Moderators Inuyasha Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Eπεισης για οσους σκεφτονται για ακρυλικους σωληνες αν ειστε απο αυτους που παιζουν συχνα με το hardware τοτε δεν κανουν για εσας , οι ακρυλικοι σωληνες ειναι περισσοτερο για "Show case" και για ατομα που θα στησουν μια φορα το hardware και δεν θα το ξανα πειραξουν μεχρι την επομενη αναβαθμιση Προσωπικα πιστευω οτι αν γινει καλος σχεδιασμος του κυκλωματος για να αγοραστουν σωστα ρακορ 30/45/60/90 μοιρων ακομα και με κανονικους σωληνες μπορει να βγει αποτελεσμα πιο ομορφο και απο αρκετες "προχειροδουλειες" που βλεπω σε διαφορα Build με ακρυλικους 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Το δικό μου σύστημα αποτελείται από 1 3πλό ψυγείο Alphacool 45αρι, 1 2πλό ψυγείο alphacool 45αρι,αντλία Αlphacool vpp655t,Kryos cpu block,Εκ gpu block για Sapphire toxic 290.Σωλήνες Primochill 13/10,ρακόρ 13/10 Alphacool και ψυκτικό υγρό EK-Ekoolant clear με προσθήκη κίτρινο χρώμα από Mayhems.Σύντομα θα προστεθεί ενα 3πλό ψυγείο ΕΚ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Eιμαι fan της Custom υδροψυξης οσο για τα parts αμα δειτε στην υπογραφη μου κοστιζουν πανω απο 200 € αλλα ειναι future proof 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Εχεια απασχολήσει αρκετούς το συγκεκριμένο θέμα νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Νομιζω οτι τα εργαλεια υπαρχουν ακομα, τα εχουμε ακομα σχεδον ολα απο την αποθηκη μας, εχουμε και ενα μηχανημα reballing αλλα νομιζω ειχε βγαλει προβλημα, πρεπει να ασχοληθω καποια στιγμη και με αυτο να δω αν δουλευει ακομα. Το προβλημα ειναι οτι οι 2 φιλοι μου που κανανε τις υδροψυξεις εχουν φυγει εξωτερικο, οποτε εχω προσβαση σε ολα τα εργαλεια, αλλα οταν χρειαστω βοηθεια πρεπει να ρωταω εδω. Οπως και να εχει, ελπιζω σε κανα 2μηνο να φερω το @pc1 της υπογραφης σπιτι, οταν γινει αυτο, λογικα θα αρχισει και το προτζεκτ της υδροψυξης. Trilo τώρα το είδα ρε φίλε, εάν θυμάμαι καλά είσαι Θεσσαλονίκη οπότε εάν χρειαστείς κάτι εδώ είμαι. Δεν ειδα να το αναφερει πουθενα το αρχικο ποστ τα ρακορ δεν θελουν πολυ σφιξιμο ειδικα σε plexi εξαρτηματα (πχ cpu block με πλεξι καπακι τανκ κτλ) ειναι υπερβολικα ευκολο να κλωτσησει το πασο η ακομα να δημιουργησει και ραγισμα στο εξαρτημα Απο την στιγμη που σφυξει το oring δεν χρειαζετε παραπανω σφιξιμο , οσο περνει με το χερι ειναι υπερβαρκετο Στα ακρυλικά ακόμη και με το χέρι υπάρχει θέμα. Δεν ραγίζει σε βαθμό να έχει διαρροή αλλά κάνει "τρίχες". Ότι κάνω πλέον μόνο σε Acetal για να έχω ήσυχο το κεφάλι μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα