Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεις να ρυθμίσεις και ανά γράμμα το χρώμα φωτισμού μόνο έτοιμα preset?

Μπορεις να κανεις οτι γουσταρεις με τα χρωματα και τα γραμματα.

Οριστε ενα παραδειγμα που εχω γραψει "Insomnia.gr 69"

post-55446-0-55654100-1463126023_thumb.jpg

Πας με το FN + INS στο προφιλ που εχει τα WASD φωτισμενα μονο.

Εκει πατας FN + HM (γραφει MR)

Και απο εκει και περα διαλεγεις πατωντας τα πληκτρα που θες εσυ αναμενα και αν τα πατησεις 2 3 φορες επιλεγεις και το χρωμα που θες (κανουν ολα Rotate) 

Μολις τελειωσεις ξαναπατας FN+HM και σωζεις το δικο σου προφιλ ;)

Αν το βαρεθεις FN + Reset και φτου και απο την αρχη.

• Like 1
  • Απαντ. 332
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Και απο εκει και περα διαλεγεις πατωντας τα πληκτρα που θες εσυ αναμενα και αν τα πατησεις 2 3 φορες επιλεγεις και το χρωμα που θες (κανουν ολα Rotate)

Άψογος ευχαριστώ πολύ, ψάχνω δώρο για τον αδερφό μου που έχει ξεμείνει με ένα sidewinder x4 και πιστεύω θα του αρέσει πολύ
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω να γινεται χρωμα ανα πληκτρο, αλλα και παλι ολα αυτα τα presets καμια χρησιμοότητα δεν εχουν, για μενα βεβαια. Αμφιβάλλω αν πραγματικά τα χρησιμοποιεί ενα 5% των χρηστών. Εγω επέλεξα ενα χρωματάκι (πράσινο), ρυθμισα την φωτεινότητα και αυτο ηταν. Αντε στο τσακιρ κεφι καθε 1-2 μηνες να αλλάξω το χρώμα απο πράσινο σε κατι αλλο.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν νομίζω να γινεται χρωμα ανα πληκτρο, αλλα και παλι ολα αυτα τα presets καμια χρησιμοότητα δεν εχουν, για μενα βεβαια. Αμφιβάλλω αν πραγματικά τα χρησιμοποιεί ενα 5% των χρηστών. Εγω επέλεξα ενα χρωματάκι (πράσινο), ρυθμισα την φωτεινότητα και αυτο ηταν. Αντε στο τσακιρ κεφι καθε 1-2 μηνες να αλλάξω το χρώμα απο πράσινο σε κατι αλλο.

Από ότι δείχνει ο φίλος επάνω μπορείς να το κάνεις οπότε θα το τσιμπήσω μόλις πληρωθώ (στο τέλος ο αδερφός μου μάλλον το g710 θα φορτωθεί μέχρι να βαρεθω να παίζω με τα φωτακια)
Δημοσ.

Από ότι δείχνει ο φίλος επάνω μπορείς να το κάνεις οπότε θα το τσιμπήσω μόλις πληρωθώ (στο τέλος ο αδερφός μου μάλλον το g710 θα φορτωθεί μέχρι να βαρεθω να παίζω με τα φωτακια)

Ναι οντως δεν το προλαβα το μυνημα του :) ακομα καλύτερα που γινεται και αυτο για οσους θελουν :)

Δημοσ.

Να το και το mitu pad!

Οριστε ενα παραδειγμα που εχω γραψει "Insomnia.gr 69"

attachicon.gif13199580_10156808686330063_2034985518_o.jpg

Δημοσ.

Αν επαιζε αγορα απο Ελλαδα εστω απο eshop θα το ειχα ηδη αγορασει αλλα επειδη εχω ασχημη εμπειρια με ελατωματικο πληκτρολογιο και δεν θελω να εχω τρεχαματα σε εξωτερικο,δυστηχως τρωει ακυρο απο μενα.Παρολο που η τιμη του ειναι καλη βεβαια.

Δημοσ.

Επειδή ψάχνω κι εγώ για μια αναβάθμιση του sidewinder x4 που χρησιμοποιώ τώρα αλλά δεν ψήνομαι να δώσω 100αρι, ανάμεσα στο motospeed και το cougar( https://www.skroutz.gr/s/8731975/Cougar-450K.html?from=autocomplete&keyphrase=cougar+450k )

προτιμώ motospeed λόγω μηχανισμού? Το cougar θα έχει μεγάλη διαφορά? Με έψηνε και το ozone strike battle αλλά ξεφεύγει στην τιμή και δεν είναι και rgb..

Δημοσ.

Επειδή ψάχνω κι εγώ για μια αναβάθμιση του sidewinder x4 που χρησιμοποιώ τώρα αλλά δεν ψήνομαι να δώσω 100αρι, ανάμεσα στο motospeed και το cougar( https://www.skroutz.gr/s/8731975/Cougar-450K.html?from=autocomplete&keyphrase=cougar+450k )

προτιμώ motospeed λόγω μηχανισμού? Το cougar θα έχει μεγάλη διαφορά? Με έψηνε και το ozone strike battle αλλά ξεφεύγει στην τιμή και δεν είναι και rgb..

Κατ΄αρχήν το cougar δεν είναι μηχανικό.Καμία σχέση.Είναι υβριδικό.Δηλαδή είναι μεμβράνης αλλά έχει και πλήκτρα μηχανικής υφής που μοιάζουν με τα μηχανικά στην αφή και τον ήχο,αλλά μόνο ως εκεί.Τίποτα άλλο κοινό.Επειδή έχω και τo ozone strike battle και μάλιστα και εκείνο σε κόκκινο, σε πληροφορώ ότι είναι σαν αδερφάκια δίδυμα με το motospeed.H μόνες τους διαφορές είναι ότι το motospeed έχει numpad,blue διακόπτες και rgb ενώ το ozone είναι numpadless με red διακόπτες και κόκκινα μονόχρωμα led.Η κόκκινη επιφάνεια είναι και στα δύο από αλουμίνιο και είναι και τα δυο πολύ στιβαρά και δεμένα,χωρίς τριγμούς.oLj5Byp.jpg

(Στο ozone τα wasd και τα βελάκια ήταν κανονικά μαύρα αλλά τα άλλαξα εγώ).

Α!!Και το ozone το είχα βρει τότε με UK layout.Ενώ το motospeed είναι κανονικά US layout.

• Like 2
Δημοσ.

Κατ΄αρχήν το cougar δεν είναι μηχανικό.Καμία σχέση.Είναι υβριδικό.Δηλαδή είναι μεμβράνης αλλά έχει και πλήκτρα μηχανικής υφής που μοιάζουν με τα μηχανικά στην αφή και τον ήχο,αλλά μόνο ως εκεί.Τίποτα άλλο κοινό.Επειδή έχω και τo ozone strike battle και μάλιστα και εκείνο σε κόκκινο, σε πληροφορώ ότι είναι σαν αδερφάκια δίδυμα με το motospeed.H μόνες τους διαφορές είναι ότι το motospeed έχει numpad,blue διακόπτες και rgb ενώ το ozone είναι numpadless με red διακόπτες και κόκκινα μονόχρωμα led.Η κόκκινη επιφάνεια είναι και στα δύο από αλουμίνιο και είναι και τα δυο πολύ στιβαρά και δεμένα,χωρίς τριγμούς.oLj5Byp.jpg

(Στο ozone τα wasd και τα βελάκια ήταν κανονικά μαύρα αλλά τα άλλαξα εγώ).

Α!!Και το ozone το είχα βρει τότε με UK layout.Ενώ το motospeed είναι κανονικά US layout.

Άρα ουσιαστικά με την ύπαρξη του Motospeed δεν υπάρχει λόγος να πάω στο ozone. Δεν είχα παρατηρήσει ότι είναι τόσο όμοια!

Λίγο φασαριόζικο το θεωρώ, γι αυτό ίσως θα προτιμούσα τους red, αλλά μιλάμε και για 35€ παραπάνω. Καλύτερα να βρω rings λοιπόν για το motospeed εφόσον δω ότι με ενοχλεί ο ήχος.

Έχω ψηθεί αρκετά μπορώ να πω... :P

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...