Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και μιλατε για το Inflictor CK104 της Motospeed θα ηθελα να σας πω οτι απο αυτο σας γραφω και εκανα και ενα Review.

Μετα απο χρηση 2 ημερων μπορω να πω οτι αξιζει μεχρι και το τελευταιο Cent.

Αν και παντα κοιτουσα τα RGB με μισο ματι μπορω  να πω οτι δεν μπορω πλεον να το βγαλω απο ενα προφιλ που μου αρεσε (οχι Ripple effects μετα απο καθε πατημα αλλα μονιμα ανοιχτο παλωμενο).

Παραμετροποιησιμο τοσο προς το ποια πληκτρα θες να φωτιζουν μονιμα ( FN + Home ) οσο και προς τα ετοιμα προφιλ αναλογα το παιχνιδι που παιζεις.

Μπορει να ανοιξω ξεχωριστο θεμα μονο για αυτο.

+1 για τις παρουσιάσεις σου φίλε μόλις απέκτησες άλλον έναν follower. 

• Like 2
  • Απαντ. 332
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Thanks guys.

Λοιπον για να μην υπαρχει παρεξηγηση,οταν κανω ενα Review δεν εχω καποιο σεναριο που ακολουθω ειναι οτι βγει οποτε και με την

ταχυτητα που τα λεω μπορει να μου ξεφυγει και καμια μαλακιουλα :) 

Στην συγκεκριμενη περιπτωση εκανα ενα λαθακι εχει τους Outemu Blue (ξερω το MX ακουγεται πιο ωραια και γιαυτο μαλλον που βγηκε :P ) και απο οσο ξερω δεν βγαζει αλλες παραλλαγες.

Ευχαριστω και παλι για τα καλα σας λογια.

Κοιταγα να αγοραζα και ενα απο τα αλλα που κυκλοφορουν εκει στο 65αρι αλλα εχει γαματες κριτικες παντου αυτο..

BTW 
Η τιμη που εχω παρει και για φιλους ειναι συνηθως τα 49$  βγαινει συχνα σε Flash Sale (μου φαινεται οτι και χτες το ειχε παλι ή οτι τρεχει ακομα).

Λιγη υπομονη για οποιον θελει να γλυτωσει 6$ ή 4$ αν σκοπευει να πληρωσει εξτρα Fee για Registered με NL POST.

Το μονο που δεν μπορω να συνηθισω ειναι οτι τα Media Keys ειδικα τα Volume + - και mute ειναι με το FN και F2 F3 F4 αντιστοιχα και το FN ειναι διπλα απο το δεξι ALT κατα τ`αλλα κομπλε.

• Like 3
Δημοσ.

Thanks guys.

Λοιπον για να μην υπαρχει παρεξηγηση,οταν κανω ενα Review δεν εχω καποιο σεναριο που ακολουθω ειναι οτι βγει οποτε και με την

ταχυτητα που τα λεω μπορει να μου ξεφυγει και καμια μαλακιουλα :) 

Στην συγκεκριμενη περιπτωση εκανα ενα λαθακι εχει τους Outemu Blue (ξερω το MX ακουγεται πιο ωραια και γιαυτο μαλλον που βγηκε :P ) και απο οσο ξερω δεν βγαζει αλλες παραλλαγες.

Ευχαριστω και παλι για τα καλα σας λογια.

Κοιταγα να αγοραζα και ενα απο τα αλλα που κυκλοφορουν εκει στο 65αρι αλλα εχει γαματες κριτικες παντου αυτο..

Περιμενω το δικο μου απο μερα σε μερα, νομιζα οτι εχει Kaihl Blue αλλα ΟΚ δεν πειραζει. Εχω παραγγειλει και ενα RK RG928 με Greetech Brown, θα τα δοκιμασω και τα δυο, θα κρατησω οποιο μου αρεσει περισσοτερο και θα δωσω το αλλο στο γιο μου.

Το βιντεακι σου αψογο στο μεταξυ, πηρες και το λαικ και απεκτησες και εναν ακομα φολοουερ ;) Αξιος.

Δημοσ.

Ποσο γκαντέμης μπορει να ειναι καποιος??? Πριν 1 ωρα με ειδοποιησαν οτι πηγε να το παραδωσει το ΕΛΤΑ στην δουλεια της γυναικας μου που ειχα δηλωσει...και εχουν απεργια σημερα  και δεν το αφησε.........απο Δευτερα και βλεπουμε

Δημοσ.

Ελταδαρα!

Το δικό μου είχε ακόμα μεγαλύτερο μπέρδεμα

Βάζω διεύθυνση Κρητη ανεβαίνω Αθήνα για οικογενειακό θέμα φτανουν 3 δέματα Κρήτη πάω στο κατάστημα στην Αθήνα κάνω αίτηση προώθησης και για τα 3 δέματα tracking number και τελικά μου έστειλαν μόνο το 1...????

Κουράγιο..

Δημοσ.

Ποσο γκαντέμης μπορει να ειναι καποιος??? Πριν 1 ωρα με ειδοποιησαν οτι πηγε να το παραδωσει το ΕΛΤΑ στην δουλεια της γυναικας μου που ειχα δηλωσει...και εχουν απεργια σημερα  και δεν το αφησε.........απο Δευτερα και βλεπουμε

ποτε το ειχες παραγγειλει και ηρθε ηδη?

Δημοσ.

Αγόρασα σήμερα και εγώ το Motospeed CK104 RGB Blue Switch Mechanical απο ebay στα 52 euro, εντυπώσεις οταν έρθει, ας ελπισουμε οτι θα ειναι τίμιο για τα λεφτά του.

Εμενα με Belgium Post Registered (και καλα) ηρθε στον μηνα οι τελευταιες με NL Post 2,5 εβδομαδες ολες

• Like 1
Δημοσ.

Η παραγγελία έγινε 14 Απρ- Shipped εγινε 16 Απρ και σήμερα εφτασε, αρα περιπου 3 εβδομαδες απο την ημερα παραγγελίας

• Like 3
Δημοσ.

Μπράβο σου για το review φίλε πραγματικά πολύ ωραίο και ευχάριστο!

Το πληκτρολόγιο φαίνεται πολλά υποσχόμενο, το έχω παραγγείλει και εγώ και περιμένω! 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτά παθαίνεις για να κάνεις review και να λες καλά λόγια για το πληκτρολόγιο. Πες οτι είναι χάλια ,οτι χάλασαν ολα τα πλήκτρα για να γλιτώσεις  :P

Δημοσ.

Αυτά παθαίνεις για να κάνεις review και να λες καλά λόγια για το πληκτρολόγιο. Πες οτι είναι χάλια ,οτι χάλασαν ολα τα πλήκτρα για να γλιτώσεις  :P

Ασε τωρα δεν θα νιωθω ξεχωριστος και δεν θα μπορω να λεω οτι ειμαι beta tester της Razer και παιρνω Unbranded προιοντα της :P 

Δημοσ.

γεια σε ολους, απο η αμερικανικη αποθηκη του gb φανταζομαι  δεν στελνει δωρεαν Ελλαδα, ετσι;γιατι το εχει 39 $

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...