Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή είμαι οπαδός του κιτρινόμαυρου θέλω κιτρινόμαυρα πλήκτραααααααααααααααααααααααααααααα.Πάντως το trigger μια χαρά μου φαίνεται τουλάχιστον για μένα

• Like 2
  • Απαντ. 332
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή είμαι οπαδός του κιτρινόμαυρου θέλω κιτρινόμαυρα πλήκτραααααααααααααααααααααααααααααα.Πάντως το trigger μια χαρά μου φαίνεται τουλάχιστον για μένα

Είσαι και εσύ οπάδος του κινήματος "ερχόμαστε";  :-D  :-D

Παιδιά οι κόκκινοι δεν είναι αθόρυβοι εγώ που έχω κόκκινους στο δικό μου K70 RGB κοπανάνε κανονικά. Αν γ΄ραφεις δε και γρήγορα κάνουν θόρυβο.

• Like 1
Δημοσ.

Είσαι και εσύ οπάδος του κινήματος "ερχόμαστε";  :-D  :-D

Παιδιά οι κόκκινοι δεν είναι αθόρυβοι εγώ που έχω κόκκινους στο δικό μου K70 RGB κοπανάνε κανονικά. Αν γ΄ραφεις δε και γρήγορα κάνουν θόρυβο.

Χαχαχαχαχα Ήρθαμεεεεεε :-D :-D

Δημοσ.

Roccat Ryos tkl pro? Είμαι κάτοχος (καφέ διακόπτες) και απόλυτα ευχαριστημένος.

ωραια επιλογη φιλε αλλα δεν εχει Numpad... (150 και να δωσω +10 ευρω για numpad???) σε λιγοτερα χρηματα εχω βρει Coolermaster QuickFire Rapid-i Brown (αλλα κατωτερο οπτικα και δεν εχει και για τους καρπους)...!!!

Δημοσ.

δεν εχω μηχανικο corsair πολλα τα λεφτα... αλλα πιστευω πως ολα ειναι θεμα συνοδευτικου software

Τι εννοεις? Εχει numpad οπου κοτσαρετε πανω?

εχω δει ματια μου να πουλανε ξεχωριστα στο πλαισιο πανε μια βολτα μονο να κραζετε τα turbox ξερετε

Δημοσ.

δεν εχω μηχανικο corsair πολλα τα λεφτα... αλλα πιστευω πως ολα ειναι θεμα συνοδευτικου software

εχω δει ματια μου να πουλανε ξεχωριστα στο πλαισιο πανε μια βολτα μονο να κραζετε τα turbox ξερετε

Ετσι οπως το ειπες βρε αδερφε... Εγω καταλαβα οτι εχει η Roccat δικο της Numpad οπου κουμπωνει.

Και οχι θα συνεχισω να κραζω τα Τουβλο-x. Οταν βλεπεις μια εταιρια οπου εισαγει κινεζικα και τα μεταονομαζει σε Turbo-x τι περιμενεις? Και περα απο ολα αυτα να προσπαθει να σε πεισει οτι ειναι και καλης ποιοτητας! LOL

• Like 2
Δημοσ.

Πήρα το Coolermaster Trigger Z. εκπληκτικό αν και έχει κακό software. Στο e-shop το είχε 176 αλλά ζήτησα price match με Κωτσόβωλο και μου το άφησαν στα 103!

Δημοσ.

Πήρα το Coolermaster Trigger Z. εκπληκτικό αν και έχει κακό software. Στο e-shop το είχε 176 αλλά ζήτησα price match με Κωτσόβωλο και μου το άφησαν στα 103!

κατι παραπανω σε πληροφοριες για το κακο λογισμικο και το εκπληκτικο...???  B)  B)  B)

Δημοσ.

μου κανει εντυπωση που δεν μπορω να βρω κατι καλο να προτεινω, τι εγινε επεσε ελειψη στην αγορα? ισως κατι απο το skroutz αλλα και εκει δεν ειναι ξεκαθαρες οι τιμες ζητανε εξτρα χρεωσεις για παραδοση, αντικαταβολη κλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...