Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για κάποιο λόγο κόλλησα εδω http://www.skroutz.gr/s/6677301/Lenovo-K3-Note.html

το σπαστικό είναι οτι το βρίσκω μόνο σε 3 μαγαζιά και ακόμα ποιο σπαστικό είναι ότι δεν μπορώ να το δω από κοντά

επίσης κάπου διάβασα κάτι για συμβατότητα για bands αν το λέω καλά που δεν ξέρω τι είναι παίζει να έχω κανένα θέμα αν το πάρω?

Δημοσ.

για κάποιο λόγο κόλλησα εδω http://www.skroutz.gr/s/6677301/Lenovo-K3-Note.html

το σπαστικό είναι οτι το βρίσκω μόνο σε 3 μαγαζιά και ακόμα ποιο σπαστικό είναι ότι δεν μπορώ να το δω από κοντά

επίσης κάπου διάβασα κάτι για συμβατότητα για bands αν το λέω καλά που δεν ξέρω τι είναι παίζει να έχω κανένα θέμα αν το πάρω?

Βρες το στο lenovoexclusive. Εκεί μπορεί να το έχει ακριβότερα αλλά θα είναι συμβατό με Ελλάδα.

Δημοσ.

Samsung Galaxy A5? 280ε απο skroutz.

ναι το είδα αλλά το lenovo  μου κάνει το κλικ δεν ξέρω γιατί ίσως το θεωρώ ποιο τούμπανο

Βρες το στο lenovoexclusive. Εκεί μπορεί να το έχει ακριβότερα αλλά θα είναι συμβατό με Ελλάδα.

xaxaxax  δεν το έχει στο lenovoexclusive βγάζει μόνο το Α7000

Δημοσ.

xaxaxax  δεν το έχει στο lenovoexclusive βγάζει μόνο το Α7000

Κρίμα. Μπορείς να δεις και το A7000 από skroutz στα 230€ που θα είναι σίγουρα συμβατό.

Δέχομαι συγχαρητήρια για τον εαυτό μου που δίνω τέτοιες εφυείς απαντήσεις.

Δημοσ.

Ε ναι γιατι ολες οι υπολοιπες εταιριες ειναι για τα σκουπιδια να υποθεσω απλα επειδη δεν τις ξερεις εσυ?!

δεν ειπα οτι ειναι σκουπιδια ειπα την αποψη μου απο την εμπειρια που εχω

Δημοσ.

Την βλέπω την δουλειά, παλι σε διαμάχες θα καταλήξουμε. Όσο για τον topic starter, έχει πολλές επιλογές, ας μελετησει, ας δει, ας συγκρίνει, και τελος να αγοράσει αυτό που του ταιριάζει και όχι αυτό που λένε όλοι ότι επειδή είναι ή τάδε μάρκα.

Φιλικά πάντα

Και επίσης διόρθωση, το παιδί μπορεί να θέλει μπαταρία και όχι 2523 πυρήνες .

Δημοσ.

Την βλέπω την δουλειά, παλι σε διαμάχες θα καταλήξουμε. Όσο για τον topic starter, έχει πολλές επιλογές, ας μελετησει, ας δει, ας συγκρίνει, και τελος να αγοράσει αυτό που του ταιριάζει και όχι αυτό που λένε όλοι ότι επειδή είναι ή τάδε μάρκα.

Φιλικά πάντα

Και επίσης διόρθωση, το παιδί μπορεί να θέλει μπαταρία και όχι 2523 πυρήνες .

όχι διαμάχες παιδιά μίλησα με το κατάστημα που σκέφτομαι να το πάρω και λένε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα συμβατότητας αυτό που διάβασα εγώ μάλλον έχει να κάνει με την καλύψει 4g αποτι κατάλαβα  αυτό που θέλω εγώ είναι καλή επίδοση λογικό είναι κάποια στιγμή για κάποιο λόγο να κολλήσει αλλά δεν είναι λογικό μετά από 6 μίνες το κιν να σέρνεται λέω εγώ τώρα γιαυτό κοιτάω όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ραμ και κάλο επεξεργαστή

Δημοσ.

Αν δεν μου διαφεύγει κάτι, εκτός απ τη χαμηλή χωριτικότητα, που χωρίς  microsd δεν θα παλεύεται, δεδομένου όμως οτι υπάρχει    δυνατότητα για  microsd, γιατί δεν προτάθηκε και αυτό, που εφόσον μιλάμε για Ελλάδα αξίζει για μένα εξίσου όσο το   lenovo κι έχει και το + της αδιαβροχοποίησης:

http://www.skroutz.gr/s/6871862/Sony-Xperia-M4-Aqua-8GB.html

Ενδιαφέρομαι να το αγοράσω άμεσα και ρωτάω επι τη ευκαιρία, έχει κάτι ιδιαίτερα αρνητικό πέραν της χωριτικότητας  που να με αποτρέψει να το  πάρω, αλλα και να το προτίνωω;;; Κάποιος με εμπειρία θα μου έλυνε τα χέρια..

Δημοσ.

Αν δεν μου διαφεύγει κάτι, εκτός απ τη χαμηλή χωριτικότητα, που χωρίς  microsd δεν θα παλεύεται, δεδομένου όμως οτι υπάρχει    δυνατότητα για  microsd, γιατί δεν προτάθηκε και αυτό, που εφόσον μιλάμε για Ελλάδα αξίζει για μένα εξίσου όσο το   lenovo κι έχει και το + της αδιαβροχοποίησης:

http://www.skroutz.gr/s/6871862/Sony-Xperia-M4-Aqua-8GB.html

Ενδιαφέρομαι να το αγοράσω άμεσα και ρωτάω επι τη ευκαιρία, έχει κάτι ιδιαίτερα αρνητικό πέραν της χωριτικότητας  που να με αποτρέψει να το  πάρω, αλλα και να το προτίνωω;;; Κάποιος με εμπειρία θα μου έλυνε τα χέρια..

Έχει πρόβλημα υπερθέρμανσης.

Δημοσ.

όχι διαμάχες παιδιά μίλησα με το κατάστημα που σκέφτομαι να το πάρω και λένε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα συμβατότητας αυτό που διάβασα εγώ μάλλον έχει να κάνει με την καλύψει 4g αποτι κατάλαβα  αυτό που θέλω εγώ είναι καλή επίδοση λογικό είναι κάποια στιγμή για κάποιο λόγο να κολλήσει αλλά δεν είναι λογικό μετά από 6 μίνες το κιν να σέρνεται λέω εγώ τώρα γιαυτό κοιτάω όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ραμ και κάλο επεξεργαστή

Για τον cococrops το είπα. Και παλι δεν θέλω να παρεξήγηση κανεναν

Δημοσ.

Oneplus one  που ειναι ισως κατω απο τα 300 καταοσταρικα η oneplus two στα 300-350 αυτα τα δυο κινητα ειναι ισαξια αν οχι και σε μερικες περιπτωσεις καλήτερα απο flagship(s6-iphone 6-m8-κτλ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...