Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 332
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε παιδια, το k70 RGB τραγικά ακριβό, αλλα επίσης καλύτερο σε εμφάνηση και ποιότητα σε σύγκριση με τα υπόλοιπα.

Παίζει να μειώσουν τις τιμές μέχρι τα Χριστούγεννα;

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδια, το k70 RGB τραγικά ακριβό, αλλα επίσης καλύτερο σε εμφάνηση και ποιότητα σε σύγκριση με τα υπόλοιπα.

Ελλάδα πολύ δύσκολο. Μείνε συντονισμένες με το e-shop μπας και το βγάλουμε σε καμία προσφορά crazy sundays.

Δημοσ.

μπορεις να στειλεις email να ζητησεις να μπει σε καποια προσφορα(εγω eshop εχω στειλει)... αμα μαζευτουμε αρκετα ατομα πιστευω θα το βαλουν...!!! (mx brown +1)

Δημοσ.

στον κωτσοβολο μολις πηγαν το trigger-z απο 109--->193 ευρο...!!! wtf (edit:καποιο Bug ισως ειναι καθως αμα πατησεις καλαθι λεει 109) ???

Δημοσ.

Αν περιμένεις τελικά να βγει σε προσφορά το K70RGB mxbrown στα 150 για να κλείσει το πόστ τότε μάλλον θα πρέπει να γίνει sticky γιατί δε το βλέπω πιθανόν!! Φιλικά πάντα!!! :-D  :-D

• Like 7
Δημοσ.

Αν περιμένεις τελικά να βγει σε προσφορά το K70RGB mxbrown στα 150 για να κλείσει το πόστ τότε μάλλον θα πρέπει να γίνει sticky γιατί δε το βλέπω πιθανόν!! Φιλικά πάντα!!! :-D  :-D

αλλη μια λυση... ειναι οποιος βλεπει το ποστ να στελνει eMail στο eshop... χαχαχα 

Δημοσ.

Καλυτερο σε εμφανιση και ποιοτητα φανταζομαι ηθελες να γραψεις οτι ειναι υποκειμενικο.

Εχουν βγαλει ουκ ολιγα προβληματα τα Corsair πληκτρολογια για να τα θεωρουμε ανωτερα απο τον ανταγωνισμο.

Μια απο τα ιδια και για την εμφανιση.

Δημοσ.

Το καλύτερο όπως είπες και εσύ είναι υποκειμενικό. Εγώ σε όσα και να έχω κάτσει πληκτρολόγια δε το συγκρίνω με κανένα το δικό μου, πες με κολλημένο πες με όπως θες απλά η αίσθηση του είναι φορβερή.

Δημοσ.

@Fulgore ή όποιος άλλος γνωρίζει έχετε γνώμη για το Logitech 710?

Έχω κολλήσει μαζί του λόγω Logitech..

Τι να γνωριζουμε για αυτο???

Mx brown switches,ασπρος φωτισμος(με 3 επιπεδα εντασης φωτεινοτητας),palm rest,6πλαινα κουμπια για macros,3χρονια εγγυηση Logitech και αρκετα αθορυβο.

Δημοσ.

Ducky shine 3 καιει leds για πλακα. 

Καίει ΜΠΛΕ LEDs για πλάκα όπως και όλα τα υπόλοιπα πληκτρολόγια. Αν πάρει LEDS με κόκκινο ή λευκό χρώμα δύσκολα θα έχει θέμα. Είχα και εγώ το silver K70 με μπλε leds και μέσα στο τρίμηνο μου είχε κάψει καμιά δεκαπενταριά λαμπάκια. Αντίθετα το μαύρο Κ70 που έχω τώρα με κόκκινα φωτάκια σχεδόν δυο χρόνια τώρα κιχ δεν έχει κάνει και όλες του οι λάμπες είναι μια χαρά παρά το γεγονός ότι είναι μόνιμα αναμμένες. 

Το ίδιο ισχύει και για το Ducky Shine 3. Λευκά και κόκκινα led = ασφαλής επιλογή. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...