Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το αστείο είναι ότι καμμία απο αυτές τις κάρτες δεν έχει αξιολογήσεις πουθενά στο Ελλάντα.

Αν πάω σε αυτό το price range, η Sapphire είναι κόσμημα η άτιμη. Τις διαστάσεις της κοιτάζω που είναι 308mm μήκος και το κουτί μου χωράει 315mm. Αλλά πιστεύω ότι δεν θα έχει πρόβλημα. Είναι τελείως beast η κάρτα.

SAPPHIRE NITRO R9 390 8G D5

308 X 127 X 42.3 Dimension /mm

CoolerMaster Elite 430 Black

Elite_430_moreinfo.jpg

Πρέπει να προσέξω τι καλώδια βγάζει το παραπάνω τροφοδοτικό ώστε να καλύπτει όλες τις συσκευές και τις απαιτήσεις τις κάρτας σε pin connectors Κλπ ή είναι Οκ?

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το αστείο είναι ότι καμμία απο αυτές τις κάρτες δεν έχει αξιολογήσεις πουθενά στο Ελλάντα.

Αν πάω σε αυτό το price range, η Sapphire είναι κόσμημα η άτιμη. Τις διαστάσεις της κοιτάζω που είναι 308mm μήκος και το κουτί μου χωράει 315mm. Αλλά πιστεύω ότι δεν θα έχει πρόβλημα. Είναι τελείως beast η κάρτα.

SAPPHIRE NITRO R9 390 8G D5

308 X 127 X 42.3 Dimension /mm

CoolerMaster Elite 430 Black

Elite_430_moreinfo.jpg

Πρέπει να προσέξω τι καλώδια βγάζει το παραπάνω τροφοδοτικό ώστε να καλύπτει όλες τις συσκευές και τις απαιτήσεις τις κάρτας σε pin connectors Κλπ ή είναι Οκ?

Είναι όλα ok όποιο από τα δυο κι αν επιλέξεις σε ότ αφορά το τροφοδοτικό.

Και οι κάρτες χωράνε.

Σε ότι αφορά τις ψύκτρες έχεις

SCYTHE MUGEN MAX

Overall Dimensions:

145 x 86 x 161 mm

THERMALRIGHT MACHO 120 RA

Dimension: L120 mm x W102 mm x H150 mm

RAIJINTEK NEMESIS

Dimensionen [l×h×b] 140×150×25 mm

• Like 1
Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ!

Κάνω το brainstorming μου και θα ενημερώσω για τις παραγγελίες μόλις τις κάνω, μέσα στην εβδομάδα.

• Like 1
Δημοσ.

Νόμιζα πως θα κάνεις λίγο oc αν και το να αλλάξεις πολ/στη με ίδιο vcore για να κάνεις τον 8320Ε -> 8320,8350 δεν θα πρέπε να θεωρείται καν oc ,ψύκτρα έτσι και αλλιώς θα πάρεις.Γενικά είναι καλύτερη αγορά ,αν τον πάρεις φθηνότερα ασυζητητί ,ειδικά αν τον έπαιρνες στα 134€ από το link αλλά κάνε οτι νομίζεις.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μιας και ολοκληρώθηκε η σύνθεση του συστήματος επανέρχομαι για να πώ τι έκανα τελικά.

Το νέο σύστημα που επιλέχθηκε αποτελείται απο τα παρακάτω:

- Case Coolermaster Elite 430

- Mobo Gigabyte 970A-UD3P Rev 2.0

- Cpu AMD FX-8350 8core 4Ghz

- Corsair Vengeance 2x4Gb 1600Mhz

- Gpu Sapphire Radeon Nitro R9 390 8GB

- PSU Super Flower Leadex Gold 850W Modular

- SSD Crucial MX200 240Gb

- HD WD 1Tb Caviar Green

- Cpu Cooler ThermalRight Macho 120 Rev. B

- 3 X Coolermaster Fan 120 mm

Στήθηκε μόλις χθές, οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές και μένει να δοκιμαστεί η απόδοσή του σε tasks για τα οποία φτιάχτηκε. Σειρά έχει η αντικατάσταση του κουτιού και η προσθήκη κάποιου διακριτικού led strip ώστε να φωτίζει το νέον build που θεωρώ "κόσμημα".

Ο κύριος λόγος που επαναφέρω το θέμα είναι για να πω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στο μέλος "adtakhs" για την υπομονή του και τη βοήθεια του, μιας και εδώ και 10 μέρες επικοινωνεί μαζί μου μέσω P.m. λύνοντάς μου κάθε απορία και εξηγώντας μου όλα όσα χρειάστηκα για την επιλογή των επιμέρους parts, με αποκορύφωμα το χθεσινό βράδυ που με βοήθησε να ξεπεράσω όλα τα σκοτεινά σημεία που είχα κατα την διάρκεια του στησίματος (είναι το πρώτο σύστημα που στήνω μόνος μου απο το μηδέν). Για εμένα είναι μέλος που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα μέλη σ'ένα forum που αν μη τι άλλο, έχει στόχο την ενημέρωση και την βοήθεια των μελών που τις έχουν ανάγκη.

Thumbs Up απο εμένα στον "adtakhs" ..!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...