nikgiap Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Έκανα εγκατάσταση τα 10ρια και δεν αναγνωρίζει το DVD αν βάλω μέσα cd ή dvd γυρίζει άρα παίρνει ρεύμα αλλά μετά τίποτε....
Rage_unseen Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 ανεβαζει το περιεχομενο του στην ms ,οταν τελειωσει θα μπορεις να το δεις κ εσυ ειστε λιγο περιεργοι ορισμενοι μου φαινεται 1
La_MoRt Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 ανεβαζει το περιεχομενο του στην ms ,οταν τελειωσει θα μπορεις να το δεις κ εσυ ειστε λιγο περιεργοι ορισμενοι μου φαινεται Είσαι λίγο κολλημένος έ; Φίλε TS τσέκαρε αν από το BIOS εμφανίζεται το οπτικό μέσο. Αν όχι τότε θα πρέπει να αλλάξεις ενότητα και να ποστάρεις εδώ: Πηγή: Hardware
micos000 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Άνοιξε την εξερεύνηση των windows και δες αν σου εμφανίζει τα περιεχόμενα στο dvd. Αν όχι τότε το ή δισκάκι έχει πρόβλημα ή το dvd player. Δοκίμασε το και σε άλλον υπολογιστή και αν και εκεί δεν κάνει τίποτα τότε το dvd έγινε σουβέρ.
nikgiap Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 ευχαριστω θα τα δοκιμασω και θα σας ενημερωσω !!!
nikgiap Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Από αυτή τη διεύθυνση ακολουθώντας ανάλογα τις οδηγίες λύνεται το πρόβλημα http://www.askvg.com...in-my-computer/από αυτή τη διεύθυνση στο βήμα 2 λύθηκε το πρόβλημα το είδε επιτέλους το DVD/R... Εγώ το έλυσα ακολουθώντας το 2ο βήμα juventinos σε ευχαριστώ !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα