Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα σήμερα και εγώ το Motospeed CK104 RGB Blue Switch Mechanical απο ebay στα 52 euro, εντυπώσεις οταν έρθει, ας ελπισουμε οτι θα ειναι τίμιο για τα λεφτά του.

• Απαντ. 332
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

όχι, δεν τους έχω δοκιμάσει όλους σε μακράς διάρκειας τέστ, μόνο τους μπλε

χωρίς εσωτερικά ο-rings και χωρίς να πατιέται το πλήκτρο μέχρι το τέρμα, αλλά μέχρι εκεί που «σπάει», οι μπλε διακόπτες γράφουν αιθέρια

ο θόρυβος δεν είναι πρόβλημα εκτός αν ενοχλεί τους άλλους (γραφείο κλπ)

για gaming όμως δεν κάνουν, είναι ελαφρώς χειρότεροι από τους rubber

μια χαρα κανουν για gaming. 2 χρονια εχω blue. Ειναι τελειως υποκειμενικο το θεμα. Οποτε το ´Δεν κανουν για gaming " δεν ταιριαζει. Η δοκιμη ειναι το μονο σιγουρο κριτηριο

• Like 1
Δημοσ.

μια χαρα κανουν για gaming. 2 χρονια εχω blue. Ειναι τελειως υποκειμενικο το θεμα. Οποτε το ´Δεν κανουν για gaming " δεν ταιριαζει. Η δοκιμη ειναι το μονο σιγουρο κριτηριο

Τώρα πάλι και αυτό είναι πολύ υποκειμενικό όπως λες και εσύ. Και οι green κάνουν για gaming δεν είπε κανείς όχι απλά τα μηχανικά έχουν μια ιδιαιτερότητα, έχουν μια απόσταση για το πάτημα του κάθε κουμπιού. Στους μπλε δε πρέπει να πατήσεις μέχρι τέρμα το κουμπί μέσα; Στους καφέ και red όχι ειδικά στους δεύτερους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πιο γρήγορη απόκριση στο παιχνίδι από κάποιον που έχει μπλε ή πράσινους. Όλα τα συνηθίζεις αλλά ας μην τα κάνουμε και όλα "ίσιωμα".

Δημοσ.

Το αντίθετο γινεται νομίζω. Όσοι είναι tactile ( brown, blue, green, clear etc ) πατιούνται αν θες μέχρι το actuation point το οποίο μπορεί να είναι και στο μέσο της απόστασης. Για αυτό βολεύουν αρκετά για typing πέρα απ' το feedback δηλαδή, δε χρειάζεται να κάνεις bottom out για να πατηθεί.

Τα linear απ' την άλλη προτιμούνται για gaming γιατί είναι πιο εύκολο να πατήσεις ένα πλήκτρο πολλές φορές. Επειδή το actuation point είναι κάτω κάτω και το reset point επίσης έχεις το χέρι ακριβώς το σημείο που ξέρεις πως είναι κοντά στο actuation και μπορείς έτσι ταχύτατα να το πατήσεις και μία και πολλές φορές χωρίς να χρειαστεί να το αφήνεις κάθε φορά να επιστρέφει επάνω.

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ψάχνω και εγώ για κάποιο φθηνό μηχανικό πληκτρολόγιο και κοιτάω στο ebay αλλά έχω χαθεί με τις επιλογές.

Έχετε κάτι να μου προτείνετε? Μέχρι 80

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ψάχνω και εγώ για κάποιο φθηνό μηχανικό πληκτρολόγιο και κοιτάω στο ebay αλλά έχω χαθεί με τις επιλογές.

Έχετε κάτι να μου προτείνετε? Μέχρι 80

MOTOSPEED Inflictor CK104 στα 47 ευρώ από gearbest και είναι και RGB.H motospeed βγάζει αρκετά καλά και προσεγμένα προϊόντα.

• Like 1
Δημοσ.

MOTOSPEED Inflictor CK104 στα 47 ευρώ από gearbest και είναι και RGB.H motospeed βγάζει αρκετά καλά και προσεγμένα προϊόντα.

Η αν δεν μπορεις απο gearbest εγω το πήρα το Silver που ηθελα απο ebay 1 ευρω πιο ακριβό. Δεν έχει ερθει βεβαι ακόμα 1 εβδομάδα εχω κανει την παραγγελία

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μιας και μιλατε για το Inflictor CK104 της Motospeed θα ηθελα να σας πω οτι απο αυτο σας γραφω και εκανα και ενα Review.

Μετα απο χρηση 2 ημερων μπορω να πω οτι αξιζει μεχρι και το τελευταιο Cent.

Αν και παντα κοιτουσα τα RGB με μισο ματι μπορω  να πω οτι δεν μπορω πλεον να το βγαλω απο ενα προφιλ που μου αρεσε (οχι Ripple effects μετα απο καθε πατημα αλλα μονιμα ανοιχτο παλωμενο).

Παραμετροποιησιμο τοσο προς το ποια πληκτρα θες να φωτιζουν μονιμα ( FN + Home ) οσο και προς τα ετοιμα προφιλ αναλογα το παιχνιδι που παιζεις.

Μπορει να ανοιξω ξεχωριστο θεμα μονο για αυτο.

• Like 7
Δημοσ.

Μιας και μιλατε για το Inflictor CK104 της Motospeed θα ηθελα να σας πω οτι απο αυτο σας γραφω και εκανα και ενα Review.

Αν και παντα κοιτουσα τα RGB με μισο ματι μπορω  να πω οτι δεν μπορω πλεον να το βγαλω απο ενα προφιλ που μου αρεσε (οχι Ripple effects μετα απο καθε πατημα αλλα μονιμα ανοιχτο παλωμενο).

Παραμετροποιησιμο τοσο προς το ποια πληκτρα θες να φωτιζουν μονιμα ( FN + Home ) οσο και προς τα ετοιμα προφιλ αναλογα το παιχνιδι που παιζεις.

Όντως πολύ καλό φαίνεται. Btw πολύ καλές παρουσιάσεις φίλος, πριν 2 μέρες ανακάλυψα το channel σου , φοβερή δουλειά! 

Το πληκτρολογιο το πρότεινα σε φίλο μου που έχει μείνει με ένα μεμβράνης της κακιάς ώρας, κλασσικά δε πίστευε ότι στα 50 περίπου ευρώ υπάρχει κάτι σαν αυτό, έπαθε την πλάκα του και θα το παραγγείλει από ότι μου είπε. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εβλεπα χθες βραδυ κατι βιντεο σου,στην τυχη σε ανακαλυψα καπως απο εδω μεσα δεν θυμαμαι απο ποιο thread απλα ειδα στην υπογραφη σου,ειδα το παραπανω βιντεο και σχεδον με εψησες,ειδα και τα αλλα για αγορα απο κινα!Δεν ξερω αν θα παρω το πληκτρολογιο αλλα κερδισες εναν Sub!

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
  • Like 1
Δημοσ.

Ωραια, και εγω περιμενω να μου ερθει το εχω παραγγείλει! καμια 20ρια μερες

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...