Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας !

Ο υπολογιστής μου ξεκινώντας πριν από μια βδομάδα κάνει καθημερινά BSOD. Την πρώτη φορά που ξεκίνησε ήμουν στο όριο να κάνω format και την τελευταία στιγμή λειτούργησε η επιδιόρθωση κατά την εκκίνηση. Βέβαια στην ουσία ξαναπέρασα τα περισσότερα και ίσως έπρεπε από τότε να το έχω κάνει το format αλλά τώρα δεν θέλω να ξανακατεβάζω από το origin 50GB χωρίς λόγο. Γι'αυτό θέλω τη γνώμη σας αν το θέμα είναι στο λειτουργικό ή αν παίζει να είναι hardware.

Ο λόγος που ανοίγω σήμερα το thread είναι ότι από σήμερα το σκηνικό έχει αλλάξει.

Μέχρι πρότινος είχα BSOD με error το pfn_list_corrupt για το οποίο μέχρι σήμερα δεν είχε δημιουργηθεί ποτέ κανένα .dmp file. Από σήμερα όμως έχω και 2 νέα διαφορετικά errors. Παραθέτω εικόνες από την ανάλυση τους. Από τα λίγα που ξέρω το kernel αφορά την "επικοινωνία" υλικού-λογισμικού οπότε πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει.

EDIT: Στο παρελθόν είχα κάποια BSOD. Το θέμα από ό,τι κατάλαβα το προκαλούσε ένας εξωτερικός σκληρός από τον οποίο έπαιζα Battlefield. Επίσης είχα τρέξει το memtest το οποίο μια το πέρναγα μία κάτι έβρισκε, αλλά επειδή οι μνήμες μου βρίσκουν στην κάρτα γραφικών δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο να τις μπαινοβγαζω.

post-251979-0-22747100-1442509583_thumb.png

post-251979-0-06743500-1442509585_thumb.png

post-251979-0-78584500-1442509585_thumb.png

post-251979-0-75572600-1442509586_thumb.png

Δημοσ.

ΟΚ. Τα είδα. Το 1 από τα 4 είναι από πρόγραμμα οπότε πάει αυτό. Για τα άλλα δεν έχω λύση ακόμα. Θα δω μήπως κάνω ένα memtest κάποια στιγμή αλλά θεωρώ ότι είναι λίγο off να έχουν θέμα οι RAM όταν παίζω Battlefield μια χαρά. Ο υπολογιστής είτε μου βγάζει τα σφάλματα όταν τον ανοίγω είτε τα βγάζει αφού κλείσει σε εντελώς άσχετες στιγμές συνήθως όταν μετά από 1-2 ώρες που τον έχω "ξεχάσει" ανοιχτό πάω να μπω στο facebook

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...