Προς το περιεχόμενο

[PSU]Supercase Force 500W @kotsovolos 7.47 €[ΤΕΛΟΣ &ΑΚΥΡΑ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακυρο και σε εμενα αλλά μου ειπαν άλλα. To πρωι στην εξελιξη της παραγγελιας μου εγραφε οτι "εχει παραληφθει". Δεν τους πηρα τηλ και μετα απο καποια ωρα προς το μεσημερι το αλλαξαν σε "εχει αποσταλλει". Μετα απο μια ωρα με πηραν τηλ να μου πουν οτι εχει εξαντληθει και οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο να μου δωσουν. Στην απαντηση μου οτι εχουν online αποθηκη και οτι οταν το παρηγγειλα αυτοι ειχαν τεμαχιο, μου ειπε οτι ειχαν 5 τεμαχια τα οποια τα 3 ηταν απο επιστροφες πελατων και δεν τα ειχε διαγραψει ο πωλητης αλλα τα εβλεπε ως διαθεσιμα προς πωληση και ετσι δεν ειχε να μου δωσει σφραγισμενο. Αληθεια ή ψεματα, τι να πω.

Τα ίδια ακριβώς και σε μένα. Αυτά που είχαν στο κατάστημα είναι λέει χαλασμένα.

Δημοσ.

Mηπως θα μπορουσατε οσοι φαγατε ακυρο να μας πειτε τι ωρα κανατε τις παραγγελιες σας;

23:31

Παρέλαβε ή ειδοποιήθηκε κάνεις για αντιπρόταση, με την παραγγελία του να έχει γίνει μετά τις 23:30;

Δημοσ.

23:31

Παρέλαβε ή ειδοποιήθηκε κάνεις για αντιπρόταση, με την παραγγελία του να έχει γίνει μετά τις 23:30;

έχω κάνει παραγγελία στη 1.00 + μετά τα ξημερώματα.

Αναμένω ακόμα.

Δημοσ.

Παδια ποιό είναι το catch εδώ; 500W με ~10€ ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό.

Το ''catch'' ειναι οτι ειναι του κ***υ και μπορει να σου καψει το συμπαν. :) Α και επισης αυτοι το αγορασαν 5 ευρω,η και λιγοτερο.

• Like 2
Δημοσ.

<p>Όσοι απλά το κρατήσατε σε καταστημα σας ήρθε μέιλ για την παραλαβή ή απλά περάσατε και το πήρατε? εμένα στο αρχικό μέιλ έλεγε οτι ειναι δεσμευμένο για 48 ώρες. Ρωτάω για να μην ξεκινήσω να παω άσκοπα...</p>

Δημοσ.

Σε παλαιοτερη μου αγορα πηγαινω και το παιρνω χωρις να περιμενω ειδοποιηση. Υποτιθεται οτι ειναι αμεσα διαθεσιμα στο καταστημα και δεσμευονται με την παραγγελια. Συνεπως δεν περιμενεις να ερθει απο καπου αλλα το παιρνεις κατευθειαν.

Δημοσ.

Επειδη εχουν πεσει πολλα ακυρα παρε πρωτα τηλεφωνο να βεβαιωθεις οτι ειναι κρατημενο στο ονομα σου.Κριμα να τρεχεις αδικα.

Δημοσ.

αν παραλαβετε,καλοριζικα.

αν δε παραλαβετε,μικρο το κακο.

ολοι (πιστευω) για καβατζα το θελατε(για την κακη ωρα που καει το δικο σας και ειναι πχ.ξημεροματα)...γιατι σαν τροφοδοτικο δε το λες απο τα καλα(αν και μερικες φορες,αυτα κρατανε χρονια)

δε χρειαζονται παραπονα κτλ....ειναι ανεφ ουσιας.

ΥΓ.

θα βρουμε αλλο :-D

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...