GiwrgosP- Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Εχει ο πατερας μου ενα pc με specs δεκαετιας (1gb ram, pentium, sata 2 σκληρο, ddr2 κτλ κτλ) και μου λεει οτι κολλαει τρελα.. Λεω λοιπον να του βαλω πανω εναν ssd kingstone 120gb στα 65 ευρω περιπου. Γνωριζω τις διαφορες ssd - hdd σε ταχυτητα (καθως εχω στο pc μου και γω ssd) απλα φοβαμαι για την ραμ.
Xristaras12 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 δεν εχει σημασία η ραμ. εφοσον κολλάει,κατέβασε το hard disk sentinel και δες την κατάσταση του δίσκου. Η προσθήκη ssd φυσικα και θα δώσει αέρα στο σύστημα,σε οτιδήποτε δεν αφορά επεξεργαστική ισχύ.
GiwrgosP- Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Κανα ιντερνετ θελει και word excel και τετοια.. Οχι τιποτα το ιδιαιτερο. Εφαρμογες γραφειου γενικα, αλλα ειδε το pc μου πως ανοιγε τα παντα και μου ειπε να του βαλω ssd.
Bspus Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Και τι θα τρεχεις ΧΡ στον SSD? Με τιποτα δεν το προτεινω. Ασε που και παλι δεν θα βοηθουσε αρκετα αφου το συστημα υστερει γενικως Καλυτερα δωσε κατι παραπανω και παρε κανενα αξιορεπες μεταχειρισμενο συστημα απο εδω με κανα 100ρικο και τουλαχιστον 4GB RAM και 2πυρηνο. Μετα αν θες βαζεις και τον SSD. Τελος δες αν ο τωρινος δισκος εχει προβληματα και αυτος ειναι ο λογος που κολλαει περισσοτερο τωρα. Με προγραμματα οπως το HD sentinel και το crystaldisk info μπορεις να το τσεκαρεις 2
GiwrgosP- Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν θελει να δωσει πανω απο 70 ευρω οποτε μενει εκει που ειναι!
Xristaras12 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 βαλε μια εικόνα απ το speccy,πραγματικά αν εχει κανενα μονοπύρηνο pentium δεν ειναι σίγουρο οτι καθυστερεί ο δίσκος. οι σελίδες στο ίντερνετ έχουν βαρύνει αρκετά για τέτοια συστήματα.
GiwrgosP- Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 2 Πυρηνο εχει που μαλιστα οταν πηγαινα 2α γυμνασιου τον αλλαξα τον βασικο και εβαλα τον πεντιουμ και επειδη δεν ειχα κουμπωσει την ψυκτρα καλα κατι παιχτηκε..εε απο τοτε τρεχει στα 1,6ghz αντι για 3,2
Xristaras12 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 2 Πυρηνο εχει που μαλιστα οταν πηγαινα 2α γυμνασιου τον αλλαξα τον βασικο και εβαλα τον πεντιουμ και επειδη δεν ειχα κουμπωσει την ψυκτρα καλα κατι παιχτηκε..εε απο τοτε τρεχει στα 1,6ghz αντι για 3,2 Load defaults στο bios και δες αν εφτιαξε για το συγκεκριμένο. και πάλι να ξέρεις,ειναι αδύναμος για το Internet,ενας core 2 duo θα τον έσωζε. οπως γράψανε και παραπάνω σε ssd μην περάσεις xp.
GiwrgosP- Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Windows 7 του εχω πανω. Οποτε δεν αξιζει ssd ετσι;
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Αν είναι να δώσεις 70 ευρώ, αγόρασε τον Crucial BX100 αλλιώς υπάρχει με 51 ο Intenso SSD Top Performance 128GB .
SPANK Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Ο ssd γενικά προτείνεται σε όλα τα συστήματα ανεξαρτήτου hardware αλλα στην συγκεκριμένη περίπτωση θεωρώ οτι ειναι κρίμα να βάλεις ssd , καλύτερα να πάρεις τον πιο φθηνό μηχανικό που θα βρείς και μην σου πω και μεταχειρισμένο
cabdik Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 2 Πυρηνο εχει που μαλιστα οταν πηγαινα 2α γυμνασιου τον αλλαξα τον βασικο και εβαλα τον πεντιουμ και επειδη δεν ειχα κουμπωσει την ψυκτρα καλα κατι παιχτηκε..εε απο τοτε τρεχει στα 1,6ghz αντι για 3,2 μπορεις να μου κανεις τη χαρη, να μου πεις ποιο δισκο SATA2 εχεις πανω? αυτον που εχει τα 7αρια εννοω..!
GiwrgosP- Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Έχει το θαυμα τεχνολογίας σκληρό δίσκο excelstor j8160s :'( Έλεος... MULTIRAMA τροφοδοτικό κτλ κτλ. Εντωμεταξυ το λαμπάκι του σκληρού είναι μονίμως αναμενο και στο sentinel όλα οκ. Έχω εντωμεταξυ έναν ssd στο δικό μου pc. Αν το δοκιμασω θα θέλω φορμάτ έτσι;
benign Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Πεισε τον πατερα σου να αγορασει ενα φτηνο,καινουργιο PC ,μπορουμε να του κανουμε πολυ φτηνη συνθεση.Γιατι αυτο που εχει τωρα δεν αξιζει ουτε δευτερολεπτο να ασχοληθει κανεις.
GiwrgosP- Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορω και γω να του φτιαξω πολυ φθηνη συνθεση απλως δεν θελει τωρα να παει σε αλλο μηχάνημα. Εγω εχω οπως ειπα στο pc μου εναν ssd (evo 850) Και θα ηθελα να τον δοκιμασω στο δικο του αλλα θα μπορω απλως να τον βγαλω απο το pc μου τον ssd και να τον βαλω στο δικο του χωρις να χρειαστει φορματ η χωρις θεματα γενικως; (και μετα φυσικα να τον ξαναβαλω στο pc μου χωρις προβληματα.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα