cabdik Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 φιλε μου, δυστυχως, δεν αξιζει το συστημα...πλεον..!! οπως σου ειπαν, ειναι και οι νεες τεχνολογιες, που εχουν "βαρυνει" ακομα και το σερφαρισμα στο ινερνετ..!! επειδη ειχα το ιδιο θεμα με σενα, σε ενα παλιο πισι στη δουλεια, με pentium D820, 1.5gb RAM με Win XP, ειχα βαλει εναν νεο δισκο HDD sata 3 (Hitachi 500GB) μπας και δω προκοπη..! σε πληροφορω οτι, παρ' ολο που πηρε μια ΜΙΚΡΗ ανασα.., παρ'ολα αυτα -δυστυχως- το συστηματακι δεν μπορουσε να εκμεταλλευτει πληρως, την ταχυτητα του νεου δισκου. τον ιδιο δισκο, με Windows 7 64bit πλεον, τον εχω στο συστημα του OFFICE PC που βλεπεις στην υπογραφη μου...!! σε επληροφορω οτι σε σχεση με το παλιο πισι, τρεχει με τουλαχιστον 3πλασια ταχυτητα...!!! και δεν μιλαω για SSD...!!!! αν οχι με 70, αλλα με περι τα €100, παιρνεις ενα νεο 1150 φθηνο πακετακι Celeron-H81-4gb RAM, και εχεις τεραστια διαφορα....!!! κριμα να παιδευεσαι με την αρχαιολογια..!!! εχω φτασει σε σημειο πλεον, που οταν βλεπω τετοια μηχανηματα, να μην καθομαι να ασχοληθω καθολου. γιατι ο χρονος που χανεις μπροστα τους ειναι υπερβολικος, λογω βραδυτητας...!! 1
GiwrgosP- Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 φιλε μου, δυστυχως, δεν αξιζει το συστημα...πλεον..!! οπως σου ειπαν, ειναι και οι νεες τεχνολογιες, που εχουν "βαρυνει" ακομα και το σερφαρισμα στο ινερνετ..!! επειδη ειχα το ιδιο θεμα με σενα, σε ενα παλιο πισι στη δουλεια, με pentium D820, 1.5gb RAM με Win XP, ειχα βαλει εναν νεο δισκο HDD sata 3 (Hitachi 500GB) μπας και δω προκοπη..! σε πληροφορω οτι, παρ' ολο που πηρε μια ΜΙΚΡΗ ανασα.., παρ'ολα αυτα -δυστυχως- το συστηματακι δεν μπορουσε να εκμεταλλευτει πληρως, την ταχυτητα του νεου δισκου. τον ιδιο δισκο, με Windows 7 64bit πλεον, τον εχω στο συστημα του OFFICE PC που βλεπεις στην υπογραφη μου...!! σε επληροφορω οτι σε σχεση με το παλιο πισι, τρεχει με τουλαχιστον 3πλασια ταχυτητα...!!! και δεν μιλαω για SSD...!!!! αν οχι με 70, αλλα με περι τα €100, παιρνεις ενα νεο 1150 φθηνο πακετακι Celeron-H81-4gb RAM, και εχεις τεραστια διαφορα....!!! κριμα να παιδευεσαι με την αρχαιολογια..!!! εχω φτασει σε σημειο πλεον, που οταν βλεπω τετοια μηχανηματα, να μην καθομαι να ασχοληθω καθολου. γιατι ο χρονος που χανεις μπροστα τους ειναι υπερβολικος, λογω βραδυτητας...!! Σωστοτατος. Εχω ψιλοβαρεθει και γω να προσπαθω να σωσω πεθαμένα μηχανηματα. Απο παντου μπαζει. Και σε εναν φιλο που ηθελε να βαλει λιγη ραμ παραπανω του λεω αν θες να κανεις σωστη δουλεια παρε μηχανημα 400 ευρω να παιζεις και τα παιχνιδια σου με την ησυχια σου! Απλως κοιταξα να σωσω οσο γινεται την κατασταση, πραγμα που μαλλον δεν θα γινει! Ευχαριστω για τις απαντησεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα