hercoulis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Πάει καιρός που βλέπω ενημερώσεις στο εμαιλ πως το ρούτερ συνδέεται από περιοχές που δεν έχω πάει καν. Είμαι στο Βόλο, ο κόμβος σύνδεσης δεν έπρεπε να είναι στη Λάρισα? Λέει πως έχω συνδεθεί από Athens Greece και κανά δυο μέρες πριν συνδέθηκα από κεφαλόβρυσο Ιωαννίνων! Γιατί συμβαίνει αυτό, υπάρχει θέμα ασφάλειας?
infin1tyGR Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Κατά 99% δεν υπάρχει θέμα. Οι διευθύνσεις IP που δίνουν δυναμικά οι πάροχοι στην Ελλάδα δεν είναι συσχετισμένες με την περιοχή που είσαι. 2
cococrops Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 ακριβως και εμενα μου εχει δειξει οτι ειμαι χανια και ειμαι Αθηνα
hercoulis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Έγινε παιδιά, ευχαριστώ. Αυτό συμβαίνει και σε άλλα κράτη της Ευρώπης? (εγκυκλοπαιδικά ρωτάω)
george200-13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Και εγω ειμαι αττικη και με εδειχνε θεσσαλονικη οποτε μην ανυσηχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα