aris21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 καμια γνωμη για τη γραφιδα WACOM BAMBOO PAD LIGHT
Qcon Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Σαν trackpad είναι , κάνει κλικ όποτε δεν θέλω , για doodles κάνει μόνο . Δεν έχω μείνει ευχαριστημένος . Φτιαγμένο με το Βamboo Pad
aris21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 θενκς... αν γνωριζεις κατι καλυτερο σε αυτο το ευρος τιμης μου λες. αυτο κοστιζει 58. ξερω οτι υπαρχουν και πολυ ακριβα αλλα δεν ενδιαφερομαι.
Qcon Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Το θες για design η για zbrush & photobashing καi editing ? Για ζωγραφική με βόλεψε ένα που πήρα από ebay wacom bamboo connect και ίσως πιο ακριβά αλλά και πιο επαγγελματικά intuos 4 Με wacom bamboo connect Α5 Mε Ιntuos 4
aris21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 εντυπωσιακα... με λιγα λογια αυτο που σου λεω ειναι για σκιτσο μονο...
Qcon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Για σκίτσο μόνο , αύτό που σκέφτεσαι δεν είναι κακό . Φυσικά αν μπορείς να βρεις connect καλύτερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα