Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ ομορφο, ομως τα keycaps ετσι οπως φαινονται στη φωτο δεν ειναι laser και θα ξεβαψουν

ακομη πιο ωραιο τωρα???

Οχι δεν παιρνεις τσιχλες αλλα οταν εισαι μεταξυ 2 επιλογων μου κανει εντυπωση γιατι εχουμε φτασει 5 σελιδες.....

υπομονη δεν λεγεται 1 μερα... και μαλλον δεν διαβαζεις ολο το κειμενο... αυτες ειναι ειναι οι εναλλακτικες μου σε περιπτωση που δεν γινει κατι με τον προταρχικο μου στοχο... B)  B)  B)  τωρα αμα εσυ κουραστικες,,, σορρυ κιολας αλλα μπορεις να μη ασχολησε αλλο με το ποστ μου...!!! :devil:  :devil:  :devil:  

η εικονα που εχω προς το παρον

στα 110ευρω

στα 160ευρω+

αγνωστο ποτε θα ερθει Ελλαδα αγνωστη τιμη (λογω ομορφιας και αν καποιος αλλος εχει υπομονη μπορει να το δει και να το αγορασει στο μελλον)

στα 140ευρω

• Απαντ. 332
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι εχουμε φτασει 6 σελιδες,και δεν εχεις αναφερει καν για τι χρηση προοριζεται το πληκτρολογιο και για ποιο λογο κοιτας στους καφε διακοπτες μονο(για τα Led εχεις αναφερει γιατι κοιτας και αρα δεκτο).

Αρα οχι δεν υπερβαλλω ουτε λεω κατι κουλο και περιεργο.

Επισης δεν ειναι ουτε το πρωτο ουτε το τελευταιο θεμα που ανοιγεται για αγορα μηχανικου πληκτρολογιου καθως οι περισσοτεροι απο μας που βλεπεις και σου απανταμε ειμασταν σε αναλογη θεση και πιστεψε με μερικοι(zergoulini καλα το καταλαβες)εχουν δωσει και παραπανω χρηματα για μηχανικο πληκτρολογιο.

Αν πχ εξ αρχης ελεγες(ψαχνω μηχανικο πληκτρολογιο για αυτη την χρηση(gaming,typing κλπ)με φωτισμο σε αυτα τα χρηματα μονο απο Ελλαδα πιστεψε με το topic δεν θα ειχε ξεπερασει τις 2 σελιδες οπως ειναι λογικο αλλωστε.

Και ο λογος που τα γραφω αυτα ειναι γιατι ειδα και ανεφερες πχ το k95 keyboard πιο πισω.

Αυτο πχ το πληκτρολογιο ειναι για συγκεκριμενη χρηση(κυριως mmo δηλαδη που αξιοποιουν τα πλαινα κουμπια).

• Like 1
Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι εχουμε φτασει 6 σελιδες,και δεν εχεις αναφερει καν για τι χρηση προοριζεται το πληκτρολογιο και για ποιο λογο κοιτας στους καφε διακοπτες μονο(για τα Led εχεις αναφερει γιατι κοιτας και αρα δεκτο).

Αρα οχι δεν υπερβαλλω ουτε λεω κατι κουλο και περιεργο.

Επισης δεν ειναι ουτε το πρωτο ουτε το τελευταιο θεμα που ανοιγεται για αγορα μηχανικου πληκτρολογιου καθως οι περισσοτεροι απο μας που βλεπεις και σου απανταμε ειμασταν σε αναλογη θεση και πιστεψε με μερικοι(zergoulini καλα το καταλαβες)εχουν δωσει και παραπανω χρηματα για μηχανικο πληκτρολογιο.

Αν πχ εξ αρχης ελεγες(ψαχνω μηχανικο πληκτρολογιο για αυτη την χρηση(gaming,typing κλπ)με φωτισμο σε αυτα τα χρηματα μονο απο Ελλαδα πιστεψε με το topic δεν θα ειχε ξεπερασει τις 2 σελιδες οπως ειναι λογικο αλλωστε.

Και ο λογος που τα γραφω αυτα ειναι γιατι ειδα και ανεφερες πχ το k95 keyboard πιο πισω.

Αυτο πχ το πληκτρολογιο ειναι για συγκεκριμενη χρηση(κυριως mmo δηλαδη που αξιοποιουν τα πλαινα κουμπια).

το οτι ζηταω συγκεκριμενα καφε διακοπτες δεν σου αρκει {το θελω για gaming(παιζω dota - diablo - rpg κτλ) και typing-coding}??? (δεν με νοιαζουν ιδιαιτερα τα Micro)  :shifty:  :shifty:  :shifty: περισσοτερη βοηθεια χρειαζομαι ως προς το αν γνωριζει καποιος καποιο site που να καλυπτει την απαιτηση μου ως προς το κ70 ή κ70 rgb και μετα ως προς τα δευτερα trigger z και quick fire

οπως και να εχει σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια(οποιος εχει κατι καλυτερο ευπροσδεκτο)...

Δημοσ.

Παντως να σου πω το θεμα ειναι οτι απο την στιγμη που υπαρχει ηδη πληκτρολογιο με αυτα που ζητας και που καλυπτει και το ποσο που διαθετεις http://www.skroutz.gr/s/4424435/CoolerMaster-Trigger-Z.html και απο γνωστο μαγαζι κιολας δεν καταλαβαινω γιατι κοιτας σε ακριβοτερα πληκτρολογια. Το να πεσει πχ το Corsair στα χρηματα αυτα δεν παιζει οπως ξερεις και ουτε εχουμε πολλες επιλογες στην Ελλαδα.

Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για αγορά, είναι αθόρυβο??  Πρώτο κριτήριο για εμένα είναι να είναι όσο το δυνατόν πιο αθόρυβο ( γκρίνια γυναίκας σε βραδινό gaming)!  

Δημοσ.

Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για αγορά, είναι αθόρυβο??  Πρώτο κριτήριο για εμένα είναι να είναι όσο το δυνατόν πιο αθόρυβο ( γκρίνια γυναίκας σε βραδινό gaming)!  

τα brown κανουν λιγοτερο θορυβο απο blue-green (αθορυβα για κανενα λογο :shifty:  :shifty:  :shifty: )

• Like 1
Δημοσ.

τα brown κανουν λιγοτερο θορυβο απο blue-green (αθορυβα για κανενα λογο :shifty:  :shifty:  :shifty: )

Δηλαδή μηχανικό και αθόρυβο να το ξεχάσω???

Δημοσ.

Δηλαδή μηχανικό και αθόρυβο να το ξεχάσω???

δες καποιο βιντεακι στο youtube...  B)  B)  B)

Δημοσ.

Πέρα απο τους μπλε όλοι οι άλλοι ειναι το ίδιο. Για ποιο λογο οι καφέ ειναι ποιο θορυβώδες απο τους κοκκινους και μαυρους?

Δημοσ.

Εκτως αν πας στην λυση του Logitech G710 αν το βρεις καπου φθηνα.

νομιζω ειναι μονο σε κοκκινα switches...(Με δύναμη ενεργοποίησης 45 g )

Δημοσ.

νομιζω ειναι μονο σε κοκκινα switches...(Με δύναμη ενεργοποίησης 45 g )

To 710 φωραει καφε διακοπτες ο λογος δε που ειναι ησυχα ειναι λογω του rubber-dome. Δεν καταλαβαινω τι εννοεις με το παραπανω για τους κοκκινους διακοπτες.

Δημοσ.

To 710 φωραει καφε διακοπτες ο λογος δε που ειναι ησυχα ειναι λογω του rubber-dome. Δεν καταλαβαινω τι εννοεις με το παραπανω για τους κοκκινους διακοπτες.

δικο μου λαθος,,, διαβασα πως η δυναμη ενεργοποιησης για τα κοκκινα ειναι τοση αλλα δεν προσεξα πως και για τα καφε ειναι τοση αντιστοιχα!!!

Δημοσ.

Κοκκινοι και καφε ειναι ιδια στην δυναμη ενεργοποιησης. Η διαφορα βασικα ειναι ειναι στην ενεργοιποηση. Οι κοκκινοι ενεργοποιουνται αμεσως ενω οι καφε θελουνε λιγο ποιο πολυ πατημα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...