billspeed Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά.Έχω ένα desktop με το οποίο έχω ασχοληθεί αρκετά.Αυτή τη στιγμή έχω πάνω ένα fan controller και άλλο ένα που έχει το κουτί(coolermaster storm trooper).Αυτό που θέλω να κάνω είναι με 1 ή 2 κουμπιά να μπορώ να απενεργοποιήσω τα 2 fan controller ώστε να σταματήσουν να λειτουργούν οι ανεμιστήρες.Γίνεται αυτό?Αν ναι πως μπορώ να το κάνω αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Βάζεις έναν διακόπτη στην παροχή των 12 και 5 βολτ που έχουν τα fan controller. Πολύ απλό! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billspeed Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό το ξέρω και εγώ.Αλλά αυτό που θέλω να μάθω είναι ποια καλώδια θα βάλω που. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Σε έναν διακόπτη βάζεις να κόβει το ρεύμα στην κίτρινη (12άρα) και την κόκκινη (5άρα) γραμμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billspeed Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό το ξέρω.Αυτό που δεν ξέρω είναι το εξής.Ο διακόπτης θα έχει 2 πόλους.Το καλώδιο του fan controller έχει 4 καλώδια.Πόσα από αυτά θα βάλω και σε ποιον πόλο?Δεν θα πρέπει να βάλω και άλλα καλώδια?Το 4pin του controller δεν θα πρέπει να το κόψω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Ο controller παίρνει ρεύμα απο 4 καλώδια κίτρινο-μαύρο-μαύρο-κόκκινο. Βάζεις στους δυο πόλους (+,-) το κίτρινο, και στους άλλους δύο (πάλι +,-) το κόκκινο! Τα μάυρα τα αφήνεις, γείωση είναι Kάπως έτσι αλλά με απλό διακόπτη και κοκκινο-κόκκινο, κίτρινο-κίτρινο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα