Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φυσικά είναι πολύ καλή επιλογή. Μπορείς επίσης Samsung Galaxy A5 απο skroutz, ή με πολύ λιγότερα (200) να πάρεις το Lumia 640xl η το κανονικό. Επίσης δες για Motorola Moto G 3nd Gen (απλά δεν θυμάμαι αν έχει 1 η 2 gb ram, αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει. Επίσης Sony M4 Aqua.

όλα αυτά είναι σύμφωνα με τα χρήματα. Αν μας πεις τι χρήση θες, μπορεί να σε ικανοποιεί και κάτι με λιγότερα.

• Like 1
Δημοσ.

θέλω οθόνη 5 και πάνω ram 1.5 και πάνω cpu το λιγότερο 4 πυρήνες ΔΕΝ θέλω windows 

τώρα όσο για samsung πιστεύω πως κάτι τέτοιες εταιρίες πουλάνε πρώτα όνομα και μετά κινητά δηλ ανάμεσα στους 4 πυρήνες του Α5 στα 280Ε θα έπερνα τους 8 του lenovo  που λέω

Δημοσ.

δεν τα ξερω τα λενοβο καθολου ουτε και θα πηγαινα για αυτο το λογο!αν επαιρνα το κινητο ή samsung ή apple θα επαιρνα για να εχω το κεφαλι μου ησυχο!!αποψη μου

Δημοσ.

και εγώ δεν τα ξέρω καθόλου δεν είχα ποτέ  αλλα ποτε δεν ειχα και huawei και το ideox x5 pro με έβγαλε 4 χρόνια απροβλημάτιστα που στην εποχή του κάτι samsung  που κάνανε 200 και  τα έβαζε στον πάγο για πλάκα 

δεν έχω κάτι με samsung απλά τα λεφτά που θα δώσω θέλω να πάνε στα χαρακτηριστικά και όχι στο όνομα :P αν και έχω samsung tablet

• Like 1
Δημοσ.
Δημοσ.

δεν τα ξερω τα λενοβο καθολου ουτε και θα πηγαινα για αυτο το λογο!αν επαιρνα το κινητο ή samsung ή apple θα επαιρνα για να εχω το κεφαλι μου ησυχο!!αποψη μου

Ε ναι γιατι ολες οι υπολοιπες εταιριες ειναι για τα σκουπιδια να υποθεσω απλα επειδη δεν τις ξερεις εσυ?!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...