Zergoulini Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Καίει ΜΠΛΕ LEDs για πλάκα όπως και όλα τα υπόλοιπα πληκτρολόγια. Αν πάρει LEDS με κόκκινο ή λευκό χρώμα δύσκολα θα έχει θέμα. Είχα και εγώ το silver K70 με μπλε leds και μέσα στο τρίμηνο μου είχε κάψει καμιά δεκαπενταριά λαμπάκια. Αντίθετα το μαύρο Κ70 που έχω τώρα με κόκκινα φωτάκια σχεδόν δυο χρόνια τώρα κιχ δεν έχει κάνει και όλες του οι λάμπες είναι μια χαρά παρά το γεγονός ότι είναι μόνιμα αναμμένες. Το ίδιο ισχύει και για το Ducky Shine 3. Λευκά και κόκκινα led = ασφαλής επιλογή. Το corsair με τα μπλε τα εκαιγε λογου στατικου ηλεκτρισμου. Στο αλλο μοντελο με τα κοκκινα το διορθωσανε το προβλημα. Δεν νομιζω να οφειλεται μονο στο χρωμα.
La_MoRt Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 @tsi7 αν δεν έχεις πάρει ακόμα υπάρχει καλή ευκαιρία στα λεφτά που θέλεις στις αγγελίες ένα roccat που κανονικά έχει 170€ τσέκαρε το.
tsi7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 @tsi7 αν δεν έχεις πάρει ακόμα υπάρχει καλή ευκαιρία στα λεφτά που θέλεις στις αγγελίες ένα roccat που κανονικά έχει 170€ τσέκαρε το. ενα Link θα βοηθαγε... ευχαριστω
tsi7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δεν αντισταθηκα και αγορασα το κ70 rgb... πρωτες εντυπωσεις : ωραιο πληκτρολογιο (βεβαια υπερεκτιμημενο) ,,, το software του με πρωτη ματια ευκολο με αρκετες επιλογες(δημιουργια,,, εισαγωγη profile) ,,, τα switches αν και brown κανουν "αρκετο" θορυβο (προσωπικα) ,,, θεμα ωρων να το συνηθισω ,,, δεν εχει το "μηχανισμο" για αφαιρεσει τον κουμπιων...!!!
St4lker Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Καλορίζικο! Σκέφτομαι να το τσιμπήσω και γω σύντομα 1
tsi7 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Λοιπον,,, μου προεκυψε το εξης προβλημα... εκει που χρησιμοποιω το πληκτρολογιο,,, σε ακυρες στιγμες λειτουργει ενα απο τα δυο ALT??? και το προβλημα σταματαει μονο αν πατησω το δεξι ALT!!! εχουμε καμια ιδεα??? (δεν εχω το tool που βγαζει τα κουμπια!!!)
La_MoRt Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Κάποιο κόλλημα μου κάνει από το software. Δοκίμασε να το απεγκαταστήσεις και να το ξανα εγκαταστήσεις να δεις αν θα διορθωθεί το πρόβλημα.
tsi7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Κάποιο κόλλημα μου κάνει από το software. Δοκίμασε να το απεγκαταστήσεις και να το ξανα εγκαταστήσεις να δεις αν θα διορθωθεί το πρόβλημα. τωρα θα κανω update να δω μηπως...(αλλα το software γιατι να παιζει ρολο???)
La_MoRt Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Τρώει μερικά κολλήματα και μένα μερικές φορές μου έχει τύχει να αλλάζει μόνος του ο φωτισμός χωρίς να έχω κάνει κάτι. Δοκίμασε να δεις αυτό και μετά τσέκαρε μήπως θέλεις λίγο καθάρισμα στα συγκεκριμένα πλήκτρα και στο κάνει αυτό. τσέκαρε επίσης και αν το Windows lock είναι ανοιχτό ή όχι.
tsi7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Τρώει μερικά κολλήματα και μένα μερικές φορές μου έχει τύχει να αλλάζει μόνος του ο φωτισμός χωρίς να έχω κάνει κάτι. Δοκίμασε να δεις αυτό και μετά τσέκαρε μήπως θέλεις λίγο καθάρισμα στα συγκεκριμένα πλήκτρα και στο κάνει αυτό. τσέκαρε επίσης και αν το Windows lock είναι ανοιχτό ή όχι. το windows lock το εχω μονιμα off... μετα το reinstall σου ξαναεκανε κολληματα???
La_MoRt Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Όχι αλλά μεσολάβησε και κάποιο update και ίσως διορθώσανε τυχών προβλήματα. Ωστόσο για να είμαι 100% σίγουρός ότι δε θα ξαν έχω κάτι παρόμοιο έχω σβήσει όλα τα αρχικά προφίλ και έχω κρατήσει μόνο αυτό που μου αρέσει το οποίο έχω αποθηκεύσει και στη μνήμη την εσωτερική του πληκτρολογίου.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα κτλπ... Εδω και καιρο πριν καν το review στο Insomnia γλυκοκοιταζα το Corsair STRAFE και ανεμενα να μας ερθει...πλεον εχει εμφανιστει αλλα μονο στο eshop και σε ενα μαγαζι στο σκρουτζ...Ξερουμε γιατι τοσο λιγα μαγαζια?Αν θα ερθουν σε αλλα?Επισης για τα λεφτα του και για αυτα που προσφερει,αξιζει η αγορα?
La_MoRt Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μπορεί να είναι Corsair αλλά θα πρότεινα να κάνεις λίγο υπομονή για να δεις αν θα παρουσιαστούν προβλήματα ή όχι. Σίγουρα αυτό δε θα το δεις από εδώ γιατί όπως είπες και εσυ η αγορά της Ελλάδας δε το έχει πολυ κυκλοφορήσει. Εγώ θα περίμενα λίγο καιρό πριν προβώ στην αγορά του. 1
Fulgore Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα κτλπ... Εδω και καιρο πριν καν το review στο Insomnia γλυκοκοιταζα το Corsair STRAFE και ανεμενα να μας ερθει...πλεον εχει εμφανιστει αλλα μονο στο eshop και σε ενα μαγαζι στο σκρουτζ...Ξερουμε γιατι τοσο λιγα μαγαζια?Αν θα ερθουν σε αλλα?Επισης για τα λεφτα του και για αυτα που προσφερει,αξιζει η αγορα? Εδω διαθεσιμοτητα σε παιχνιδια του ps4 δεν υπαρχει και σου κανει εντυπωση για πληκτρολογια της Corsair που ανεκαθεν δεν ειχαμε και ποτε διαθεσιμοτητα?? Μην περιμενεις να το φερουν πολλα μαγαζια οπως και τα προηγουμενα αν δεις,αντε κανενα public και με τιμη στο θεο. Οσο για το αν αξιζει ειναι τελειως υποκειμενικο αυτο. Αν το παμε με βαση τιμης και Value for money,οταν το φθηνοτερο μηχανικο με φωτισμο απο γνωστη αλυσιδα ειναι το TriggerZ στα 109ευρω τοτε οχι τα παραπανω χρηματα για αυτα που προσφερει,και ειδικα αν το software βγαζει προβληματα οπως τα παραπανω οχι δεν αξιζει. Γενικα τα Corsair δεν ηταν ποτε Value for money στα πληκτρολογια τους,λογω της αδικαιολογητως υψηλης τιμης τους και του οτι βγαζανε προβληματακια με το Software.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα