. μου προτειναν την αλλαγη στα ιδια χρηματα και αποστολη δωρεαν στον σπιτι.

μάλιστα. πως και έτσι? υπερβολικά καλό μου φαίνεται! 

Δημοσ.

Είχες βάλει παραλαβή από κατάστημα ή αποστολή στο σπίτι;

Δημοσ.

Το καλύτερο ξέχασα να το αναφέρω.

Τον κούριερ τον πλήρωσε η κοπέλα μου γιατί έλειπα από το σπίτι. Βλέπω μόλις τα ρέστα, 12 και κάτι ευρώ. (είχα αφήσει 20ρικο)

Η απόδειξη δείχνει να έχει χρεωθεί κανονικά το psu αλλά πουθενά δεν βρίσκονται τα μεταφορικά. Τα ξέχασαν μάλλον.

Τελικά παρέλαβα με 7.50 ευρώ. Καθόλου δεν με χάλασε.  B)

Topic starter, ο αυριανός καφές θα είναι στην υγειά σου.

• Like 2
Δημοσ.

Το καλύτερο ξέχασα να το αναφέρω.

Τον κούριερ τον πλήρωσε η κοπέλα μου γιατί έλειπα από το σπίτι. Βλέπω μόλις τα ρέστα, 12 και κάτι ευρώ. (είχα αφήσει 20ρικο)

Η απόδειξη δείχνει να έχει χρεωθεί κανονικά το psu αλλά πουθενά δεν βρίσκονται τα μεταφορικά. Τα ξέχασαν μάλλον.

Τελικά παρέλαβα με 7.50 ευρώ. Καθόλου δεν με χάλασε.  B)

Topic starter, ο αυριανός καφές θα είναι στην υγειά σου.

4fd94b1d-6ca7-497a-b6cd-cfdce6916267_zps
να σαι καλα
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδιά προσοχή! Κωτσόβολος ποτέ ξανά!

Λοιπόν,

Παρήγγειλα και εγώ το γνωστό του θέματος και μέσα στην ταλαιπωρημένη συσκευασία είχε HP τροφοδοτικό 300W που φαινότανε μεταχειρισμένο...

Πήρα τηλέφωνο τους είπα ότι δεν το έλεγξα κατά την παραλαβή και ΧΩΡΙΣ αντίρρηση συμφώνησαν να μου στείλουνε courier σπίτι μου να το παραλάβει και να μου στείλουν άλλο.

Φωτό σε λίγο.

Δημοσ.

Πεπαιδευμένων εστί και σωφρόνων ανδρών προς τε τας δοδοκούσας ευτυχίας τον αυτόν είναι και προς τας ατυχίας γενναίως φυλάξαι το πρέπον -Πλούταρχος

(Χαρακτηριστικό των μορφωμένων ανθρώπων και των γνωστικών είναι και μπροστά στην εύνοια της τύχης να είναι πάντα οι ίδιοι και μπροστά στη δυσμένειά της να κρατούν την αξιοπρέπεια και τη γενναιότητά τους)

• Like 2
Δημοσ.

Πεπαιδευμένων εστί και σωφρόνων ανδρών προς τε τας δοδοκούσας ευτυχίας τον αυτόν είναι και προς τας ατυχίας γενναίως φυλάξαι το πρέπον -Πλούταρχος

(Χαρακτηριστικό των μορφωμένων ανθρώπων και των γνωστικών είναι και μπροστά στην εύνοια της τύχης να είναι πάντα οι ίδιοι και μπροστά στη δυσμένειά της να κρατούν την αξιοπρέπεια και τη γενναιότητά τους)

Γιάννης; :P

• Like 1
Δημοσ.

Σεμενα απο δευτερα και καθε μερα μου το στελνουν ακομα...ετσι λενε καθε μερα που τους ρωτω...μαλλον θα ψαχνουν τι να μου στειλουν,οχι οτι το βιαζομαι, αντε να δουμε τι θα κανουν...

Δημοσ.

Τελικά μετά από λίγο ταλαιπωρία και χωρίς πίεση από μέρος μου θα μου κάνουνε επιστροφή χρημάτων...τους έχουνε εξαντληθεί από ότι φαίνεται όλα τα τροφοδοτικά.

Δημοσ.

Με εμενα ακομα δεν εχουν επικοινωνησει.

Και τα 7 λεπτα αναμονης στο τηλεφωνικο κεντρο δεν αξιζει να ξαναχαθουν!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...