Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το spirit από το samsung είναι λίγο πιο στενό το spirit και λίγο πιο κοντό κ φαρδύ το samsung. Ας πάει σε κάποιο κατάστημα να τα δοκιμάσει.

Επίσης μπορεί να δει LG Leon και Asus Zenfone C, ή να δοκιμάσει κάτι σε lumia (αν και λες ότι θέλει android)

• Like 1
Δημοσ.

Το spirit από το samsung είναι λίγο πιο στενό το spirit και λίγο πιο κοντό κ φαρδύ το samsung. Ας πάει σε κάποιο κατάστημα να τα δοκιμάσει.

Επίσης μπορεί να δει LG Leon και Asus Zenfone C, ή να δοκιμάσει κάτι σε lumia (αν και λες ότι θέλει android)

Εγω προτεινα android που τα ξερω γιατι εγω θα το "φτιαξω". Να δω πως θα μεταφερω επαφες από ένα πολύ παλιο Samsung  GT-S5260

Δημοσ.

αν θες να δεις λιγο τα lumia, επειδη γενικα, τα windows phone ειναι λιιιγο πιο απλα απο το android, για απλη χρηση. 

η μεταφορα στα windows γινεται απλα, με μια εφαρμογη "μεταφορα επαφων",  ενεργοποιωντας το bluetooth και στις 2 συσκευες, την παλια και το lumia..! 

αλλα αν θες android, που το ξερεις, και θα παιζεις τον ρολο του εκπαιδευτη..... ΟΚ..!

• Like 1
Δημοσ.

Εγω προτεινα android που τα ξερω γιατι εγω θα το "φτιαξω". Να δω πως θα μεταφερω επαφες από ένα πολύ παλιο Samsung GT-S5260

Εάν δεν βρεις άκρη, δοκιμάζεις το phonecopy.com Δοκιμασμένη λύση και υποστηρίζει τα πάντα.
  • Like 1
Δημοσ.

Εάν δεν βρεις άκρη, δοκιμάζεις το phonecopy.com Δοκιμασμένη λύση και υποστηρίζει τα πάντα.

Ευχαριστω. Εκανα εγγραφη στη σελιδα αλλα δεν βρισκει το συγκεκριμενο  παλιο μοντελλο της Samsung το GT-S5260

Δημοσ.

Το βρίσκει η εφαρμογή μεταφορά δεδομένων στο lumia. Δοκιμασμένο είχα και εγώ παλια το ιδιο μοντέλο και μεταφερθηκαν ολα τσακ τσακ μεσω bluetooth.

• Επίσης υπάρχει ένα άλλο πρόγραμμα της WonderShare που χρησιμοποιώ αλλά δεν μου έρχεται το όνομα αυτή τη στιγμή. (στον υπολογιστή)
  • Like 1
Δημοσ.

τα 150 που βάζεις και ο όρος να είναι από Ελλάδα με εγγύηση είναι και ο λόγος που απλά δεν υπάρχουν αξιόλογες προτάσεις Γιάννη, αν αναιρέσεις ένα από τα δύο τότε μπορεί να συζητηθεί.

Όπως και να έχει το Lenovo S60 είναι πολύ αξιόλογο για τα λεφτά του (179 στη mediamarkt τώρα) και για τη χρήση που θέλεις - έχε υπόψη οτι όταν αναβαθμιστεί σε android 5 χρησιμοποιεί σχεδόν 4 από τα 8 gb για το λειτουργικό, οπότε μη βιαστείς να το αναβαθμίσεις, όπως πάντα για πληροφορίες για τη συσκευή δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=417698

Όσο για το Redmi 2 Pro που προτάθηκε, καλό θα ήταν να κοιτάτε και τις συχνότητες παιδιά, εκτός του ότι δεν έχει την 800 για 4G (όπως πολλά Κινέζικα) το συγκεκριμένο πάσχει και στο 3G αφού από τις 3 συχνότητες 900/1800/2100 αυτό παίζει μόνο στα 2100

• Like 2
Δημοσ.

τα 150 που βάζεις και ο όρος να είναι από Ελλάδα με εγγύηση είναι και ο λόγος που απλά δεν υπάρχουν αξιόλογες προτάσεις Γιάννη, αν αναιρέσεις ένα από τα δύο τότε μπορεί να συζητηθεί.

Όπως και να έχει το Lenovo S60 είναι πολύ αξιόλογο για τα λεφτά του (169 στη mediamarkt τώρα) και για τη χρήση που θέλεις - έχε υπόψη οτι όταν αναβαθμιστεί σε android 5 χρησιμοποιεί σχεδόν 4 από τα 8 gb για το λειτουργικό, οπότε μη βιαστείς να το αναβαθμίσεις, όπως πάντα για πληροφορίες για τη συσκευή δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=417698

Όσο για το Redmi 2 Pro που προτάθηκε, καλό θα ήταν να κοιτάτε και τις συχνότητες παιδιά, εκτός του ότι δεν έχει την 800 για 4G (όπως πολλά Κινέζικα) το συγκεκριμένο πάσχει και στο 3G αφού από τις 3 συχνότητες 900/1800/2100 αυτό παίζει μόνο στα 2100

REDMI 2:

Mobile networks supported 4G Network FDD-LTE 

- Band 3 (1800 MHz) 

- Band 7 (2600 MHz) 

- Band 8 (900 MHz) 3G Network WCDMA 

- Band 1 (2100 MHz) 

- Band 8 (900 MHz) 2G Network GSM (900/1800 MHz)

ετσι κι αλλιως, υπαρχει θεμα με την 800αρα σε πολλες συσκευες ακομη, απο οσο διαβαζω..! τα νεοτερα μοντελα, ισως το εξαλειψουν αυτο το ζητημα..!

αλλα δεν νομιζω οτι αυτο ειναι φλεγων ζητημα, αν και εφοσον δουλευεις περισσοτερο με WIFI αντι για 3G-4G δικτυα....! 

αν καποιος καιγεται, για 3G-4G, καλο ειναι να ψαχνει πολυ αυτες τις λειτουργιες....!!!!!!

Δημοσ.

Το βρίσκει η εφαρμογή μεταφορά δεδομένων στο lumia. Δοκιμασμένο είχα και εγώ παλια το ιδιο μοντέλο και μεταφερθηκαν ολα τσακ τσακ μεσω bluetooth.

• Επίσης υπάρχει ένα άλλο πρόγραμμα της WonderShare που χρησιμοποιώ αλλά δεν μου έρχεται το όνομα αυτή τη στιγμή. (στον υπολογιστή)

Την εχω αυτή την εφαρμογή Wondershare MobileTrans αλλα λογω...θειου ενώ κανω ότι λεει στο txt με οδηγιες δεν μπορω να την κανω "original" και παραμενει δοκιμαστικη .

Δημοσ.

REDMI 2:

Mobile networks supported 4G Network FDD-LTE 

- Band 3 (1800 MHz) 

- Band 7 (2600 MHz) 

- Band 8 (900 MHz) 3G Network WCDMA 

- Band 1 (2100 MHz) 

- Band 8 (900 MHz) 2G Network GSM (900/1800 MHz)

ετσι κι αλλιως, υπαρχει θεμα με την 800αρα σε πολλες συσκευες ακομη, απο οσο διαβαζω..! τα νεοτερα μοντελα, ισως το εξαλειψουν αυτο το ζητημα..!

αλλα δεν νομιζω οτι αυτο ειναι φλεγων ζητημα, αν και εφοσον δουλευεις περισσοτερο με WIFI αντι για 3G-4G δικτυα....! 

αν καποιος καιγεται, για 3G-4G, καλο ειναι να ψαχνει πολυ αυτες τις λειτουργιες....!!!!!!

ωραία τα χαρακτηριστικά που παρέθεσες για το Ευρωπαϊκό variant, αν θες δώσε μας και κανένα λινκ να το αγοράσουμε γιατί ΟΛΑ τα γνωστά κινέζικα μαγαζια έχουν το 850/1900/2100, όπως το έχει και το gsmarena, αφού είνια η βασική έκδοση έτσι.

http://www.minideal.net/dual-sim-original-xiaomi-hongmi-redmi-note-2-4g-fdd-lte-dual-sim-snapdragon-410-1-2ghz-64-bit-1gb-8gb-5-5-inch-hd-ips-13-0mp-3100mah.html

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_204055.html?gclid=CNXRpa2hgMgCFQ5sGwod40MD-g

πάρε και το λινκ του vickmall, αλλά διάβασε στα σχόλια 16 μέρες πίσω και θα δεις οτι λέει τι 3G υποστηρίζει, τα αρχικά spec δίνουν του Ευρωπαϊκού variant αλλά τελικά πουλάνε αυτό με WCDMA: 850/1900/2100MHz

http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-2-red-rice-2-4g-fdd-lte-msm8916-quad-core-2gb-ram-16gb-rom-miui-6-1280-720p-smartphone.html

Δημοσ.

Την εχω αυτή την εφαρμογή Wondershare MobileTrans αλλα λογω...θειου ενώ κανω ότι λεει στο txt με οδηγιες δεν μπορω να την κανω "original" και παραμενει δοκιμαστικη .

Έχεις πμ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...