Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου πίστωσαν 30 ευρώ από το e-shop. Δείτε εδώ γιατί.

Ποιο να πάρω έως 30-35 ευρώ; Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα το drakonia που είχα γιατί με βόλεψε πολύ αλλά δεν υπάρχει πλέον στο eshop και γενικά σε αυτά τα λεφτά δεν βλέπω κάποιο που να μου γεμίζει το μάτι στο συγκεκριμένο κατάστημα. Κάποιος που να έχει δοκιμάσει κάποιο από αυτά και να του φάνηκε καλό;

http://www.e-shop.gr/mouses-pontikia-l?offset=30&table=PER&category=%D0%CF%CD%D4%C9%CA%C9%C1&filter-2230=1&filter-2237=1

Το corsair ίσως ήταν καλή περίπτωση αλλά πολύ λίγες δυνατότητες για τα λεφτά του. 

Αυτή την A4tech εταιρία την ξέρει κανείς;

Δημοσ.

Αν και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ δεν τα έχω σε εκτίμηση τα Natec. Είναι αξιόπιστα, δοκιμασμένα;

Δημοσ.

Bloody mouse  διαβασε στο ιντερνετ.πολυ καλό σοφτγεαρ με πολλά κολπακια,no recoil πχ.

Δημοσ.

Εχω πληκτρολογιο της a4tech. Χρονια. Σκυλι. Πολυ ξυλο και ακομα αταραχο. Δεν το αποχωριζομαι! (και ηταν και φτηνο)

Δημοσ.

Με προβληματίζει ιδιαίτερα που εκτός από το e-shop δεν πουλιούνται πουθενά τα a4tech. Μήπως λόγω capital controls;

Και δεν βλέπω κάποιον που να έχει προσωπική εμπειρία με κάποιο a4tech gaming mouse.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω το a4zl5a που έρχεται μαζί με το σοφτγεαρ.ειναι φινγκερ γκριπ με πολύ καλή ποιοτητα κατασκευής/έχει αλουμινένιο σασί/.το μονο που με ενόχλησε λίγο ηταν η εργονομία των πλαϊνών κουμπιων.,που όμως είναι θέμα συνήθειας.επίσης ελαφρύ για τα γούστα μου.το σοφτγεαρ κανει παπάδες  αλλά θέλει ψαξιμο και διάβασμα.για μένα αξίζει μέχρι τελευταίας δεκαρας τα45 ευρώ που έδωσα,το εχω όμως μόλις 3 μηνες  και έχω πολύ καλες  εντυπώσεις,μέχρι καλιμπραρισμα του σενσορα κανει ανάλογα με την επιφάνεια.είναι κκαθαρά gaming mouse και για fps ειδικα μετράει.σου επιτρέπει να ρυθμήσεις το φιρε ώστε να κανει μονο του ταπ φιρε ακυρώνοντας στην ουσία το ρεκοιλ των όπλων ,ενω κανει και αλλά πραγματα που εύκολα θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως κλέψιμο.για την ώρα μόνο θετικά.σε κάποια ποντίκια  ποιο φτηνά το λογισμικό το πουλάει ξεχωριστά 14  ευρώ αλλά υπάρχει τζάμπα λυση στο ίντερνετ.επίσης έχει ακριβότερα μοντέλα με διακόπτες λέιζερ  για πολύ γρήγορο κλικ και μεγάλη δειαρκαι ζωής  τεχνολογια προτωπορειακη που δενεχω δει αλλου.γενικά διάβασε το επισημο σάιτ προσεκτικά,και πρόσεξε τισ ονομασίες των μοντέλων να εείναι ακριβως.

Συγνώμη  για το κείμενο αλλά γράφω απο κινητο

Επεξ/σία από spyros007
Δημοσ.

Έχω πιάσει στα χέρια μ το Α4tech πολύ καλό καλά κουμπιά μόνο λίγο τα πλάγια είναι φθηνά κ βολικό στο χερι!

Η τιμή του όμως πολύ ακριβή ένας γνωστός το πήρε με 12€ από σκοπιά τώρα εδώ να κάνει 30?!? Τα 20 κάτι τα αξίζει τα 30 έτσι κ έτσι δίνεις λίγα παραπάνω κ περνεις επώνυμο ..

Του έχω παραγγείλει ιδη ένα όταν ξαναπάει!

Δημοσ.

Για μερικές ώρες ακόμα έχει στο e-shop το roccat κova+ στα 36,70.

Στο skroutz ξεκινάει από 48,20!

Το σκέφτομαι σοβαρά, παίζει να το χτυπήσω.

εννοειται χτυπα το roccat εχει παρα πολυ καλα προϊόντα σιγουρα αξιζει κ με το παραπανω να δωσεις τα +7 ευρο!

Δημοσ.

Ναι, το παρήγγειλα. Πιο πολύ σκεφτόμουν ότι δεν έχει ρυθμιστή βάρους και κουμπάκια για αλλαγή dpi όπως έχουν κάποια κάτω από την ροδέλα, αλλά νομίζω θα βολευτώ καθώς έχει δύο κουμπιά και δεξιά και αριστερά.

Στην τελική με τα 30€ που έδωσα πέρυσι έβγαλα πολύ καλά ενάμιση χρόνο και τώρα θα πάρω καινούριο ποντίκι με +7€, ας ελπίσουμε ότι του χρόνου το Roccat θα βγάλει κάποιο πρόβλημα και θα πάρω πάλι καινούριο ποντίκι χωρίς να δώσω φράγκο!! Να 'ναι καλά οι εγγυήσεις...

Δημοσ.

Ναι, το παρήγγειλα. Πιο πολύ σκεφτόμουν ότι δεν έχει ρυθμιστή βάρους και κουμπάκια για αλλαγή dpi όπως έχουν κάποια κάτω από την ροδέλα, αλλά νομίζω θα βολευτώ καθώς έχει δύο κουμπιά και δεξιά και αριστερά.

Στην τελική με τα 30€ που έδωσα πέρυσι έβγαλα πολύ καλά ενάμιση χρόνο και τώρα θα πάρω καινούριο ποντίκι με +7€, ας ελπίσουμε ότι του χρόνου το Roccat θα βγάλει κάποιο πρόβλημα και θα πάρω πάλι καινούριο ποντίκι χωρίς να δώσω φράγκο!! Να 'ναι καλά οι εγγυήσεις...

Αν το πας με το σκεπτικο του Διαβολου, που το λες εγω :P,τοτε αγοραζεις σε ποντικια μονο Logitech με 3 χρονια εγγυηση να εχεις το κεφαλι σου ησυχο :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...