Conan2046 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Απορώ γιατί αφαίρεσαν την ονομασία kindle που τους συνδέει με την πετυχημένη ιστορία των προηγούμενων μοντέλων. Ίσως κάποιοι (όπως εγώ ας πούμε) κάνουν αρνητικούς συνειρμούς με το όνομα Kindle κυρίως λόγω των κλειδωμάτων που είχε η συσκευή και του τι μπορούσες να διαβάζεις...
Amlet Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Ίσως κάποιοι (όπως εγώ ας πούμε) κάνουν αρνητικούς συνειρμούς με το όνομα Kindle κυρίως λόγω των κλειδωμάτων που είχε η συσκευή και του τι μπορούσες να διαβάζεις... Προτεινεις καποιο καλυτερο e-reader απο το Kindle? Γιατι εμενα με βολευει πολυ
Conan2046 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Προτεινεις καποιο καλυτερο e-reader απο το Kindle? Γιατι εμενα με βολευει πολυ Είναι πολύ καλό, και γενικά έχει σταματήσει η εξέλιξη των e-readers οπότε νομίζω δεν υπάρχει καν ανταγωνισμός. Ωστόσο παλιότερα με τους περιορισμούς που είχε δεν είχε και την καλύτερη φήμη σε όσους δεν άρεσαν τα κλειδώματα.
andreaslar27 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 παιρνεις αυτο και ησιχαζεις 32 rom 2gb ram android και windows full hd οθονη 8 ιντσες intel επεξεργαστης 4 core 4000mha μπαταρια 80 ευρω με δωρεαν μεταφορικα το παραγγειλα απο τις αποθηκες στην Αγγλια το περιμενω να δουμε τι θα βγει.... http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_192959.html
andreaslar27 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 παιρνεις αυτο και ησιχαζεις 32 rom 2gb ram android και windows 8.1 με αναβαθμιση σε 10 θα σου ανοιγει της σελιδες στον browser σαν κανονικο pc και τρεχει τις εφαρμογες του pc κανονικα τα πολυ βαρια games δεν τα συκωνει το cs red alert κτλ τα σικωνει ανετα...full hd οθονη 8 ιντσες intel επεξεργαστης 4 core 4000mha μπαταρια 80 ευρω με δωρεαν μεταφορικα το παραγγειλα απο τις αποθηκες στην Αγγλια το περιμενω να δουμε τι θα βγει.... πιστευω αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_192959.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα