Προς το περιεχόμενο

[PSU]Supercase Force 500W @kotsovolos 7.47 €[ΤΕΛΟΣ &ΑΚΥΡΑ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κλεινεις online, το πανε στο καταστημα (αν δν υπάρχει εκει) και στο κρατανε για 2 μερες..

Προχώρησα τα βήματα ως το τελικό στάδιο.

Δεν έχει τέτοια επιλογή εκτός από τα στάνταρ καταστήματα που είναι ετοιμοπαράδοτο.

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προχώρησα τα βήματα ως το τελικό στάδιο.

Δεν έχει τέτοια επιλογή εκτός από τα στάνταρ καταστήματα που είναι ετοιμοπαράδοτο.

Περίεργο, εγω τελευταία φορά ετσι πηρα από εκει(απο μαγαζί τους, που δεν είχε το προϊόν ετοιμοπαραδοτο).. :/

Τοτε σε κοβω να μην γλυτωνεις το courier

Δημοσ.

Εγώ πάντως παιδιά έκανα χθες δύο παραγγελία το προχώρησε μέχρι τελικό στάδιο μπαίνω σήμερα στο λογαριασμό μου να δω την παραγγελία πουθενά... 

Μήπως έγινε τίποτα η απλά εγώ ήμουνα πολύ νυσταγμένος χθες και δεν έκανα κάτι καλα?:D

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως παιδιά έκανα χθες δύο παραγγελία το προχώρησε μέχρι τελικό στάδιο μπαίνω σήμερα στο λογαριασμό μου να δω την παραγγελία πουθενά... 

Μήπως έγινε τίποτα η απλά εγώ ήμουνα πολύ νυσταγμένος χθες και δεν έκανα κάτι καλα? :D

'Εκανα παραγγελία ένα (χωρίς λόγο και αιτία :P ) στη 1.06.

Υπό εκτέλεση είμαι (λιθοβολισμός βλέπω να έπεται)

Δημοσ.

τουλαχιστον καποιος παραλαβε,αν και θα επρεπε να δωσουν και στους υπολοιπους (τουλαχιστον απο ενα.....ως γνωστον ,εξαιτιας των ''εμπορακων'')

Δημοσ.

Μολις παρελαβα mall Athens 1 τεμ.

5 παραγελιες ειχε το μαγαζι απο εχθες

δώσε την απόδειξη σου αν μπορείς ώστε να τους κράξουμε με αιτιολογία. 

Δημοσ.

Παδια ποιό είναι το catch εδώ; 500W με ~10€ ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό.

Δημοσ.

μου ακύρωσαν λόγω λάθος κωδικού, δεν υπάρχει σαν μοντέλο μου είπαν..

αφού κάποιος παρέλαβε, μοιράζουν ψέμματα..

Ακυρο και σε εμενα αλλά μου ειπαν άλλα. To πρωι στην εξελιξη της παραγγελιας μου εγραφε οτι "εχει παραληφθει". Δεν τους πηρα τηλ και μετα απο καποια ωρα προς το μεσημερι το αλλαξαν σε "εχει αποσταλλει". Μετα απο μια ωρα με πηραν τηλ να μου πουν οτι εχει εξαντληθει και οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο να μου δωσουν. Στην απαντηση μου οτι εχουν online αποθηκη και οτι οταν το παρηγγειλα αυτοι ειχαν τεμαχιο, μου ειπε οτι ειχαν 5 τεμαχια τα οποια τα 3 ηταν απο επιστροφες πελατων και δεν τα ειχε διαγραψει ο πωλητης αλλα τα εβλεπε ως διαθεσιμα προς πωληση και ετσι δεν ειχε να μου δωσει σφραγισμενο. Αληθεια ή ψεματα, τι να πω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...