Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατοχος του Steelseries APEX εδω, με 4 διαφορετικα layout και 22 πληκτρα για macros δεν εχω παρα καλα λογια να πω. Το δε software πολυ ευκολο και με πολλες τροποποιήσεις.

• Απαντ. 332
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατοχος του Steelseries APEX εδω, με 4 διαφορετικα layout και 22 πληκτρα για macros δεν εχω παρα καλα λογια να πω. Το δε software πολυ ευκολο και με πολλες τροποποιήσεις.

ευχαριστω για την προταση αλλα δεν ειναι αυτο που ζηταω...!!!

Δημοσ.

εε τοτε λαθος τιτλο εβαλες!
Αγορα Corsair keyboard στα 150 ευρο που δν θα βρεις οποτε βολεψου με αλλες εξισου καλες (και σε πολλες περιπτωσεις πολυ κλτρες) επιλογες!

Δημοσ.

Παντως ο τιτλος του θεματος ειναι ψιλο οτι να ναι. Μηχανικο σε καλη τιμη λεει και βλεπω απο κατω να κοιταζει σε 150+ευρω μηχανικα πληκτρολογια....

Mx brown switches και φωτισμο και 3 χρονια εγγυηση +support Logitech αξιζει απιστευτα για Ελλαδα το G710 οσο ειχε 110ευρω αλλα τωρα ανεβηκε παλι αρκετα η τιμη του.

Δημοσ.

εε τοτε λαθος τιτλο εβαλες!

Αγορα Corsair keyboard στα 150 ευρο που δν θα βρεις οποτε βολεψου με αλλες εξισου καλες (και σε πολλες περιπτωσεις πολυ κλτρες) επιλογες!

το θεμα ειναι για μηχανικο πληκτρολογιο με mx brown switches και led φως... δεκτη οποιαδηποτε προταση με την προυποθεση να μην ξεφευγει απο τα 150ευρω... κατα κυριο λογο θελω το κ70 rgb...!!!

Δημοσ.

τους εστειλα email και μου λενε απλα οτι το προωθησαν και μπλα μπλα... εβγαλαν το κ95 rgb mx brown με 25% αλλα παει στα 180ευρω...

ωραιο keyboard χωρις να εχω ακουσει και πολλα για αυτο και την εταιρια αλλα υστερει στα leds... και ο λογος που παω σε τετοια τιμή... αλλιως θα κοιταγα στο 100ρικο!!!

Δεν εχεις ακουσει πολλα για αυτη την εταιρια

1)γιατι δεν διαφημιζεται στην Ελλαδα(μονο το eshop νομιζω τα εχει κυριως)

2)Δεν διαφημιζονται σαν gaming βλεπε Razer κλπ γιαυτο και η απουσια εν μερη φωτισμου

3)Κοστιζουν και αναλογα.

Τελος ετσι οπως το γραφεις στο τελος,100ευρω δεν ειναι διολου λιγα για πληκτρολογιο αν το σκεφτεις λιγο σοβαρα.

τα εχω κοιταξει... το θέμα ειναι πως θελω "Mx brown switches" και χρωμα μπλε-κοκκινα-διαφορα leds...

http://www.skroutz.gr/s/4424435/CoolerMaster-Trigger-Z.html

http://www.e-gate.gr/coolermaster-storm-quickfire-tk-ultimate-brown-sgk-4011-gkcm1-ui.html

Ωριστε φωτιζομενα Mechanical Mx brown switch keyboards σε τιμη χαμηλοτερη απο του Corsair.

το θεμα ειναι για μηχανικο πληκτρολογιο με mx brown switches και led φως... δεκτη οποιαδηποτε προταση με την προυποθεση να μην ξεφευγει απο τα 150ευρω... κατα κυριο λογο θελω το κ70 rgb...!!!

Κοινως θες Keyboard καρναβαλι για να δινεις τοση σημασια στα led.....

Δημοσ.

Δεν εχεις ακουσει πολλα για αυτη την εταιρια

1)γιατι δεν διαφημιζεται στην Ελλαδα(μονο το eshop νομιζω τα εχει κυριως)

2)Δεν διαφημιζονται σαν gaming βλεπε Razer κλπ γιαυτο και η απουσια εν μερη φωτισμου

3)Κοστιζουν και αναλογα.

Τελος ετσι οπως το γραφεις στο τελος,100ευρω δεν ειναι διολου λιγα για πληκτρολογιο αν το σκεφτεις λιγο σοβαρα.

συμφωνω μαζι σου πως ειναι πολλα τα λεφτα... το μονο που μου λειπει αυτη την στιγμη ειναι ενα mechanical keyboard και αν δωσω κατι παραπανω για την κα*λα μου δεν με πειραζει.... επισης καποιος μπορει να γνωριζει καποιο site ή μαγαζι που να μην ειναι τοσο φημισμενο στο internet και να καλυπτει αυτο που θελω(δεν εχω κατι να χασω)...

και το απλο το κ70 δεν θα ειχα προβλημα αλλα δεν το εχω βρει στην ελλαδα...

Δημοσ.

συμφωνω μαζι σου πως ειναι πολλα τα λεφτα... το μονο που μου λειπει αυτη την στιγμη ειναι ενα mechanical keyboard και αν δωσω κατι παραπανω για την κα*λα μου δεν με πειραζει.... επισης καποιος μπορει να γνωριζει καποιο site ή μαγαζι που να μην ειναι τοσο φημισμενο στο internet και να καλυπτει αυτο που θελω(δεν εχω κατι να χασω)...

και το απλο το κ70 δεν θα ειχα προβλημα αλλα δεν το εχω βρει στην ελλαδα...

Ebay τοτε μονο!

Πανε τσιμπα το cm trigger Z απο κοτσοβολο σε αυτα τα λεφτα ειναι οτι κλτρο

Δημοσ.

Ebay τοτε μονο!

Πανε τσιμπα το cm trigger Z απο κοτσοβολο σε αυτα τα λεφτα ειναι οτι κλτρο

θα περιμενω λιγο ακομη μπας και γινει τιποτα αλλιως θα παω σε εναλλακτικη λυση...  B)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θες κοίτα και τα Razer chroma, αλλά και πληκτρολόγια της steelseries με rgb. Όχι ότι η corsair δεν έιναι καλή αλλά πολλά λεφτά...

Τα corsair τα θεωρώ απο τά καλυτερα που κυκλοφορούνε. Λες για das αλλά εκεί είναι πολλα λεφτά για μη φωτιζόμενο. Επισεις razer chroma? Really?

Ducky shine 3 καιει leds για πλακα. Κοιτα το corsair rgb είναι απο τα καλυτερα rgb κατα την γνώμη μου. Με το software κανεις τα παντα όλα. Είναι παρα πολα χρήματα για πληκτρολογιο σίγουρα. Αλλά το καλό είναι οτι δεν έχει αναφερθεί ακόμα κανένα καμενο led. Το έχω 3 μηνες και απλα μαμαει. Αν σου αρεσουν τα φώτα και είσαι διατεθημένος να τα σκασεις τα φράγκα παρτο δε θα το μετανιωσεις. Στιβαρή κατασκευή.

Επεξ/σία από Zergoulini
  • Like 1
Δημοσ.

Παντως ο τιτλος του θεματος ειναι ψιλο οτι να ναι. Μηχανικο σε καλη τιμη λεει και βλεπω απο κατω να κοιταζει σε 150+ευρω μηχανικα πληκτρολογια....

Mx brown switches και φωτισμο και 3 χρονια εγγυηση +support Logitech αξιζει απιστευτα για Ελλαδα το G710 οσο ειχε 110ευρω αλλα τωρα ανεβηκε παλι αρκετα η τιμη του.

blue switches... οχι...  :devil:  B)

Τα corsair τα θεωρώ απο τά καλυτερα που κυκλοφορούνε. Λες για das αλλά εκεί είναι πολλα λεφτά για μη φωτιζόμενο. Επισεις razer chroma? Really?

τα razer εχουν κατα βαση "mx green"... και απο οτι εχω διαβασει εχουν πιο "φθηνη" κατασκευη σε συγκριση με της corsair...  επισης φτασαμε min 170ευρω... οπως εγραψα στο σχολιο προηγουμενως

τουλαχιστον το κ70 mx brown απλο σε κοκκινο γυρω στα 120-130 ειναι καλα...

Δημοσ.

blue switches... οχι...  :devil:  B)

τα razer εχουν κατα βαση "mx green"... και απο οτι εχω διαβασει εχουν πιο "φθηνη" κατασκευη σε συγκριση με της corsair...  επισης φτασαμε min 170ευρω... οπως εγραψα στο σχολιο προηγουμενως

τουλαχιστον το κ70 mx brown απλο σε κοκκινο γυρω στα 120-130 ειναι καλα...

Η Razer χρησιμοποιει της κινεζικης εταιριας Kailh. Επισεις τα εχει τροποποιησει κανοντας τα να ειναι ακομα ποιο μη-ανθεκτικα. 

Σε αυτα τα χρηματα ειδικα το παλιο το Κ70 δεν θα το βρεις. 

Δημοσ.

Η Razer χρησιμοποιει της κινεζικης εταιριας Kailh. Επισεις τα εχει τροποποιησει κανοντας τα να ειναι ακομα ποιο μη-ανθεκτικα. 

Σε αυτα τα χρηματα ειδικα το παλιο το Κ70 δεν θα το βρεις. 

και σε τι τιμη θα μπορουσα να το βρω???  :wacko:  :wacko:  :wacko:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...