Προς το περιεχόμενο

[PSU]Supercase Force 500W @kotsovolos 7.47 €[ΤΕΛΟΣ &ΑΚΥΡΑ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία για την πορεία της παραγγελίας μου (τους πήρα εγώ) πριν λίγο,μου είπαν θα το στείλουν την Δευτέρα.Είχα βάλει παράδοση στο χώρο μου με κούριερ.Η παραγγελία έγινε στις 18/9/15 - 0:27.

Δημοσ.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία για την πορεία της παραγγελίας μου (τους πήρα εγώ) πριν λίγο,μου είπαν θα το στείλουν την Δευτέρα.Είχα βάλει παράδοση στο χώρο μου με κούριερ.Η παραγγελία έγινε στις

18/9/15 - 0:27.

Μόλις επιβεβαίωσες ότι δεν τηρούν καμία σειρά προτεραιότητας στις παραγγελίες.

Δημοσ.

Παδια ποιό είναι το catch εδώ; 500W με ~10€ ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό.

Το catch είναι ότι το τροφοδοτικό είναι σκουπίδι.

Όσο για τα 500 watt δεν τα καλύπτει ούτε σε όνειρο θερινής νυκτός. Εδώ έχει μόνο μια pci express connector. Ούτε μεσαίας απόδοσης κάρτα γραφικών δεν υποστηρίζει. Mπορείτε βέβαια να συνδέσετε τη δεύτερη pci express τροφοδοσία της κάρτας με κανενα ανταπτορα απο δυο μολεξ, και [σε ενα τετοιας ποιοτητας κινεζικο τροφοδοτικο] να δειτε τον .... "μαγικό καπνό" να βγαίνει από το κουτί. :-D

Παρταλι, για 8 ευρω καλα ειναι.

Aν έδιναν 8 ευρώ για να κάνουμε τον κόπο να το κατεβάσουμε στα σκουπίδια, ναι.

Βρε παιδιά συγγνώμη που ακούγομαι αφοριστικός, αλλά ένα πράγμα στο οποίο δεν κάνουμε σκόντο είναι το τροφοδοτικό. ;-)

Δημοσ.

Δεν ξέρω να είμαι εκτός θέματος αλλά ο φίλος από πάνω έχει απόλυτο δίκιο!

Είναι  αστείο (αλλά δυστυχώς και επικίνδυνο) να ακους κάποιον ότι έστησε ένα σύστημα με επεξεργαστή των 150 € και τροφοδοτικό των 30 €.

Επίσης είναι εντελώς γελοίο να διαφημίζουν έτοιμες συνθέσεις που στην περιγραφή περιέχουν τα πάντα (όλα τα "πιασάδικα") και τσιμουδιά για τροφοδοτικό... Τα ανοίγεις και βλέπεις κάτι χάλια των 350w που θέλουν άλλαγμα αμέσως για να μην πάρουν μαζί τους μητρική κλπ όταν σκάσουν!

Δημοσ.

<p>Το παρέλαβα και εγω. Ευχαριστώ τον dobro. Για τα λεφτά του ειναι σούπερ θα αντικαταστήσει ενα μακράν χειρότερο στο desktop της υπογραφής μου...</p>

• Like 1
Δημοσ.

Το catch είναι ότι το τροφοδοτικό είναι σκουπίδι.

Όσο για τα 500 watt δεν τα καλύπτει ούτε σε όνειρο θερινής νυκτός. Εδώ έχει μόνο μια pci express connector. Ούτε μεσαίας απόδοσης κάρτα γραφικών δεν υποστηρίζει. Mπορείτε βέβαια να συνδέσετε τη δεύτερη pci express τροφοδοσία της κάρτας με κανενα ανταπτορα απο δυο μολεξ, και [σε ενα τετοιας ποιοτητας κινεζικο τροφοδοτικο] να δειτε τον .... "μαγικό καπνό" να βγαίνει από το κουτί. :-D

Aν έδιναν 8 ευρώ για να κάνουμε τον κόπο να το κατεβάσουμε στα σκουπίδια, ναι.

Βρε παιδιά συγγνώμη που ακούγομαι αφοριστικός, αλλά ένα πράγμα στο οποίο δεν κάνουμε σκόντο είναι το τροφοδοτικό. ;-)

Απο τη στιγμη που σε τετοιο τροφοδοτικο δεν θα εμπιστευοσουν ακριβη καρτα (η οποια θα απαιτουσε 2 pci express connectors), για ποιο λογο να σε απασχολει που εχει μονο ενα; Μια χαρα ηταν για τα λεφτα του. Απο εκει και περα αυτος που το επαιρνε ξερει για τι χρηση το ηθελε. Δεν θα το εβαζε σε κανενα σουπερ ντουπερ μηχανημα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ παρήγγειλα δύο θα μου στείλουν ένα... θα μείνει στο ράφι με την εγγύηση και μάλλον θα φτιαχτεί πισί φθηνό στο μέλλον για την μητέρα.

Το πήρα πιο πολύ για να το έχω σαν δοκιμαστικό για να μην βγάζω το Seasonic από το πισί μου.

Υ.Γ. Ίσως να το αλλάξω με ένα t&u που έχω στον server μου (άλλη επιτυχία τροφοδοτικό που είχα πάρει στην προηγούμενη δουλειά με ένα 20άρικο...ούτε 6pin για κάρτα γραφικών δεν είχε και ήτανε 550w).

Δημοσ.

Σας ηρθε μαιλ επιβεβαιωσης? Εμενα οχι, αλλα στον λογαριασμο μου στον kotsovolo υπαρχει η παραγγελια.

Δημοσ.

σημερα μου ηρθαν σπιτι 2 bitmore 450w στα 7,47 το καθενα, ευχαριστω τον TS.

είχαν επικοινωνήσει πρώτα μαζί σου σχετικά με την αλλαγή/αντιπρόταση του bitmore?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...