tsi7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Αν τα keycaps ειναι φθηνιαρικα, σε ενα μηνα θα εχουν ξεβαψει. Οταν παιζει καποιος fps ολη την ωρα εχει τα δαχτυλα του σε 4 πληκτρα. Απο ιδρωτα και τριβη μπορει να ξεργαφτει το γραμμα, ακομα και να φυγει το χρωμα!! Το καλο ειναι οτι μπορεις να αλλαξεις τα keycaps και να παρεις οτι θες, υπαρχει τεραστια ποικιλία. Να δωσεις ομως 140 ευρω και μετα ακομα 30 για keycaps... it s true... αν και σε καποια απο αυτα τα πληκτρολογια νομιζω πως εχουν εφεδρικα στα κλασσικα κουμπια...
Zergoulini Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 ελπιζω να τρολλαρεις........... Για ποιο απο ολα λες?
iCyd Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.e-shop.gr/pliktrologio-corsair-gaming-k95-rgb-mechanical-gaming-keyboard-cherry-mx-brown-p-PER.549686 Αυτο το ειδατε? Περασα πολυ γρηγορα τις σελιδες και δεν το ειδα καπου να ανεφερετε. Σορρυ αν γινεται επαναληψη.
tsi7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.e-shop.gr/pliktrologio-corsair-gaming-k95-rgb-mechanical-gaming-keyboard-cherry-mx-brown-p-PER.549686 Αυτο το ειδατε? Περασα πολυ γρηγορα τις σελιδες και δεν το ειδα καπου να ανεφερετε. Σορρυ αν γινεται επαναληψη. ναι... το εχω αναφερει κιολας... δεν πειραζει... ηδη εχω ξεφυγει με το budget των 150...!!!
iCyd Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Σορρυ λοιπον. Εγω ειμαι με Razer Blackwidow Ultimate και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Τωρα αν με εβαζες να αλλαξω keyboard με το "ζορι" θα πηγαινα σε Ducky. Aν και δεν ξερω τι παιζει με αυτα για ελλαδα ή γενικα ευρωπη.
Zergoulini Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Σορρυ λοιπον. Εγω ειμαι με Razer Blackwidow Ultimate και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Τωρα αν με εβαζες να αλλαξω keyboard με το "ζορι" θα πηγαινα σε Ducky. Aν και δεν ξερω τι παιζει με αυτα για ελλαδα ή γενικα ευρωπη. Ποιο Razer εχεις? Με τους Green διακοπτες? Dukcy ειχα παρει εξω (Γερμανια) αρχισε να καιει leds για πλακα.
iCyd Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Ποιο Razer εχεις? Με τους Green διακοπτες? Dukcy ειχα παρει εξω (Γερμανια) αρχισε να καιει leds για πλακα. Nαι με Green switches. Σοβαρα? Μετα απο ποσο καιρο?
iCyd Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Ουτε καν μηνα. Μηπως ηταν το συγκεκριμενο προβληματικο? Με εγγυηση και τετοια εβγαλες ακρη?
Zergoulini Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Οχι γιατι ηταν αγορασμενο απο εξωτερικο και ξεκινησε τα προβληματα κανα 20μερο αφου το πηρα
iCyd Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Πφφ αυτο ειναι απο τις μεγαλυτερες ηττες που μπορεις να φας.
tsi7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Οχι γιατι ηταν αγορασμενο απο εξωτερικο και ξεκινησε τα προβληματα κανα 20μερο αφου το πηρα Πφφ αυτο ειναι απο τις μεγαλυτερες ηττες που μπορεις να φας. πωωω... η μεγαλυτερη ατυχια σε αγορα... σκορδα!!!
Fulgore Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Παντως να σου πω το θεμα ειναι οτι απο την στιγμη που υπαρχει ηδη πληκτρολογιο με αυτα που ζητας και που καλυπτει και το ποσο που διαθετεις http://www.skroutz.gr/s/4424435/CoolerMaster-Trigger-Z.html και απο γνωστο μαγαζι κιολας δεν καταλαβαινω γιατι κοιτας σε ακριβοτερα πληκτρολογια. Το να πεσει πχ το Corsair στα χρηματα αυτα δεν παιζει οπως ξερεις και ουτε εχουμε πολλες επιλογες στην Ελλαδα.
tsi7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Παντως να σου πω το θεμα ειναι οτι απο την στιγμη που υπαρχει ηδη πληκτρολογιο με αυτα που ζητας και που καλυπτει και το ποσο που διαθετεις http://www.skroutz.gr/s/4424435/CoolerMaster-Trigger-Z.html και απο γνωστο μαγαζι κιολας δεν καταλαβαινω γιατι κοιτας σε ακριβοτερα πληκτρολογια. Το να πεσει πχ το Corsair στα χρηματα αυτα δεν παιζει οπως ξερεις και ουτε εχουμε πολλες επιλογες στην Ελλαδα. περιμενω απαντηση απο καποια μαγαζια στα οποια εχω στειλει email περι κ70 και κ70 rgb... αναλογα θα πραξω... (σαν δευτερη επιλογη παραμενει το trigger z , quickfire ultimate-αμα το βρω σε mx brown ) υπομονη,,, δεν παιρνω τσιχλες...!!!
Fulgore Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 περιμενω απαντηση απο καποια μαγαζια στα οποια εχω στειλει email περι κ70 και κ70 rgb... αναλογα θα πραξω... (σαν δευτερη επιλογη παραμενει το trigger z , quickfire ultimate-αμα το βρω σε mx brown ) υπομονη,,, δεν παιρνω τσιχλες...!!! Οχι δεν παιρνεις τσιχλες αλλα οταν εισαι μεταξυ 2 επιλογων μου κανει εντυπωση γιατι εχουμε φτασει 5 σελιδες.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα