Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έχω το K70 RGB και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, βέβαια έχω δοκιμάσει και το δικό σου και μπορώ να πω ότι ήταν μια χαρά το μόνο που βρήκα σαν μειονέκτημα είναι αυτό, κατά τα άλλα είναι πολύ ωραίο στην αίσθηση και αυτό.

• Like 1
  • Απαντ. 332
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειμαι ορκισμενος οπαδος της corsair, οτι προιον και να εχω αγορασει εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος. Απλα ετυχε και βρηκα το quickfire ultimate στα 98 απο newsletter του eshop και γι'αυτο το πηρα.

• Like 2
Δημοσ.

Για να πουμε και καμια αληθεια. Ολα τα μηχανικα οπου φορουνε cherry mx διακοπτες ειναι ακριβως τα ιδια. Φωτιζομενα ή μη, RGP ή μη. Οταν αγοραζεις μηχανικο ηδη εχεις παει Level πανω λογου οτι ειναι μηχανικο. 

Οσοι λενε οτι τα φωτακια βοηθανε στο σκοταδι λενε ψεμματα στον εαυτο τους για βρουνε λογο να παρουνε ενα με φωτα (πρωτος και καλυτερος εγω).

Επισεις παιζει τοσο διαφιμηση και εχουμε φαει τοσο πλυση εκγεφαλου, σε σημειο να λεμε οτι αν δεν εχουμε το Corsair RGB η Logitech Orion (παραδειγμα λεω) ειμαστε πισω και χρειαζομαστε αναβαθμιση.

Απλα τα εγραψα αυτα να τα διαβαζω και εγω καμια φορα για να προσγειωνομαστε.

Y.Γ.

Παρε το RGB ειναι γαματο! :P

• Like 3
Δημοσ.

Ειμαι ορκισμενος οπαδος της corsair, οτι προιον και να εχω αγορασει εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος. Απλα ετυχε και βρηκα το quickfire ultimate στα 98 απο newsletter του eshop και γι'αυτο το πηρα.

μπορεις να μου το βρεις σε mx brown??? γιατι εγω οχι...

Δημοσ.

αυτο το ειδα και εγω... +10ευρω αντικαταβολη+μεταφορικα =140ευρω  :X  :X  :X για coolermaster συν οτι ειναι κοντα σε τιμη με το k70!!! ευχαριστω για την βοηθεια παντως

Δημοσ.

Για να πουμε και καμια αληθεια. Ολα τα μηχανικα οπου φορουνε cherry mx διακοπτες ειναι ακριβως τα ιδια. Φωτιζομενα ή μη, RGP ή μη. Οταν αγοραζεις μηχανικο ηδη εχεις παει Level πανω λογου οτι ειναι μηχανικο. 

Οσοι λενε οτι τα φωτακια βοηθανε στο σκοταδι λενε ψεμματα στον εαυτο τους για βρουνε λογο να παρουνε ενα με φωτα (πρωτος και καλυτερος εγω).

Επισεις παιζει τοσο διαφιμηση και εχουμε φαει τοσο πλυση εκγεφαλου, σε σημειο να λεμε οτι αν δεν εχουμε το Corsair RGB η Logitech Orion (παραδειγμα λεω) ειμαστε πισω και χρειαζομαστε αναβαθμιση.

Απλα τα εγραψα αυτα να τα διαβαζω και εγω καμια φορα για να προσγειωνομαστε.

Y.Γ.

Παρε το RGB ειναι γαματο! :P

ελπιζω να τρολλαρεις...........

Δημοσ.

Κατσε και ψαχνε να παρεις απο καμι προσφορα. πριν λιγο καιρο το eshop ειχε το κ70 προσφορα

σε mx red switches... βλεπω emails απο πολλα "γνωστα" μαγαζια...

Μη πάρεις Razer δεν αξίζει.

δεν το εχω σκοπο... ειπαμε mx brown ρε παιδια...  B)  B)  B)

Δημοσ.

Εαν δεν βιαζεσαι θα βρεις καλη τιμη. Εγω περιμενα 6 μηνες

χαχαχα ενθαρρυντικο...  :-D  :-D  :-D  εχω ηδη που περιμενω 2-3 μηνες... ελεγα να παρω το καινουργιο της http://gaming.corsair.com/en/strafe-mechanical-gaming-keyboard-cherry-mx-brownαλλα θα ερθει Ελλαδα σε καμια 10ετια + 50ευρω χαλαρα... δυστηχως οταν ειχα γνωστο στην αμερικη δεν εκανα κινηση για αγορα... τωρα υπομονη...!!!

Δημοσ.

Πολυ ομορφο, ομως τα keycaps ετσι οπως φαινονται στη φωτο δεν ειναι laser και θα ξεβαψουν

τοσο ευκολα ξεβαφουν???  :whistle:  :whistle:  :whistle:

γενικα στις αγορες μου το ξεφτιλιζω στο ψαξιμο...  B)  B)  B)  :-D  :-D  :-D

Δημοσ.

Αν τα keycaps ειναι φθηνιαρικα, σε ενα μηνα θα εχουν ξεβαψει. Οταν παιζει καποιος fps ολη την ωρα εχει τα δαχτυλα του σε 4 πληκτρα. Απο ιδρωτα και τριβη μπορει να ξεργαφτει το γραμμα, ακομα και να φυγει το χρωμα!! Το καλο ειναι οτι μπορεις να αλλαξεις τα keycaps και να παρεις οτι θες, υπαρχει τεραστια ποικιλία. Να δωσεις ομως 140 ευρω και μετα ακομα 30 για keycaps... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...